Pick your preferred language

English

Afrikaans

Successfully reported

Acre Of Africa Guesthouse

Gastehuis

Jou gasheer

Kyk 'n bietjie na die gasheer se rekord.

3.8/5

Kobus Geverifieer

Eiendomme 1

Resensies 57

Op LekkeSlaap 12 jaar

Opsomming van Resensie

3.8 uit 5van 57 resensies vir Acre Of Africa Guesthouse
Netheid
3.8/5
Diens
3.9/5
Ligging
3.6/5
Veiligheid
4.0/5
Waarde vir geld
3.6/5
Werner B - Aug 2023
Algehele gradering
Netheid
5/5
Diens
5/5
Ligging
5/5
Veiligheid
5/5
Waarde vir geld
5/5
Werner B
Enkelreisiger

Vriendelike diens.

Was baie vriendelik verwelkom en het lekker gebly.

Acre Of Africa Guesthouse se terugvoer

Goeiedag Werner, baie dankie vir jou resensie. Dit word opreg waardeer. Hoop om u weer binnekort by ons te he. Groete Acre of Africa Guesthouse.

Acre Of Africa Guesthouse
Thembekile T - Aug 2023
Algehele gradering
Netheid
3/5
Diens
2/5
Ligging
3/5
Veiligheid
3/5
Waarde vir geld
1/5
Thembekile T
Saam met eggenoot / lewensmaat

Disappointed.

We booked a queen deluxe room with a balcony view according to what we selected when we booked, but we didn't get that room. We got a basic small room with a double bed and a small shower, no bath, the room was near the parking area. The entrance of the room is ugly and weird there is a steel door from the parking area like you entering a shack house, you pass through that door and then into the glass sliding door.

Acre Of Africa Guesthouse se terugvoer

Dear Guest Thank you for your feedback. You booked the queen bedroom according to our records and we do have a 3 of them. From the booking portal you booked unto our booking System it sync automatically with the room you chose. You are more than welcome to speak to us when you would like to change or upgrade a room for future reference.

Acre Of Africa Guesthouse
Drikus S - Jun 2023
Algehele gradering
Netheid
3/5
Diens
1/5
Ligging
3/5
Veiligheid
2/5
Waarde vir geld
2/5
Drikus S
Saam met eggenoot / lewensmaat

Baie nors ontvangspersoon.

Hul vra R100 extra vir aircon remote. Baie nors ontvangs. Geen remote om in en uit die perseel te beweeg. Wag lank by die hek vir iemand om oop te maak.

Acre Of Africa Guesthouse se terugvoer

Goeie Dag Drikus

Baie dankie vir jou terugvoering. Soos aangedui op ons Huisreëls onderaan jou bespreking se dit dat gaste kan die lugversorging teen n ekstra koste gebruik.

Ons het 24 uur personeel aan diens dus gee ons nie remotes vir gaste om in en uit te gaan nie.
Ek vra verskoning indien u nors ontvang is ek sal dit opvat met die personeel wie u die dag ontvang het.

Mooi Groete
Acre of Africa Guesthouse

Acre Of Africa Guesthouse
Marshel S - Jun 2023
Algehele gradering
Netheid
5/5
Diens
5/5
Ligging
5/5
Veiligheid
5/5
Waarde vir geld
2/5
Marshel S
Enkelreisiger

The place itself is nice and cosy.

Staff is very helpful and friendly too. I absolutely hated the English breakfast. They never asked how I wanted my eggs. Bacon is the most important part of an English breakfast, but the bacon they gave me was as thin as a piece of thread and as dry as charcoal. One slice of toast with butter almost as thick as the slice itself. One cheap, sour vienna. No fried tomato. No baked beans or any sauce. The juice they gave me came in a dirty jug and I never even touched it. I had nice coffee though.

Acre Of Africa Guesthouse se terugvoer

Our English breakfast is the best because it is made with all items same time within 5 minutes, everything is hot, We buy only Essmore bacon and viennas because they make the best cuts. We don't fry the tomatoes as few guests like that way. We replace the beans with potato chips as everyone likes chips rather. With 3 Coffee choices and mixed juice included for only R75, I think our breakfast is the best value for money anywhere.

Acre Of Africa Guesthouse
Mark V - Jun 2023
Algehele gradering
Netheid
1/5
Diens
5/5
Ligging
2/5
Veiligheid
4/5
Waarde vir geld
4/5
Mark V
Saam met eggenoot / lewensmaat

Comfortable and cosy.

Acre Of Africa was nice. The staff was very friendly and helpful. They just need to clean up the bathroom better and there were a few dirt stains on the walls. Once that is properly cleaned then it would definitely be a place I will stay at again.

Acre Of Africa Guesthouse se terugvoer

Our bathrooms is always perfectly clean the same as our walls, without any stains.

Acre Of Africa Guesthouse
Johan K - Mrt 2023
Algehele gradering
Netheid
4/5
Diens
3/5
Ligging
4/5
Veiligheid
4/5
Waarde vir geld
4/5
Johan K
Gesin met tieners

Beslis nie soos foto's nie.

Alhoewel die plek oud is kan jy nie kla nie. Goeie waarde vir geld.

