LEKKE
PLEKKE
LEKKE
PRYSE
LEKKE
VEILIG
 by Pine Tree Lodge | LekkeSlaap
+120

Pine Tree Lodge

Selfsorg

Opsomming van Resensie

4.4 uit 5van 49 resensies vir Pine Tree Lodge
Netheid
4.6/5
Diens
4.1/5
Ligging
4.5/5
Veiligheid
4.6/5
Waarde vir geld
4.4/5
Portia M - Mrt 2020
Gemiddeld
Netheid
5/5
Diens
5/5
Ligging
5/5
Veiligheid
5/5
Waarde vir geld
4/5
Portia M
Saam met vriende

The place is beautiful and very quiet. The staff was very helpful.

Every room has enough utensils to use for self catering.

Cathy L - Feb 2020
Gemiddeld
Netheid
4/5
Diens
5/5
Ligging
5/5
Veiligheid
4/5
Waarde vir geld
5/5
Cathy L
Gesin met tieners

Well presented, clean and lovely setting.

See stars.

Sibongile N - Okt 2019
Gemiddeld
Netheid
5/5
Diens
5/5
Ligging
5/5
Veiligheid
5/5
Waarde vir geld
5/5
Sibongile N
Saam met vriende

It's a very comfortable place.

Good mannered people.

Riaan V - Jun 2019
Gemiddeld
Netheid
5/5
Diens
5/5
Ligging
5/5
Veiligheid
5/5
Waarde vir geld
5/5
Riaan V
Besigheidsreis

Dit was vreeslik lekker.

Sal dit vir enigiemand aanbeveel, het sommer tuis gevoel.

Yolande V - Apr 2019
Gemiddeld
Netheid
4/5
Diens
1/5
Ligging
5/5
Veiligheid
3/5
Waarde vir geld
5/5
Yolande V
Saam met vriende

Gemaklik en sentraal.

Blyplek is netjies en sentraal. Ontvangs kan meer professioneel wees.

Daphne V - Feb 2019
Gemiddeld
Netheid
5/5
Diens
5/5
Ligging
5/5
Veiligheid
5/5
Waarde vir geld
5/5
Daphne V
Besigheidsreis

Puik ligging, groot kamers, baie skoon.

Netjiese eenheid, groot kamers, goed toegerus, baie veilig.

Hemant K - Jan 2019
Gemiddeld
Netheid
4/5
Diens
2/5
Ligging
4/5
Veiligheid
4/5
Waarde vir geld
4/5
Hemant K
Saam met eggenoot / lewensmaat

Comfortable pet friendly accommodation with the comforts of a home.

We went with our small dog who loved the vast grounds. The kitchen has all the essentials and the Wi-Fi was excellent!

Flip V - Des 2018
Gemiddeld
Netheid
4/5
Diens
4/5
Ligging
5/5
Veiligheid
4/5
Waarde vir geld
4/5
Flip V
Gesin met tieners

Waarde vir geld.

Ons was vyf persone en het net een nag oorgeslaap in drie eenhede. Alle reëlings het goed verloop, ons is vriendelik ontvang en die akkommodasie was baie gerieflik en skoon. Ons sal beslis weer daar oorbly.

Delia S - Nov 2018
Gemiddeld
Netheid
5/5
Diens
5/5
Ligging
5/5
Veiligheid
5/5
Waarde vir geld
5/5
Delia S
Saam met vriende

Baie skoon en netjies met behulpsame personeel.

Pine Tree Lodge is gerieflik geleë. Dit was heerlik om weereens daar tuis te gaan.

Rialda D - Nov 2018
Gemiddeld
Netheid
5/5
Diens
5/5
Ligging
5/5
Veiligheid
5/5
Waarde vir geld
5/5
Rialda D
Saam met eggenoot / lewensmaat

Lekker ontspanne atmosfeer!

Die cottage is baie oulik, netjies en skoon. Dit is toegerus met alles wat benodig kan word. Die 2 cottages wat hul eie kombuise het is net op mekaar se voorstoepe en daar is nie regtig privaatheid nie, maar ons sal weer daar gaan bly vir die rede hoekom ons daar bespreek het. Die parkering is ook maar klein, maar alles het goed uitgewerk.

