LEKKE
PLEKKE
LEKKE
PRYSE
LEKKE
VEILIG
 by Ras Vill | LekkeSlaap
+17

Ras Vill

4 resensies
Selfsorg

Opsomming van Resensie

3.8 uit 5van 4 resensies vir Ras Vill
Netheid
4.0/5
Diens
3.8/5
Ligging
3.5/5
Veiligheid
3.8/5
Waarde vir geld
3.8/5
Shelley S - Jan 2020
Gemiddeld
Netheid
5/5
Diens
5/5
Ligging
5/5
Veiligheid
5/5
Waarde vir geld
4/5
Shelley S

It was very quiet, clean and we loved it there!

It had all the basic things which you might need and the area was lovely and quiet. We were safe and no one disturbed our visit. I will be back again!

Maurition D - Nov 2017
Gemiddeld
Netheid
5/5
Diens
4/5
Ligging
4/5
Veiligheid
5/5
Waarde vir geld
4/5
Maurition D
Saam met vriende

Everything was clean and we enjoyed it very much.

It's just like in the pictures.

Maryke W - Mei 2017
Gemiddeld
Netheid
1/5
Diens
2/5
Ligging
2/5
Veiligheid
2/5
Waarde vir geld
2/5
Maryke W
Saam met eggenoot / lewensmaat

Teleurstellend omdat ons 'n see-uitsig en skoon blyplek verwag het.

Die eienaar het een van die slaapkamerdeure gesluit en vir ons gesê dat hy iemand anders daar aankom sodra ons uitgeklok het. Hy het ook van ons verwag om self skoon te maak en skottelgoed te was terwyl die plek gewemel het van die wurms en kokkerotte. Om verder by te dra tot die slegte ervaring het 2 bakkies weggeraak terwyl hulle besig was om die woonstel na te gaan. Ons het nie eers die bakkies gebruik nie, maar het hulle daardie oggend nog in die kas gesien. Hy het ons gedwing om te betaal om die bakkies te vervang. Verder is daar nie 'n see-uitsig nie en die plek is ook nie skoon nie.

Dié resensie is vertaal,kliek hierom die oorspronklike weergawe te sien.

Disappointing, because we expected a sea view and clean accommodation.

The owner locked the one door to one of the bedrooms and told us he is expecting someone else to check in the day we leave. In addition, he wanted us to clean ourselves, including the dishes, whilst the place was infested with worms and cockroaches. To top the bad experience, 3 small bowls went missing while he was checking the inventory. We did not even use the bowls, but I saw them in the cupboard that morning. He made us pay cash to replace the bowls, which we did not take. Overall, there was NO sea view and the place was not clean.

Jy lees die oorspronklike resensie,kliek hierom die vertaalde weergawe te sien.

Ras Vill's terugvoer

Good day Rykie,

Thank you for your feedback.

In response to your review, I would like to clarify the rental agreement.

It was asked of you if you were going to need the use of the third bedroom as it was only yourself, your husband and your sister, so I asked if you minded it been locked and your response was, "no lock it".

Unfortunately if you had notified me of the worm and cockroach infestation I would have been able to do something about it, however, I did check and there was no infestation. Ras Vill prides itself in the cleanliness and comfort of the apartment.

All self-catering apartments do request for customers to wash the cutlery and pots after using them and to be fair the sauce pans that you left were burnt. All breakages and lost items are charged to yourselves part of the rental agreement.

Lastly, we never advertised a sea view.

We are sorry you did not enjoy your stay.

Regards,
Ras Vill

Ras Vill
Linda P - Jan 2017
Gemiddeld
Netheid
5/5
Diens
4/5
Ligging
3/5
Veiligheid
3/5
Waarde vir geld
5/5
Linda P
Gesin met klein kinders

Baie gerieflik.

Die plek was baie netjies en baie skoon, daar is genoeg van alles wat mens nodig het.

Ras Vill's terugvoer

Hi Linda ,
Thank you for your review on my self-catering accommodation. I hope to see you again in the near future, all the best for the new year.
Regards,
Johnny White

Ras Vill
Vanaf R1 400
per nag (plek vir 6)
Vanaf R1 400
per nag (plek vir 6)
Vanaf R1 400
per nag (plek vir 6)
Maak 'n Bespreking
  • Kapasiteit: 6 persone
  • Inkloktyd: 14:00 tot 19:00
    Uitkloktyd: 10:00
  • Adres: De Villiers Way 62, Glencairn, Kaapstad, 7975, Wes-Kaap
  • Alle ouderdomme is welkom
https://travelground.imgix.net/AAEAAQAAAAAAAAAAAAAAJDBmYWRhMmYxLTY3MzctNDhiOC1iZGJhLTg2NWI4ZWUyOWU4Mg?w=1440&h=960&fit=crop&auto=enhance,format,compress&q=80 Vanaf R1 400  per nag (plek vir 6) 4 5 1 4 62 De Villiers Way Glencairn 7975 Wes-Kaap 086 999 0018 14:00-19:00 10:00 -34.15641 18.41722
KRY FANTASTIESE SPESIALE AANBIEDINGS!
KRY FANTASTIESE SPESIALE AANBIEDINGS!