Acre Of Africa Guesthouse se terugvoer

Baie dankie Johan, vir die resensie. Dit word opreg wardeer.

Acre Of Africa Guesthouse
Johan S - Mrt 2023
Algehele gradering
Netheid
2/5
Diens
1/5
Ligging
3/5
Veiligheid
3/5
Waarde vir geld
1/5
Johan S
Saam met eggenoot / lewensmaat

Teleurgesteld.

WiFi password wat verskaf word in kamer teenoor gastehuis naam, werk glad nie en toe ons volgende dag daarna vra, toe is die antwoord dat die naam heeltemal iets anders is. Aircon het nie gewerk nie, blykbaar moet gaste R100 ekstra betaal maar dis nooit aan ons gesê nie. Baie beperkte TV-kanale, Openview baie power. Warm water loop amper glad nie, en stort se water loop amper nie uit nie! Terwyl ons nog besig was om te pak toe kom tel hulle die handdoeke ens om te kyk of als daar is, baie swak en sal ek geensins vir enigiemand aanbeveel nie!

Acre Of Africa Guesthouse se terugvoer

Dear guest,
We have 5 different WiFi access points, you had to go to your phone settings and choose the strongest option and the password is on the bedstand.
A 3-star isn't supposed to have aircon, but we do.
We increased prices only on guests requiring this more expensive service while the guests who want the old price can still have the old price. Unfortunately, water pressure must be affected if all 18 rooms consume water at the same time but normally our water pressure is high.

Acre Of Africa Guesthouse
Coenie M - Mrt 2023
Algehele gradering
Netheid
3/5
Diens
4/5
Ligging
3/5
Veiligheid
3/5
Waarde vir geld
4/5
Coenie M
Gesin met klein kinders

Die ontvangs was baie goed en baie vriendelik.

Die ontvangs was baie goed en die personeel vriendelik. Hulle het uit hulle pad gegaan om ons te akkommodeer met die tye wat ons die perseel moes verlaat en terugkeer. Niks was vir hulle te veel moeite nie.

Acre Of Africa Guesthouse se terugvoer

Baie dankie vir die mooi resensie, Mariette. Dit word opreg wardeer. Sien julle gou weer.

Acre Of Africa Guesthouse
Adriaan L - Jul 2022
Algehele gradering
Netheid
5/5
Diens
4/5
Ligging
3/5
Veiligheid
4/5
Waarde vir geld
3/5
Adriaan L
Gesin met klein kinders

Kamer was gerieflik genoeg net om te oornag.

Behoorlike beligting orals, beddens was goed genoeg. Dit sou meer gerieflik gewees het as daar net 'n klein bietjie melk beskikbaar was. Lekkergoed wat beskikbaar was. was mooi vertoon en 'n mens het tuis gevoel. Kamer was baie skoon en baie netjies gewees. Kommunikasie oor hek oopmaak sodra jy in en uit moet beweeg kan aangewerk word sodra jy inklok by ontvangs. Kussings was 'n nagmerrie, dit was heeltemal pap en vreeslik ongemaklik. Dit is waarde vir bedrag wat aangebied word, stil genoeg om 'n goeie nagrus te kan kry. Baie vriendelike personeel.

Acre Of Africa Guesthouse se terugvoer

Jammer om te hoor.
Klein melkies is nou al 2 maande nie beskikbaar nie daarom gee ons die melkroom pakkies saam met die suiker, koffie en tee pakkies.
Die hek oopmaak is nie 'n probleem nie, want daar is 'n "buzzer" wat ons laat weet dat 'n voertuig voor die hek staan. Dan maak ons van binne af oop. Ingeval niemand sien nie, of voertuig te ver weg staan, is daar 'n interkom links en 'n rooi druk knoppie regs om te druk, maar gewoonlik sien ons self.
Al ons kussing is korrekte eendveer kussings. Ons sal kyk of ons kussing dalk omgeruil is.

Acre Of Africa Guesthouse
Jaco J - Apr 2022
Algehele gradering
Netheid
5/5
Diens
5/5
Ligging
5/5
Veiligheid
5/5
Waarde vir geld
5/5
Jaco J
Gesin met tieners

Baie mooi gerieflik en goeie diens.

Die WiFi het nie opvangs in kamer no 14 nie. Maar dit was nie te erg nie. Baie mooi skoon en netjies. Sal weer daar oor slaap as ons JHB toe moet gaan.

Acre Of Africa Guesthouse se terugvoer

Baie dankie, ons sal julle graag weer by ons wil inboek.
Ons het 3 Wi-Fi punte, maar soms gaan foon nie self oor na die sterker een nie.

Acre Of Africa Guesthouse
Ronell K - Jan 2022
Algehele gradering
Netheid
5/5
Diens
5/5
Ligging
5/5
Veiligheid
5/5
Waarde vir geld
5/5
Ronell K
Saam met eggenoot / lewensmaat

Veilig, vriendelik, skoon, gehou van die peuselhappies en water in die kamer.

Ons was verras met die gemaklike kamer en pragtige tuin. Kar was relatief veilig binne die kompleks.