Luke S - Okt 2018
Gemiddeld
Netheid
5/5
Diens
3/5
Ligging
3/5
Veiligheid
4/5
Waarde vir geld
3/5
Luke S
Saam met eggenoot / lewensmaat

Gemaklik, gerieflik, skoon en netjies.

Kamer was lekker groot, skoon en netjies en kombuis het all basiese benodigdhede in en bad kamer gerieflik. Lekker stop en eie tuintjie. Geen klagtes.

Pieter W - Okt 2018
Gemiddeld
Netheid
5/5
Diens
5/5
Ligging
5/5
Veiligheid
5/5
Waarde vir geld
5/5
Pieter W
Gesin met klein kinders

Awesome.

Een van die beste plekke waar ons nog oornag het - baie naby aan Kyalami Equestrian Park. Netjies, skoon en perfek!

Antionette B - Sep 2018
Gemiddeld
Netheid
5/5
Diens
4/5
Ligging
5/5
Veiligheid
4/5
Waarde vir geld
4/5
Antionette B
Saam met vriende

Great Accommodation in Kyalami (Midrand) area.

On our arrival, we received a warm and friendly welcome and were taken to the three-bedroomed Acacia cottage. We found the cottage to be very comfortable, clean and well-equipped. It's a lovely setting and feels like you are in the Bushveld somewhere. Very secure and well-located when attending any event in Kyalami. Near Kyalami race track, Fourways, Montecasino etc.

Gary G - Mei 2018
Gemiddeld
Netheid
5/5
Diens
4/5
Ligging
5/5
Veiligheid
5/5
Waarde vir geld
5/5
Gary G
Saam met vriende

Baie lekker rustig en ruim.

Ons het baie lekker gebly by Pine Tree Lodge. Die atmosfeer was rustig en kamers ruim. Die kamers en badkamer was mooi skoon.

Charles K - Jan 2018
Gemiddeld
Netheid
4/5
Diens
4/5
Ligging
5/5
Veiligheid
4/5
Waarde vir geld
4/5
Charles K
Saam met eggenoot / lewensmaat

Gemaklike verblyf, redelik toegeruste suite.

Geografies goed geleë tussen Pretoria en Johannesburg.

Kobus S - Nov 2017
Gemiddeld
Netheid
5/5
Diens
5/5
Ligging
5/5
Veiligheid
4/5
Waarde vir geld
5/5
Kobus S
Saam met eggenoot / lewensmaat

Cottage is goed toegerus en kamers mooi skoon - akkommodaise is aan te beveel.

Die besprekingsproses het lekker vlot verloop - heeltyd op hoogte gehou met inligting

Rensie P - Sep 2017
Gemiddeld
Netheid
4/5
Diens
4/5
Ligging
3/5
Veiligheid
4/5
Waarde vir geld
4/5
Rensie P
Saam met eggenoot / lewensmaat

Baie netjies en veilig en baie rustig.

Het die rustigheid geniet. Dit is veilig en netjies en die perde is pragtig daar. Heerlik om uit stad se gewoel daar te gaan ontspan.

Annemarie B - Aug 2017
Gemiddeld
Netheid
5/5
Diens
5/5
Ligging
5/5
Veiligheid
5/5
Waarde vir geld
5/5
Annemarie B
Saam met eggenoot / lewensmaat

Heel aangenaam!

Hoogs tevrede. Slegs die houthuisies is koud in die winter, hoewel daar 'n muurgemonteerde verwarmer is. Andersins rustig, stil, veilig.

Kobus T - Jul 2017
Gemiddeld
Netheid
5/5
Diens
5/5
Ligging
5/5
Veiligheid
5/5
Waarde vir geld
5/5
Kobus T
Gesin met klein kinders

Rustige verblyf.

Ons het rustigheid geniet terwyl ons na genoeg was om ons sake af te handel in die twee stede.

Nicky R - Mrt 2017
Gemiddeld
Netheid
5/5
Diens
5/5
Ligging
5/5
Veiligheid
5/5
Waarde vir geld
5/5
Nicky R
Gesin met tieners

Great!

Great, great, great, great, great!

