LEKKE
PLEKKE
LEKKE
PRYSE
LEKKE
VEILIG
 by 11 Portobelo | LekkeSlaap
+32

11 Portobelo

Opsomming van Resensie

4.6 uit 5van 13 resensies vir 11 Portobelo
Netheid
4.7/5
Diens
4.7/5
Ligging
4.5/5
Veiligheid
4.6/5
Waarde vir geld
4.6/5
Anel W - Jan 2021
Gemiddeld
Netheid
5/5
Diens
5/5
Ligging
5/5
Veiligheid
4/5
Waarde vir geld
5/5
Anel W
Gesin met tieners

Sal definitief weer hier bly.

Baie flinke diens op kort kennisgewing.

11 Portobelo's terugvoer

Many thanks, Abel, for taking the time to write the review. Thank you so so much. We were glad we could assist. We would be glad to host you again. Evelyn

11 Portobelo
Karin C - Des 2020
Gemiddeld
Netheid
5/5
Diens
5/5
Ligging
5/5
Veiligheid
5/5
Waarde vir geld
5/5
Karin C
Saam met eggenoot / lewensmaat

Pragtige en netjiese plek.

Vriendelik ontvang en dame was baie behulpsaam. Woonstel baie skoon, ruim en met alle geriewe. Uitstekende ligging en stapafstand van strand en restaurante.

11 Portobelo's terugvoer

Thanks Karin, looking forward to hosting you again soon.

11 Portobelo
Mark H - Nov 2020
Gemiddeld
Netheid
5/5
Diens
5/5
Ligging
5/5
Veiligheid
5/5
Waarde vir geld
5/5
Mark H
Saam met eggenoot / lewensmaat

Dis was fantasies en rustig.

Die plek is rustig, almal is vriendelik en behulpsaam. Daar is net ’n groot boom naby die swembad, dit belemmer die pragtige uitsig andersins is die plek wonderlik.

11 Portobelo's terugvoer

Thank you, we appreciate you took time to write a review. We took the tree matter up and looking forward to a favourable response.

11 Portobelo
Deon A - Nov 2020
Gemiddeld
Netheid
5/5
Diens
5/5
Ligging
5/5
Veiligheid
5/5
Waarde vir geld
5/5
Deon A
Saam met eggenoot / lewensmaat

Perfect getaway.

If you are looking for a private getaway, Portobelo is the perfect place. A nice, neat, cozy apartment with the beach and waterpark within walking distance.

11 Portobelo's terugvoer

Thank you, Deon, for taking time to write the review. We are thrilled it was a perfect getaway for you.

11 Portobelo
Nicola E - Feb 2020
Gemiddeld
Netheid
5/5
Diens
5/5
Ligging
5/5
Veiligheid
5/5
Waarde vir geld
5/5
Nicola E
Saam met eggenoot / lewensmaat

Netjies, gerieflik, lieflike swembad.

Baie netjiese woonstel met alles wat jy benodig. Lieflike swembad en braaiplek.

11 Portobelo's terugvoer

Thank you so much for taking the time to write the review. We are happy you were comfortable.
Evelyn and the team.

11 Portobelo
Lee M - Feb 2020
Gemiddeld
Netheid
5/5
Diens
5/5
Ligging
4/5
Veiligheid
5/5
Waarde vir geld
4/5
Lee M
Gesin met tieners

Vriendelik, goed toegeruste plek.

Ons het heerlik gerus,.alles in die woonstel het gewerk en was amper nuut.

11 Portobelo's terugvoer

Thank you so much Lee for taking your time to write the review. We were so honored to host you. Also glad you rested well. Regards Evelyn

11 Portobelo
Janet K - Feb 2020
Gemiddeld
Netheid
5/5
Diens
5/5
Ligging
4/5
Veiligheid
5/5
Waarde vir geld
5/5
Janet K
Gesin met klein kinders

Friendly service. Prompt replies to queries. Attention to detail.

What a beautiful place. Close to a busy street, but didn't bother us. Place was spotless. Would definitely return.

11 Portobelo's terugvoer

Thank you Janet for taking time to write the review. We were honored to host your family. Will definitely be pleased to host you again. Regards Evelyn

11 Portobelo
Magda V - Jan 2020
Gemiddeld
Netheid
5/5
Diens
5/5
Ligging
5/5
Veiligheid
5/5
Waarde vir geld
5/5
Magda V
Gesin met tieners

Heerlik, veilig en kuier baie geniet.