Acre Of Africa Guesthouse se terugvoer

Baie dankie Ronell, jou terugvoering word opreg waardeer. Sien uit om julle gou weer te sien.

Acre Of Africa Guesthouse
Willem C - Nov 2021
Algehele gradering
Netheid
4/5
Diens
5/5
Ligging
4/5
Veiligheid
4/5
Waarde vir geld
4/5
Willem C
Saam met eggenoot / lewensmaat

8 uit 10.

Beddegoed skoon, maar kan vervang word met nuwes, al sy dae gehad, en plek kort uitverf.

Acre Of Africa Guesthouse se terugvoer

Baie Dankie Willem ons wardeur jou terugvoer .Ons sal definitief daarna omsien en hoop om julle gou weer by ons te sien. Groete Acre of Africa Guesthouse

Acre Of Africa Guesthouse
Justin B - Okt 2021
Algehele gradering
Netheid
4/5
Diens
1/5
Ligging
4/5
Veiligheid
3/5
Waarde vir geld
3/5
Justin B
Saam met vriende

Baie lekker kamer.

Man aan diens net ongeskik met oplaai van kamer sleutel.

Acre Of Africa Guesthouse se terugvoer

We have had no men at reception now for 2 years. Only ladies, who do bookings and take guests to their rooms.

Acre Of Africa Guesthouse
Leon D - Okt 2021
Algehele gradering
Netheid
3/5
Diens
2/5
Ligging
2/5
Veiligheid
3/5
Waarde vir geld
2/5
Leon D
Saam met eggenoot / lewensmaat

Was glad nie wat die website en foto's is nie.

Sien sterre.

Acre Of Africa Guesthouse se terugvoer

Dankie vir u resensie. Al ons fotos is met n Galaxy A30 selfoon geneem 3 jaar terug. As u fotos geneem het sal ons waardeer as u dit kan aanstuur om te vergelyk, sodat ons dit kan regstel.

Acre Of Africa Guesthouse
Jackie P - Mrt 2021
Algehele gradering
Netheid
2/5
Diens
3/5
Ligging
1/5
Veiligheid
2/5
Waarde vir geld
1/5
Jackie P
Gesin met tieners

Foto’s op webtuiste se app is bedrieglik. Weerspieël nie die werklikheid nie.

Skoon en netjies, maar nie waarde vir jou geld nie. Geen warm water, elektriese proppe werk nie in kamers nie, selfsorgeenheid het nie eers voldoende eetgerei en borde gehad nie, handdoeke in badkamers flenters. Foto’s op app en webtuiste stem nie ooreen met werklikheid nie. Ligging is ook nie na wense nie.

Mzwandile M - Sep 2018
Algehele gradering
Netheid
1/5
Diens
1/5
Ligging
1/5
Veiligheid
3/5
Waarde vir geld
1/5
Mzwandile M
Enkelreisiger

Staff not well trained.

Breakfast was disgusting.

Janie H - Jul 2018
Algehele gradering
Netheid
1/5
Diens
1/5
Ligging
1/5
Veiligheid
1/5
Waarde vir geld
1/5
Janie H
Gesin met tieners

Swak, eienaar ongeskik.

Ek sal niemand aanbeveel vir die plek nie, want eienaar is ongeskik en sê sommer ons is skelm.

Shakespeare A - Jul 2018
Algehele gradering
Netheid
5/5
Diens
5/5
Ligging
5/5
Veiligheid
5/5
Waarde vir geld
5/5
Shakespeare A
Saam met vriende

Baie bevredigend.

Sien sterre.

Acre Of Africa Guesthouse se terugvoer

Baie dankie vir u baie mooi resensie. As u weer kom sal ons vir u 'n lekker ontbyt gee.

Acre Of Africa Guesthouse
Anonieme gas - Jul 2018
Algehele gradering
Netheid
1/5
Diens
1/5
Ligging
1/5
Veiligheid
1/5
Waarde vir geld
1/5
Anonieme gas
Saam met eggenoot / lewensmaat
Anonieme gas - Jun 2018
Algehele gradering
Netheid
4/5
Diens
4/5
Ligging
3/5
Veiligheid
3/5
Waarde vir geld
4/5
Anonieme gas
Saam met eggenoot / lewensmaat
Leonie H - Apr 2018
Algehele gradering
Netheid
5/5
Diens
5/5
Ligging
5/5
Veiligheid
5/5
Waarde vir geld
5/5
Leonie H
Saam met eggenoot / lewensmaat

Baie lekker oornagslaapplekkie.

Ons het oornagslaapplekkie gesoek naby aan O.R. Tambo en 18 km in in Boksburg was Acre of Africa en ons kon rustig slaap en uitgerus wees die volgende dag vir ons vroeë vlug.

Acre Of Africa Guesthouse se terugvoer

Baie dankie vir u baie mooi resensie. As u weer kom sal ons vir u 'n lekker ontbyt gee.

Acre Of Africa Guesthouse
Patrick M - Apr 2018
Algehele gradering
Netheid
5/5
Diens
5/5
Ligging
5/5
Veiligheid
5/5
Waarde vir geld
4/5
Patrick M
Saam met eggenoot / lewensmaat

Baie rustig en netjies.