Izak O - Feb 2017
Gemiddeld
Netheid
5/5
Diens
4/5
Ligging
5/5
Veiligheid
5/5
Waarde vir geld
5/5
Izak O
Besigheidsreis

Sentraal geleë en lekker plaas atmosfeer in die stad.

Ek dink ons boek al vir die afgelope 4 jaar elke keer daar as ons Johannesburg toe gaan, dit is goed geleë.

Tanya T - Jan 2017
Gemiddeld
Netheid
5/5
Diens
4/5
Ligging
5/5
Veiligheid
5/5
Waarde vir geld
5/5
Tanya T
Saam met eggenoot / lewensmaat

Peaceful and very relaxing!

To be quite honest, I really didn’t know what to expect from the lodge, but when entering the premises, it was like entering a peaceful secluded farm in the middle of the big city. The only reason I did not give full stars for customer service was because I never received the gate instruction SMS (which I’m guessing is a very rare case, since we were offered a sincere apology by Perfect). It is extremely peaceful and the premises are very secure (with the additional help of their gorgeous German Shepherds). We did enjoy our stay very much. Just a suggestion - air conditioning might be an investment in the long run. And there is limited network services - which might be a problem to some visitors.

Charles K - Nov 2016
Gemiddeld
Netheid
5/5
Diens
4/5
Ligging
5/5
Veiligheid
5/5
Waarde vir geld
5/5
Charles K
Saam met eggenoot / lewensmaat

Thornbush: Baie beïndruk.

Thornbush: baie gerieflik. Skoon, en word daagliks skoongemaak. Baie volledig toegerus, meer as die normale. Omheining maak dit veilig vir hondjie en ander gaste word nie gepla nie.

Sumari P - Nov 2016
Gemiddeld
Netheid
5/5
Diens
5/5
Ligging
4/5
Veiligheid
5/5
Waarde vir geld
5/5
Sumari P
Enkelreisiger

Stil en rustig.

Sien die sterre.

Priscilla N - Sep 2016
Gemiddeld
Netheid
5/5
Diens
5/5
Ligging
5/5
Veiligheid
5/5
Waarde vir geld
5/5
Priscilla N
Gesin met klein kinders

Excellent, clean and awesome

We are a family with young children. Beautiful peaceful and awesome place to stay. It was just what I was looking for, just to get some peace and quiet time away. very safe for our children. Our children enjoyed the horses and so many fun things to play with and see. Cottage spotlessly clean and a pleasure to stay in. Perfect was so helpful and friendly as well as the other staff. Very relaxed weekend but just a pity it was so short. Will definitely be back soon!

Jono T - Sep 2016
Gemiddeld
Netheid
5/5
Diens
4/5
Ligging
3/5
Veiligheid
4/5
Waarde vir geld
4/5
Jono T
Saam met eggenoot / lewensmaat

Ons kamer was baie mooi, ons ons het baie lekker geslaap.

Een ding waaroor ek kan kla, is die feit dat die "houthuis" heeltemal te warm was gedurende die dag. Hulle sal moet air-con insit voor ek weer daar sal slaap.

Pine Tree Lodge's terugvoer

Sorry you found the timber cottage too hot, you stayed here on a very hot night. We do have 6 other cottages which are not timber and are much cooler, some are thatch which makes them very comfortable whether it is hot or cold outside.
Regards,
Chris

Pine Tree Lodge
Carina S - Sep 2016
Gemiddeld
Netheid
5/5
Diens
5/5
Ligging
4/5
Veiligheid
4/5
Waarde vir geld
4/5
Carina S
Gesin met klein kinders

Aangename verblyf, skoon en netjies, maar voel soos op die plaas in die middel van die groot stad!

Die selfsorg-eenhede is netjies en word elke dag skoongemaak. Die kombuisie het die nodigste en die slaapkamers en badkamers is netjies en goed toegerus. Die personeel praat ongelukkig nie Afrikaans nie, en perdry was nie beskikbaar op die perseel nie, maar wel by 'n kleinhoewe langsaan wat goeie waarde vir geld gebied het. Dit was baie lekker om elke oggend wakker te word op 'n "plaas" met perde wat in die kampies wei. Die kinders was opgewonde om hulle elke oggend wortels te voer! Baie naby aan die Lipizzaner-skouarea wat op Sondae oop is vir besoekers en beslis die moeite werd is om te sien. Om op te som: baie gerieflike, bekostigbare verblyf in die hartjie van die groot stad.