Akkommodasie was sentraal geleë, loopafstand van die strand af. Boom wat voor ons patio se uitsig was, was nie baie nice gewees nie. Dit versper sig. Sal eerder ander eenheid bespreek met beter uitsig volgende keer. Eenheid self was baie gerieflik en was met al die nodige benodigdhede toegerus, veilig en netjies. Sekuriteit en veiligheid baie goed. Ons het die 2 weke baie geniet. Sal beslis weer van jul gebruik maak. Baie dankie.

11 Portobelo's terugvoer

Thank you, Magda, for your review. We will definitely address the tree issue with the Body Corporate.
Compliments of the new year 2020.

11 Portobelo
Amber K - Nov 2019
Gemiddeld
Netheid
5/5
Diens
5/5
Ligging
5/5
Veiligheid
5/5
Waarde vir geld
5/5
Amber K

Ongelooflik.

Fantastiese ervaring. Netjies en fantasties geleë. Pragtige ligging. WiFi is ongelooflik.

11 Portobelo's terugvoer

Thank you so much Amber for taking time to write a review. We appreciate the opportunity to host you. Regards Evelyn

11 Portobelo
Charl L - Nov 2019
Gemiddeld
Netheid
1/5
Diens
1/5
Ligging
1/5
Veiligheid
1/5
Waarde vir geld
1/5
Charl L
Saam met eggenoot / lewensmaat

As gevolg van bedluise, die onhigiëniese toestand van die eenheid, is een kamer toegesluit en ontoeganklik vir ons, sowel as die houding van die eienaar - nooit weer nie.

1. Gasteverhoudinge. Ons is nooit deur die eienaar ontmoet nie, en daarom het sy nie geweet of ons kollegas of vriende van die teenoorgestelde geslag was nie. Met die aankoms het ons gevind dat die een kamer toegesluit is. Toe sy hieroor ondervra is, het sy gesê dat sy besig is om beddens te verkoop en sien dat ons net 2 mense is, dat ons nie die ander kamer mag gebruik nie. Ons was op reis en het soveel bagasie gehad dat ons glad nie in die een slaapkamer kon inpas nie en dit in die sitkamer moes bêre omdat die ander kamer toegesluit is. Vraag: As ons kollegas sou reis, sou daar van ons verwag word om 'n dubbelbed te deel. Sou daar van ons verwag word om 'n kamer met 2 enkelbeddens te deel, aangesien een van die kamers toegesluit sou wees? Op die webwerf is dit geadverteer as 'n tweeslaapkamerwoonstel en daar word nêrens gesê dat een kamer toegesluit sou wees as slegs 2 gaste die perseel beset het nie. By die ondervraging van die bogenoemde het eienaar aan ons gesê dat indien bogenoemde waar is, ons die kamer sou moes deel met die 2 enkelbeddens. Dit is totaal onaanvaarbaar. Higiëne: die kombuiskaste is vol skimmel en daarom moes ons alles was voordat dit gebruik is. Die volgende oggend was ons vol beddegoedluise. Ons wil dit baie duidelik stel dat daar geen muskiete was nie. Laastens het ons die volgende oggend uitgeklok en ons verblyf daar, waarvoor ons al 'n dag betaal het, gekortwiek. Ons sal dus nooit weer hierdie akkommodasie gebruik nie!

Dié resensie is vertaal,kliek hierom die oorspronklike weergawe te sien.

Due to bed lice, the unhygienic state of unit, one room being locked and inaccessible to us as well as the attitude of the owner - never again.

1. Guest relations. We were never met by the owner, hence she had no idea whether we were travelling colleagues or opposite sex friends. On arrival we found the one room to be locked. When she was questioned with this regard we were told that she is in the business of selling beds and seeing that we are only 2 people we are not allowed to use the other room. We were on a road trip and had so much luggage that we could not fit at all into the one bedroom and had to store it in the living room due to the other room being locked. Question: If we were travelling colleagues, would we be expected to share a double bed. Would we be expected to share a room with 2 single beds seeing that one of the rooms would be locked? On the website it was advertised as a 2 bedroom apartment and nowhere was it stated that one room would be locked if only 2 guests occupied the premises. On questioning the owner on the above we were told that if the above was true we would have had to share the room.with the 2 single beds. This is totally unacceptable. Hygiene: The kitchen cupboards reeks of mildew and so we had to wash everything before it was used. The next morning we were riddled with bed lice bites. We want to make it very clear that there were no mosquitoes. Lastly, we checked out the very next morning, cutting our stay there, which we had already paid for by a day. We will hence never use this accommodation again!