Ons het baie lekker gebly, ek stel voor om net groter koffie beekers te voorsien.

Dorcus M - Mrt 2018
Algehele gradering
Netheid
2/5
Diens
2/5
Ligging
5/5
Veiligheid
5/5
Waarde vir geld
3/5
Dorcus M
Saam met eggenoot / lewensmaat

Good but there's room for improvement.

The sheets are clean but worn out. This is not a good impression.

Rene P - Mrt 2018
Algehele gradering
Netheid
2/5
Diens
2/5
Ligging
1/5
Veiligheid
2/5
Waarde vir geld
1/5
Rene P
Saam met eggenoot / lewensmaat

Teleurstellend.

Kamer glad nie soos op foto. Badkamer beknop.

Acre Of Africa Guesthouse se terugvoer

Sjoe, ek is baie jammer om dit te hoor.

Acre Of Africa Guesthouse
Hester B - Mrt 2018
Algehele gradering
Netheid
4/5
Diens
4/5
Ligging
4/5
Veiligheid
4/5
Waarde vir geld
4/5
Hester B
Saam met vriende

Baie skoon en netjies.

Die beddens was mooi skoon en netjies en die mense gasvry.

Acre Of Africa Guesthouse se terugvoer

Baie dankie vir u baie mooi resensie. Ons hoop u kom gou weer.

Acre Of Africa Guesthouse
Jakkie D - Jan 2018
Algehele gradering
Netheid
5/5
Diens
5/5
Ligging
4/5
Veiligheid
5/5
Waarde vir geld
5/5
Jakkie D
Gesin met tieners

Baie hulpvaardig en behulpsaam met vriendelikheid.

Sal defintief weer van hul gebruik maak. Baie hulpvaardig op laaste nippertjie. Tuin is vreeslik rustig om in te ontspan.

Acre Of Africa Guesthouse se terugvoer

Baie dankie Johan, ons waardeer julle goeie boodskap.

Acre Of Africa Guesthouse
Anonieme gas - Jan 2018
Algehele gradering
Netheid
1/5
Diens
2/5
Ligging
1/5
Veiligheid
2/5
Waarde vir geld
1/5
Anonieme gas
Danie L - Okt 2017
Algehele gradering
Netheid
5/5
Diens
5/5
Ligging
3/5
Veiligheid
5/5
Waarde vir geld
4/5
Danie L
Besigheidsreis

Baie lekker, hou nie van area nie.

Soek plek met shuttle na en van lughawe.

Acre Of Africa Guesthouse se terugvoer

Ravenswood is 'n baie mooi area en ons het wel vervoer na die lughawe toe teen 'n addisionele fooi van R 150.00.

Acre Of Africa Guesthouse
Vusi C - Okt 2017
Algehele gradering
Netheid
4/5
Diens
4/5
Ligging
4/5
Veiligheid
5/5
Waarde vir geld
4/5
Vusi C
Saam met vriende

Acre of Africa is a convenient, safe and a lovely guest house.

The place is so beautiful, clean and full of life. The staff is well trained to provide the service required and the welcoming was warm.

Acre Of Africa Guesthouse se terugvoer

Thanks Vusi, we appreciate your good review very much.

Acre Of Africa Guesthouse
Susan M - Okt 2017
Algehele gradering
Netheid
5/5
Diens
5/5
Ligging
5/5
Veiligheid
5/5
Waarde vir geld
5/5
Susan M
Gesin met tieners

Dit was wondelik.

Ons het baie lekker daar gebly en hulle was vriendelik verby, sal beslis nie op 'n ander plek bly as ek weer soontoe gaan nie.

Acre Of Africa Guesthouse se terugvoer

Baie dankie Susan,

Ons waardeer you mooi resensie, jy weet nie hoe baie dit beteken nie! Ons hoop om julle gou weer te sien.

Acre Of Africa Guesthouse
Lasandra K - Aug 2017
Algehele gradering
Netheid
4/5
Diens
4/5
Ligging
3/5
Veiligheid
5/5
Waarde vir geld
4/5
Lasandra K
Besigheidsreis

Ons het niks kort gekom nie.

Die volgende aanbevelings: nie al die gloeilampe is in werkende toestand nie. Vir mense wat daar is op sake, is die beligting te swak wanneer ons nog in die aand moet sit en werk. Vir dames is die beligting te swak om te grimeer. 2 sakkies melk per persoon is die minimum, nie 3 sakkies melk vir 2 persone nie. Ons was nie van teesakkies (Vyf Rose of Rooibos) bedien nie. Slegs koffie. Daar is 'n rooi knoppie in die kamer met 'n byskrif van R25 sur-charge wanneer jy hulle uit roep. Ons arriveer eers in die aand en dan sien jy die lig werk nie. Dit is nie regverdig om die kliënt te laat betaal vir dienste wat in plek behoort te wees nie. Nou byt die kliënt in ongemak vas om 'n R25 argument vry te spring wanneer jy vertrek. Hierdie is klein dingetjies wat mens se verblyf sal vergemaklik. Ek sal nogtans die akkommodasie aanbeveel.