Gerhard K - Feb 2016
Gemiddeld
Netheid
5/5
Diens
5/5
Ligging
5/5
Veiligheid
5/5
Waarde vir geld
5/5
Gerhard K
Saam met eggenoot / lewensmaat

Fantasties!

Sal beslis weer van hulle gebruik maak.

Valerie L - Des 2015
Gemiddeld
Netheid
5/5
Diens
2/5
Ligging
2/5
Veiligheid
5/5
Waarde vir geld
1/5
Valerie L
Saam met eggenoot / lewensmaat

Teleurstellend en ongerieflik.

Ons was meer as een keer vas geparkeer en dit was te veel van 'n gesukkel met die hekke. Die krag was drie keer af die Maandagaand wat ons daar oorgebly het. Die ander aand kon ons nie uit die kar klim nie weens die ontvangs se hond wat ons wou verskeur. Ons het in een van die eenhede gebly waar ons 'n kombuis gedeel het, die skoonmaker het die deur nooit weer gesluit na sy skoongemaak het nie, dus kon die besoekers langs ons maklik toegang verkry het tot ons besittings. Ook, die buite asblik was gedurig oorvol en 'n mens kon niks daarin weggooi sonder om jouself te bemors nie.

Pine Tree Lodge's terugvoer

Dear Valerie,

I am so sorry your stay with us was disappointing, we could have dealt with your complaints so easily if you had let us know.

We were unaware other guests parked you in we do have 6.5 acres there is plenty of space for everyone.

Unfortunately we can't control the weather, there was a huge storm which affected the the whole area. The power going on and off was Eskom fixing the problem. The lightening strike hit the gates but these were attended to immediately and the power out meant they ran on battery backup. We have double gates as extra security.

We do apologize for our very friendly, affectionate dogs who love to be with the guests especially the children, they were never going to bite you, they were just glad to see you. We are surprised you didn't call us if you found them so frightening.

The maid who cleaned your cottage was new and she didn't realize if you left your connecting door open that she must lock it in case the next room became occupied at short notice, which is what happened. We are sorry to put your belongings at risk. Being new the maid also forgot to empty the trash which is unacceptable however a quick call would have solved the problem.

Pine Tree Lodge
Annemarie G - Des 2015
Gemiddeld
Netheid
5/5
Diens
4/5
Ligging
5/5
Veiligheid
5/5
Waarde vir geld
4/5
Annemarie G

Lekker gebly - sal weer daar bly.

Sien die sterre.

Riette C - Okt 2015
Gemiddeld
Netheid
3/5
Diens
3/5
Ligging
4/5
Veiligheid
4/5
Waarde vir geld
3/5
Riette C
Besigheidsreis

Gemiddeld.

Ek het nie baie van die omgewing gehou nie. Dit was deurmekaar en daar was net 1 gemeenskaplike braai en parkeerplek vir 2 eenhede. Die ontbytgraan is muesli in 'n plastiekbak - dis nie baie higiënies nie. Ek sou van 'n 3-ster-instansie eerder enkel, geseëlde pakkies verwag het vir die suiker en koffie, maar dit was ook in plastiekbakke.

Willem V - Jun 2015
Gemiddeld
Netheid
4/5
Diens
3/5
Ligging
3/5
Veiligheid
5/5
Waarde vir geld
4/5
Willem V
Saam met eggenoot / lewensmaat

Average.

The heater did not work. TV is on the way out. There was an area in the center of the TV where the color was distorted.

Pine Tree Lodge's terugvoer

The heater works, the TV is not on it's way out or distorted and is still in use. The guest who wrote this review came back the following month and the month after that and has booked with us since then.

Pine Tree Lodge
Nico O - Jun 2015
Gemiddeld
Netheid
5/5
Diens
4/5
Ligging
5/5
Veiligheid
5/5
Waarde vir geld
5/5
Nico O
Besigheidsreis

Ons sal elke keer daar gaan bly. Dit is baie sentraal.

Ons hou van die atmosfeer en dit is baie sentraal geleë.