Jy lees die oorspronklike resensie,kliek hierom die vertaalde weergawe te sien.

11 Portobelo's terugvoer

Thank you very much, Charl, for your review. We are very sorry for all the unnecessary inconveniences caused.
It's unfortunate that you failed to recognise us as the owners of the apartment who were prepared to resolve your issues. We came to the apartment to meet you in person and you refused, point-blank, to speak to us.
Our apartments are set on a "per person sharing" nightly rates not "unit" rates to make it affordable by not charging guests for the space that they don't need. You booked for two people and we prepared for two people sharing, as a default setting. We have now added this to our description on our listing so that guests are aware.
As for the bed lice, we are very sorry that you experienced the lice bites while in our apartment. We are, however, still puzzled as to the source of this bed-lice. All our beds and pillows in our apartments are fitted with an anti-allergy, breathable and waterproof mattress and pillow protectors. We also spray insecticide to all our apartments regularly. It's our first time to hear about bed lice, thank you very much for letting us know. We had to spray 11 Portobelo again after your stay with us.
As for the unhygienic state of the unit, reviews from our previous guests beg to differ with that notion. We always score high on cleanliness. Our apartments are checked by an experienced supervisor before being made available for checking in the next guest. Thank you for letting us know, we are going to revisit and review our current cleaning system checklist and make sure that all the obvious loopholes are closed.
We hope and trust that you will afford us the opportunity to host you again.
Yours sincerely,
Hosts Evelyn and Itai

11 Portobelo
Gideon O - Sep 2019
Gemiddeld
Netheid
5/5
Diens
5/5
Ligging
5/5
Veiligheid
5/5
Waarde vir geld
5/5
Gideon O
Gesin met klein kinders

Netjies, gerieflik en waarde vir geld.

Wat 'n wonderlike bly plek. Baie gerieflik, netjies en is ten volle toegerus. Evelyn is baie gasvry en baie behulpsaam. Sal dit grootliks aanbeveel.

Rodney L - Aug 2019
Gemiddeld
Netheid
5/5
Diens
5/5
Ligging
5/5
Veiligheid
5/5
Waarde vir geld
5/5
Rodney L
Saam met eggenoot / lewensmaat

The place was clean and safe for us as disabled travellers.

As most places are not build for wheelchairs this place is also not, but there were enough space to manoeuvre our chairs in. The bathrooms are not wheelchair friendly but we could managed. Maybe a suggestion to remove the carpets and tile the floors as it is quite difficult to move on carpets with a wheelchair. Other than that we had a great time.

Nicolene W - Jun 2019
Gemiddeld
Netheid
5/5
Diens
5/5
Ligging
5/5
Veiligheid
5/5
Waarde vir geld
5/5
Nicolene W
Saam met vriende

Baie ontspannende atmosfeer.

Ek sal hierdie woonstel aanbeveel. Baie netjies en vriendelike diens.

11 Portobelo's terugvoer

Thank you so much Nicolene, for taking the time to write a review for your stay at 11 Portobelo. We are so happy you had a relaxing stay. Many many thanks for the opportunity to host you.
Evelyvans Apartments team.

11 Portobelo
Vanaf R925
per nag (vir 6 persone)
Vanaf R925
per nag (vir 6 persone)
Vanaf R925
per nag (vir 6 persone)
Maak 'n Bespreking
  • Kapasiteit: 6 persone
  • Inkloktyd: 15:00 tot 19:00
    Uitkloktyd: 10:00
  • Adres: Strand-boulevard-Wes 18, Portobelo 11, Mosselbaai, 6500, Wes-Kaap
  • Alle ouderdomme is welkom
https://travelground.imgix.net/AAEAAQAAAAAAAAAAAAAAabtu9b1j8l5N9HW4TRDWgpHB4t92yxCc3KXWw0x1uJfw33rsbx?w=1440&h=960&fit=crop&auto=format Vanaf R925  per nag (vir 6 persone) 13 5 1 5 18 Beach Boulevard West Portobelo 11 6500 Wes-Kaap 086 999 0018 15:00-19:00 10:00 -34.1605786 22.1076585
KRY FANTASTIESE SPESIALE AANBIEDINGS!
KRY FANTASTIESE SPESIALE AANBIEDINGS!