Ellen M - Jul 2017
Algehele gradering
Netheid
4/5
Diens
5/5
Ligging
4/5
Veiligheid
4/5
Waarde vir geld
5/5
Ellen M
Saam met eggenoot / lewensmaat

Goeie diens ontvang, dankie.

Sal dit enige tyd aanbeveel.

Acre Of Africa Guesthouse se terugvoer

Goeiedag Ellen,
Baie dankie vir jou goeie aanbeveling, ons hoop julle kom gou weer dankie!

Acre Of Africa Guesthouse
Tania B - Jul 2017
Algehele gradering
Netheid
5/5
Diens
5/5
Ligging
4/5
Veiligheid
5/5
Waarde vir geld
5/5
Tania B
Gesin met klein kinders

Baie lekker gebly.

Ons is baie vriendelik ontvang en die kamer was baie gerieflik. Sal dit aanbeveel vir ander reisigers.

Acre Of Africa Guesthouse se terugvoer

Baie dankie Tania. Kom gerus gou weer, julle was sulke oulike gaste.

Acre Of Africa Guesthouse
Karen V - Jul 2017
Algehele gradering
Netheid
4/5
Diens
5/5
Ligging
3/5
Veiligheid
4/5
Waarde vir geld
4/5
Karen V
Gesin met klein kinders

Aangenaam.

'n Goeie nagrus met 'n heerlike buffet-ontbyt.

Acre Of Africa Guesthouse se terugvoer

Hi Karen, baie dankie. Dit was lekker om julle by ons te kon gehad het en ons is baie bly julle het van ons ontbyt gehou. Kom asseblief gou weer.

Acre Of Africa Guesthouse
Winnie B - Jul 2017
Algehele gradering
Netheid
4/5
Diens
4/5
Ligging
5/5
Veiligheid
4/5
Waarde vir geld
3/5
Winnie B
Gesin met tieners

Als wat ons nodig gehad het.

Baie netjies en diens baie goed.

Acre Of Africa Guesthouse se terugvoer

Hi Winnie
Ons is baie bly ons kon aan al jou behoeftes voldoen en dat alles netjies was. Dankie vir jou mooi boodskappie, ons hoop jy kom gou weer by ons bly.

Acre Of Africa Guesthouse
Carin B - Jul 2017
Algehele gradering
Netheid
3/5
Diens
3/5
Ligging
4/5
Veiligheid
4/5
Waarde vir geld
3/5
Carin B
Gesin met tieners

Het lekker gebly, hier en daar ietsie wat gepla het.

Verblyf was goed, dit is net die beligting wat 'n probleem was, geen lig by spieëlkas en kamer lig baie flou. Stortknop stukkend, water spuit bo oor die stort se rand teen die dak vas en maak die hele badkamer nat.

Acre Of Africa Guesthouse se terugvoer

Goeiedag Caren,

Ek is baie jammer dat die beligting nie goed genoeg was en stortkop nie reg gewerk het nie, soms dink ons gaste dat ons stortkoppe verstelbaar is en draai hulle dit per abuis los, as jy ons net laat weet het sou ons dit vining kon reggestel het vir jou.

Acre Of Africa Guesthouse
Angelique G - Jul 2017
Algehele gradering
Netheid
4/5
Diens
1/5
Ligging
5/5
Veiligheid
5/5
Waarde vir geld
1/5
Angelique G
Saam met eggenoot / lewensmaat

Glad nie wat geadverteer was nie! Kon goedkoper by ander gastehuis betaal het om op enkelbedjies te slaap.

By aankoms was gesê dat die regte beddens nie in die kamer is nie, hulle sal dit eers die volgende dag regstel, wat nie so gebeur het nie. Ons het bespreek vir 'n "family bed" en een enkelbed - daar was 3 enkelbeddens. Krag het die eerste aand heeltyd getrip, kon nie die verwarmer gebruik nie. Terwyl jy stort en ander besoekers draai die krane oop, dan is die waterdruk baie min ... sukkel om te stort. Beddens was eers reggestel die derde aand van ons verblyf.

Acre Of Africa Guesthouse se terugvoer

Hi Angelique, ons is rerug jammer vir die ongerief maar oor die baie Netbal dogters wat ons propvol geboek het, het ons julle gebruiklikke koning bed verander in eerder enkel beddens. Ons kamers is oorspronlik met verwarmers gebou maar ons het toe voor ons eerste oopmaak dag eerder verhitting lugversorgers ingestalleer al jare gelede, daarom het ons al ons verwarmers se kragkabels versteek aangesien dit nie so goed is as lugversorgers nie.
Ons is nie bewus van krag wat getrip het nie maar soms druk 'n gas foutiewe apperaat van hulle eie in, ongelukkig het ons geen beheer daaroor nie en ons kan ook nie rerug gaan klop en vals beskuldig daaroor nie. My ervaring is dat die skuldige gewoonlik na die 2de poging besef dat dit haar toestel is en dan ophou om dit te gebruik. Gelukkig wys dit ons aardlekkasie werk korrek en almal is veilig wat by ons inwoon.
Ons stortkoppe is nie verstelbaar nie en ons ondervind gereeld dat gaste ons stortkoppe los draai maar ons het 'n voltydse onderhoud nutsman aan diens en myself die eienaar woon ook in om sulke probleempies te herstel, jy moes ons net laat weet het.