Tom M - Mei 2015
Gemiddeld
Netheid
4/5
Diens
4/5
Ligging
5/5
Veiligheid
4/5
Waarde vir geld
4/5
Tom M
Saam met eggenoot / lewensmaat

Week se wegbreek vir rus en stilte.

Pine Tree Lodge se ligging met betrekking tot besighede en naby geleë stede uitstekend, maar tog stil en rustig.

Nico O - Mrt 2015
Gemiddeld
Netheid
5/5
Diens
4/5
Ligging
5/5
Veiligheid
5/5
Waarde vir geld
4/5
Nico O
Saam met eggenoot / lewensmaat

Baie lekker kamer!

Ons bly altyd baie lekker by Pine Tree Lodge.

Michael P - Jan 2015
Gemiddeld
Netheid
5/5
Diens
5/5
Ligging
3/5
Veiligheid
5/5
Waarde vir geld
5/5
Michael P
Saam met eggenoot / lewensmaat

Aangenaam.

Aangenaam, maar ons het probleme ondervind met die eerste hek toe ons die plek verlaat: Ons kon nie die sleutels en die afstandbeheer in die kamer los soos versoek is nie, en het dit toe op die hek se aandrywingsmotor gelos.

Chris K - Jul 2014
Gemiddeld
Netheid
5/5
Diens
5/5
Ligging
4/5
Veiligheid
4/5
Waarde vir geld
5/5
Chris K
Besigheidsreis

Goeie waarde vir geld!

Ek het al 'n paar maal hier gebly. Dis lekker sentraal in Kyalami, naby Midrand, Sandton en Centurion. Al is dit in 'n besige area, kry mens die gevoel van landelikheid aangesien dit op 'n kleinhoewe is.

Melanie V - Jul 2014
Gemiddeld
Netheid
5/5
Diens
2/5
Ligging
5/5
Veiligheid
5/5
Waarde vir geld
5/5
Melanie V
Gesin met klein kinders

'n Baie rustige omgewing.

Ek was net saans daar; het gebraai en meestal wegneemetes geëet. Die water was heerlik warem. Dis 'n baie mooi plek, veral met die perde. Daar was net nie iets om die kinders mee besig te hou nie. Verder was die personeel vriendelik en behulpsaam.

Marion H - Apr 2014
Gemiddeld
Netheid
5/5
Diens
4/5
Ligging
5/5
Veiligheid
5/5
Waarde vir geld
5/5
Marion H

Baie goed!

Het alles gehad wat nodig is. Vriendelik en behulpsaam.

Jochie T - Mrt 2014
Gemiddeld
Netheid
3/5
Diens
1/5
Ligging
4/5
Veiligheid
3/5
Waarde vir geld
2/5
Jochie T
Besigheidsreis

Pragtige omgewing maar beslis nie 3 ster verblyf en eienaar slegs 1 ster.

Gebou is skoon maar ek sal nie sonder plakkies op matte loop. Die eienaar/ bestuurder het geen navraag gedoen oor ons welstand en verblyf nie. Op navraag oor raad vir die muskiet-las was haar kortaf voorstel dat ek die vensters moet toemaak en die waaier aansit en of ek nie "fly spray" saamgebring het nie. Ek wou nog 'n geselsie aanknoop maar haar houding het my duidelik laat verstaan dat sy net besorgd was oor haar geld en beslis nie in ons doen en late belangstel nie.

Chris K - Feb 2014
Gemiddeld
Netheid
5/5
Diens
4/5
Ligging
5/5
Veiligheid
4/5
Waarde vir geld
5/5
Chris K
Besigheidsreis

Gemaklik, sentraal en maklik om te kry.

Sien die sterre hieronder.

Gregory D - Des 2013
Gemiddeld
Netheid
5/5
Diens
5/5
Ligging
5/5
Veiligheid
5/5
Waarde vir geld
5/5
Gregory D
Saam met vriende

Great location, friendly staff and great value overall!

Staff at the lodge were very friendly and accommodating. I booked for a group of friends and everyone was very happy with location and set-up. Looking forward to going back to Pine Tree lodge again in the future.

Julie P - Okt 2013
Gemiddeld
Netheid
4/5
Diens
4/5
Ligging
4/5
Veiligheid
4/5
Waarde vir geld
4/5
Julie P
Gesin met klein kinders

Very good

Very spacious, clean and comfortable accommodation. Very friendly and helpful staff.