Acre Of Africa Guesthouse
Andries D - Jun 2017
Algehele gradering
Netheid
5/5
Diens
5/5
Ligging
3/5
Veiligheid
4/5
Waarde vir geld
4/5
Andries D
Gesin met klein kinders

Bitter lekker plek om te bly!

Die feit dat dit uit die pad is van al die hoof plekke in Johannesburg, maar dit is ook een van die redes hoekom ek dit sal aanbeveel!

Acre Of Africa Guesthouse se terugvoer

Hi baie dankie Andries, eks baie bly julle het dit geniet. Ons is tog naby Carnaval Casino en Emperors en ook is Lughawe net 10km van ons maar dit is mooi stil by ons, darem nie baie verkeer of vliegtye oor ons nie!
Kom asb gou weer!
Kobus

Acre Of Africa Guesthouse
Madeline N - Apr 2017
Algehele gradering
Netheid
4/5
Diens
4/5
Ligging
4/5
Veiligheid
4/5
Waarde vir geld
4/5
Madeline N
Saam met eggenoot / lewensmaat

Friendly staff. Neat and tidy rooms. Everything I needed was in the room. Most of all, the bed was very comfy.

See star rating.

Hierdie resensie word in sy oorspronklike taal gewys.
Vertaal na Afrikaans.

Vriendelike personeel. Netjiese kamers. Als wat ek benodig het was in die kamer. Bowenal was die bed vreeslik gemaklik.

Sien sterre.

Hierdie resensie is vertaal.
Sien oorspronklike in English.

Acre Of Africa Guesthouse se terugvoer

Hi thanks, Madeline, I am so glad you noticed our very high-quality beds.
Please come again!

Acre Of Africa Guesthouse
Anonieme gas - Apr 2017
Algehele gradering
Netheid
3/5
Diens
4/5
Ligging
3/5
Veiligheid
3/5
Waarde vir geld
3/5
Anonieme gas
Gesin met tieners
Pieter N - Mrt 2017
Algehele gradering
Netheid
4/5
Diens
4/5
Ligging
2/5
Veiligheid
4/5
Waarde vir geld
2/5
Pieter N
Besigheidsreis

Staf was vriendelik, kamer was netjies, nie baie beïndruk met ontbyt nie. My bespreking was nie op hulle sisteem nie, ek moes bewys van betaling toon.

Hulle het nie my bespreking gehad nie, of my bewys van betaling toe ek aanmeld nie. Ek het deposito betaal, maar hulle het daarop aangedring dat ek volledige bedrag voor my tweede aand daar betaal. Ek was onder indruk dat die balans saam met ander ekstras - bv. kroegie met vertrek betaal word, maar hulle was adamant. Ontbyt was nie indrukwekkend nie, ek het beter ontbyt vir R400/nag gehad. Kamer was netjies, maar TV was net die gewone SABC 1, 2, 3 en e-Tv en e-TV extra. Lugversorging was werkende toestand, badkamer goed en netjies. Ek het nie 'n invoice van hulle gekry nie, alhoewel ek vergeet het om vir een te vra. Maar mens sou tog dink dis standaard praktyk. Ek sal nie weer teruggaan nie.

Acre Of Africa Guesthouse se terugvoer

Beste Pieter,

Baie dankie vir die terugvoer. Ons vra om verskoning vir enige ongerief veroorsaak.

Ons kamers het elk n OVHD dekodeerder in met die ingesluite 18 kanale HDTV beeld met nuwe 32" HD Plat skerm TV's. In die kamer waarin jy tuisgegaan het, Kamer 6, is daar n 40" TV. Ook het ons ons ou netwerkstelsel (nie HD) steeds in wat ook 3 ekstra satelliet kanale bied.

In die 6 jaar van Acre of Africa se bestaan, vra ons die dat gaste die balans betaal met aankoms. Dit is 'n instelling vir sekuriteitsdoeleindes. Met betrekking tot die ontbyt, kry ons vreeslik baie komplimente sedert ons 6 maande terug oorgegaan het na selfhelp (buffet) ontbyt.

As u vir ons u email stuur adres stuur sal ons die faktuur dadelik aanstuur.

Groete,
Acre of Africa-bestuur

Acre Of Africa Guesthouse
Stefanie S - Feb 2017
Algehele gradering
Netheid
5/5
Diens
5/5
Ligging
5/5
Veiligheid
5/5
Waarde vir geld
5/5
Stefanie S
Saam met eggenoot / lewensmaat

Pragtige en netjiese plek.

Personeel is altyd baie vriendelik en ontbyt was heerlik.

Acre Of Africa Guesthouse se terugvoer

Hi Stefani

Baie dankie vir die volpunte 5 sterre, eks so bly jy het jou geniet by ons plekkie......
Kom asb Gou weer

Groete

kobus

Acre Of Africa Guesthouse
Tertius L - Feb 2017
Algehele gradering
Netheid
3/5
Diens
3/5
Ligging
3/5
Veiligheid
3/5
Waarde vir geld
4/5
Tertius L
Saam met eggenoot / lewensmaat

Goeie waarde vir geld, en alles wat jy nodig het. Vir beter standaard sal jy meer natuurlik moet betaal.

Ons het lekker gebly, alles wat ons nodig gehad het. Al wat ek kan negatief noem is dat die kamer se yskassie nie gewerk het nie, die koffie en melk wat voorsien was in die kamer was seker al verby hulle verval datum. My vrou het die ontbyt geëet en was nie beïndruk nie, so eerder by ander plek ontbyt wou eet. Dit is klein dinge wat net die verblyf beter so maak waaraan hulle aandag kan gee, maar die res kan ons nie kla nie, soos genoem, vir die prys wat ons betaal het dink ek is dit goeie waarde vir geld en meer as voldoende.

Acre Of Africa Guesthouse se terugvoer

Beste Tertius,

Baie dankie vir die terugvoer, ek is jammer oor die ongerief. Ons het juis ons ontbyt aangepas na 'n selfhelp opsie met 'n groter verskeidenheid waarop ons reeds baie positiewe terugvoer ontvang het. Voorheen het ons net 'n Wimpy-tipe ontbyt verskaf en nooit klagtes ontvang nie. Ons sal dit regtig baie waardeer as julle kan laat weet wat nie na wense was nie sodat ons kan verbeter of teruggaan na 'n standaard ontbyt wat by die tafel bedien word.

Acre Of Africa Guesthouse
Stefanie S - Feb 2017
Algehele gradering
Netheid
5/5
Diens
5/5
Ligging
5/5
Veiligheid
5/5
Waarde vir geld
5/5
Stefanie S
Saam met eggenoot / lewensmaat

Aangename verblyf.

Dis 'n skoon en nietjiese plek met vriendelike personeel en sal enige tyd weer daar tuis gaan.

Acre Of Africa Guesthouse se terugvoer

Ag baie dankie , ons is baie bly julle het dit geniet, kom asb gou weer! Ons is nogal erg op skoon!

Acre Of Africa Guesthouse
Greta W - Aug 2016
Algehele gradering
Netheid
4/5
Diens
5/5
Ligging
4/5
Veiligheid
5/5
Waarde vir geld
4/5
Greta W
Saam met eggenoot / lewensmaat

Baie aangenaam

Baie vriendelike ontvangs, heerlike verblyf en smaaklike ontbyt. Heerlik gebly.

Acre Of Africa Guesthouse se terugvoer

Baie dankie, julle was sulke oulike gaste, dit was 'n plesier.
Eks bly ons nuwe buffet ontbyt werk so mooi!
Kom kuier gou weer asb..

Acre Of Africa Guesthouse
Anna V - Jul 2016
Algehele gradering
Netheid
5/5
Diens
5/5
Ligging
5/5
Veiligheid
5/5
Waarde vir geld
5/5
Anna V
Gesin met tieners

Goeie ligging.

Gerieflik nabygeleë aan Boksburg swembad. My seun het aan die EGA-kortbad kampioenskappe deelgeneem. Dit is slegs 1,3 km van die gastehuis geleë. Die geriewe was skoon en netjies.

Acre Of Africa Guesthouse se terugvoer

Thank you, congratulations with your son winning the swimming championships!
We hope you come soon again.

Acre Of Africa Guesthouse
Willie N - Mrt 2015
Algehele gradering
Netheid
4/5
Diens
4/5
Ligging
3/5
Veiligheid
4/5
Waarde vir geld
3/5
Willie N
Besigheidsreis

Goed!

Verblyf is goed, maar afronding op die perseel kan verbeter.

Acre Of Africa Guesthouse se terugvoer

Thanks, we would like to improve, can you please send us a mail advising which items need attention?

Acre Of Africa Guesthouse
Heinrich M - Mrt 2015
Algehele gradering
Netheid
4/5
Diens
4/5
Ligging
3/5
Veiligheid
4/5
Waarde vir geld
4/5
Heinrich M
Gesin met klein kinders

Aangenaam - het als gehad wat nodig was!

Die verblyf was goed en hulle het moeite gedoen om vroeër vir ons ontbyt te verskaf.

Acre Of Africa Guesthouse se terugvoer

Ons is regtig bly ons kon vroeër help, baie dankie dat julle ons gekies het. Kom asb gou weer.

Acre Of Africa Guesthouse
Elanie D - Feb 2015
Algehele gradering
Netheid
3/5
Diens
5/5
Ligging
4/5
Veiligheid
5/5
Waarde vir geld
4/5
Elanie D
Besigheidsreis

Voldoende!

Heerlike ontbyt met vriendelike ontvangs.

Acre Of Africa Guesthouse se terugvoer

Thanks so much! I am glad that you like our new breakfasts, we want to do it perfect.

Acre Of Africa Guesthouse
Lizzy B - Jul 2013
Algehele gradering
Netheid
5/5
Diens
5/5
Ligging
5/5
Veiligheid
5/5
Waarde vir geld
5/5
Lizzy B
Saam met eggenoot / lewensmaat

Dit was wonderlik, dit het gevoel of ek by die huis is.