Elizabeth S - Okt 2013
Gemiddeld
Netheid
4/5
Diens
3/5
Ligging
5/5
Veiligheid
5/5
Waarde vir geld
4/5
Elizabeth S
Saam met vriende

A nice place if you want cost-effective accommodation and somewhere to put your head down.

It was a decent place. I liked it's open space and the beds were very comfy. But getting help when trying to get transport was a bit of a problem. The staff that were left to assist us didn't know what she was allowed to do or not to help us.

Henri D - Okt 2013
Gemiddeld
Netheid
4/5
Diens
4/5
Ligging
5/5
Veiligheid
5/5
Waarde vir geld
5/5
Henri D
Besigheidsreis

Baie rustig en baie goeie waarde vir jou geld.

Al wat my gepla het was die miere. Verder is dit puik verblyf.

Donna-lee K - Sep 2013
Gemiddeld
Netheid
5/5
Diens
5/5
Ligging
5/5
Veiligheid
5/5
Waarde vir geld
5/5
Donna-lee K
Saam met eggenoot / lewensmaat

Had a lovely stay, highly recommended.

We had a lovely stay, very helpful. Unfortunately we were not informed that we had to share a kitchen in the log cabin with our neighbor. Very neat and clean.

Marthin D - Aug 2013
Gemiddeld
Netheid
4/5
Diens
4/5
Ligging
4/5
Veiligheid
4/5
Waarde vir geld
4/5
Marthin D
Besigheidsreis

Pas ons behoefte soos 'n handskoen.

'n Lekker privaat en rustige atmosfeer om af te skakel na 'n dag se gewoel. Die eenheid is goed toegerus, netjies en skoon. Die selfsorg-opsie met 'n lekker braai-area laat jou met die keuse om tuis te bly of uit te gaan. Ons sal graag weer Pine Tree Lodge wil besoek as die geleentheid hom voordoen.

Booi D - Aug 2013
Gemiddeld
Netheid
3/5
Diens
2/5
Ligging
3/5
Veiligheid
4/5
Waarde vir geld
1/5
Booi D
Gesin met tieners

The lodge is ideal for over night stay, but not for weekends or longer period stays.

The environment for me was not conducive for relaxation. There are no outdoor spaces to run with ones thoughts. I did not see the swimming pool.

Chris K - Mei 2013
Gemiddeld
Netheid
5/5
Diens
5/5
Ligging
5/5
Veiligheid
4/5
Waarde vir geld
4/5
Chris K
Besigheidsreis

Gemaklik, sentraal binne makilke bereok van Midrand, Bryanston en Woodmead.

Ek was op soek na iets met in 'n landelike gevoel naby aan my klient in Woodmead. Die hout chalet was gemaklik en privaat. Alles wat ek nodig gehad het het ek maklik gevind. Vriendelike staf en alles baie skoon en netjies. Inboek en uitboek was besonder gemaklik. Enigste moontlike negatiewe punt dalk - ek het nie 'n lugversorger opgemerk nie en vermoed dit kan dalk warm wees in die somer.

Vanaf R800
per nag (vir 2 persone)
Vanaf R800
per nag (vir 2 persone)
Vanaf R800
per nag (vir 2 persone)
Maak 'n Bespreking
  • Kapasiteit: 35 persone
  • Inkloktyd: 14:00 tot 20:00
    Uitkloktyd: 11:00
  • Adres: Campolino-weg 93, Kyalami, Midrand, 1685, Gauteng
  • Alle ouderdomme is welkom
https://d288tngog90ix0.cloudfront.net/AAEAAQAAAAAAAAAAAAAAJDI5N2FiNDY5LWUwOTQtNGQwZi1iN2ZhLTQ4OTYzNTFhZWI3Mw?w=1440&h=960&fit=crop&auto=format Vanaf R800  per nag (vir 2 persone) 49 5 1 5 93 Campolino Road Kyalami 1685 Gauteng 086 999 0018 14:00-20:00 11:00 -25.983696624555 28.05984377861
KRY FANTASTIESE SPESIALE AANBIEDINGS!
KRY FANTASTIESE SPESIALE AANBIEDINGS!