Kobus en sy vrou was wonderlik en die personeel het baie vriendelik gesels of hulle my al jare ken. Ek sal altyd daarheen gaan in die toekoms. Baie dankie, ons wou nie huis toe kom nie.

Acre Of Africa Guesthouse se terugvoer

Dankie, wanneer kom julle weer?
Ons verlang.

Acre Of Africa Guesthouse
Danie E - Jul 2013
Algehele gradering
Netheid
5/5
Diens
5/5
Ligging
4/5
Veiligheid
4/5
Waarde vir geld
4/5
Danie E
Besigheidsreis

Enkelbed eenslaapkamer met massiewe ontbyt.

Dit was baie lekker met vriendelike diens, dankie.

Acre Of Africa Guesthouse se terugvoer

Dankie Danie, jy moet asb. gou weer kom asb!

Acre Of Africa Guesthouse
Lucy S - Feb 2013
Algehele gradering
Netheid
4/5
Diens
4/5
Ligging
3/5
Veiligheid
4/5
Waarde vir geld
4/5
Lucy S
Saam met eggenoot / lewensmaat

Clean and comfortable

Very close to Carnival City, where we needed to be.

Acre Of Africa Guesthouse se terugvoer

Dankie Lucy, ja ons is nogal naby aan alles, wanner kom julle weer? Ons kyk elke dag in die pad af vir julle.

Acre Of Africa Guesthouse
Cheronne D - Jan 2013
Algehele gradering
Netheid
4/5
Diens
4/5
Ligging
4/5
Veiligheid
4/5
Waarde vir geld
5/5
Cheronne D
Saam met vriende

Great place with friendly hosts!

Definitely a home away from home and would recommend it to anyone travelling to the area.

Acre Of Africa Guesthouse se terugvoer

Thanks for your recommendation Cheronne, I hope we will see you soon again?

Acre Of Africa Guesthouse
Lise C - Des 2012
Algehele gradering
Netheid
5/5
Diens
5/5
Ligging
5/5
Veiligheid
5/5
Waarde vir geld
5/5
Lise C
Saam met vriende

Easy to find, secure & just lovely!

Friendly reception, great location and secure. We enjoyed our stay very much.

Acre Of Africa Guesthouse se terugvoer

Thanks Lise, we like it very much if our guests enjoy themselves. Please come again soon?

Acre Of Africa Guesthouse
Mathivha F - Nov 2012
Algehele gradering
Netheid
4/5
Diens
5/5
Ligging
4/5
Veiligheid
5/5
Waarde vir geld
4/5
Mathivha F
Besigheidsreis

The staff is very hospitable and will make you feel at home.

Their rooms are very clean and their staff is very hospitable and cater to your every specific need, with great attention to detail.

Acre Of Africa Guesthouse se terugvoer

Thanks Mathivha we appreciate your review, we like to make our guests happy! Please come again.

Acre Of Africa Guesthouse
Willemien S - Okt 2012
Algehele gradering
Netheid
5/5
Diens
5/5
Ligging
4/5
Veiligheid
5/5
Waarde vir geld
5/5
Willemien S
Besigheidsreis

We were pleasantly suprised

Very neat and well maintained accommodation for private or business purposes!

Acre Of Africa Guesthouse se terugvoer

Thanks Willemien , I am very glad we could surprise you. Come again soon.

Acre Of Africa Guesthouse
Lizette D - Okt 2012
Algehele gradering
Netheid
5/5
Diens
5/5
Ligging
3/5
Veiligheid
5/5
Waarde vir geld
5/5
Lizette D
Saam met eggenoot / lewensmaat

Good value

Very clean, and received great service.

Acre Of Africa Guesthouse se terugvoer

Thanks Lizette, we aim to please and cleanliness is most important to us! When are you coming again?

Acre Of Africa Guesthouse
Vanaf
R995
per nag (plek vir 2)
Vanaf
Vanaf R995
per nag (plek vir 2)
Vanaf
R995
per nag (plek vir 2)
Maak 'n Bespreking
  • Gratis kansellasie tot 1 week voor jou verblyf!
  • Kapasiteit: 34 mense
  • Alle ouderdomme is welkom
  • Inkloktyd: 13:00 tot 22:00
    Uitkloktyd: 10:00
  • Adres: 13de Laan 75, Ravenswood, Boksburg, 1459, Gauteng
https://travelground.imgix.net/AAEAAQAAAAAAAAAAAAAAsFbQosKl6XLyYhYjrd9NAAnVczmrlAgLVhECMuTXWnLfsChe5p?w=1440&h=960&fit=crop&auto=enhance,format,compress&q=80 Vanaf R995 per nag (plek vir 2) 57 5 1 4 75 13 Avenue Ravenswood 1459 Gauteng 021 201 8901 13:00-22:00 10:00 -26.19741094583 28.262355923653
World Travel Awards
Stem vir ons in die World Travel Awards!
Stem vir ons in die World Travel Awards!
stem
stem