LEKKE
PLEKKE
LEKKE
PRYSE
LEKKE
VEILIG
 by Villa Ventura | LekkeSlaap
+76

Villa Ventura

Opsomming van Resensie

4.2 uit 5van 18 resensies vir Villa Ventura
Netheid
3.7/5
Diens
4.4/5
Ligging
4.2/5
Veiligheid
4.5/5
Waarde vir geld
4.2/5
Gilda C - Apr 2021
Gemiddeld
Netheid
3/5
Diens
5/5
Ligging
5/5
Veiligheid
5/5
Waarde vir geld
4/5
Gilda C
Saam met eggenoot / lewensmaat

It was satisfactory.

The view was beautiful, the hospitality was good - however, the owner needs to pay attention to the maintenance of the bath/rooms. The shower cubicle/doors need to be thoroughly cleaned, and the bed/mattress needs to be replaced. It's lumpy and noisy. We were happy with the breakfast.

Villa Ventura's terugvoer

Thank you for your comments. We are attending to the matters raised. Regards. Villa Ventura.

Villa Ventura
Bonita V - Mrt 2021
Gemiddeld
Netheid
5/5
Diens
5/5
Ligging
5/5
Veiligheid
5/5
Waarde vir geld
5/5
Bonita V
Gesin met klein kinders

Very pleasent!

Very friendly. Welcoming, home feeling. Pleasant. Breakfast was good. And the sea view is amazing.

Villa Ventura's terugvoer

Thank you so much for the very kind words. We are delighted that you enjoyed your stay with us and we look forward to seeing you again soon.

Villa Ventura
Collette O - Jan 2020
Gemiddeld
Netheid
5/5
Diens
5/5
Ligging
5/5
Veiligheid
4/5
Waarde vir geld
5/5
Collette O
Gesin met tieners

Good!

The staff and hostess was very friendly. One request - please replace the bed in room 1. It makes terrible noises and can influence your sleep.

Villa Ventura's terugvoer

Hello Collette.

Thank you for bringing this to our attention.

Regards. Susan Lewis. Manageress.

Villa Ventura
Alungile T - Jan 2020
Gemiddeld
Netheid
2/5
Diens
5/5
Ligging
4/5
Veiligheid
5/5
Waarde vir geld
3/5
Alungile T
Saam met vriende

Sue was a great host. Enjoyed it.

Had a great stay, secure, cosy. Loved the view.

Villa Ventura's terugvoer

Good day Alungile,

Thank you for your kind words.
We are delighted that you enjoyed your stay with us and we look forward to seeing you again.

Best regards
Paris Fitches
Owner

Villa Ventura

Villa Ventura
Nokulunga N - Jan 2020
Gemiddeld
Netheid
4/5
Diens
4/5
Ligging
5/5
Veiligheid
4/5
Waarde vir geld
3/5
Nokulunga N
Saam met eggenoot / lewensmaat

It was great.

The stay was great, the only difficulty I had was that no food is allowed in the bedroom, it kinda makes things difficult, like every time you have to eat you have to go to the dining area. You can't have your snack whenever you want to. It makes the stay a bit unpleasant.

Villa Ventura's terugvoer

Good day Nokulunga,

Thank you for your kind words. We are delighted that you enjoyed your stay with us.
Unfortunately, Health and Safety regulations prohibit the preparation or consumption of foodstuffs outside of the designated areas.
We hope you will visit us again soon.

Best regards
Paris Fitches
Owner
Villa Ventura

Villa Ventura
Melinda V - Okt 2019
Gemiddeld
Netheid
5/5
Diens
5/5
Ligging
5/5
Veiligheid
5/5
Waarde vir geld
5/5
Melinda V
Enkelreisiger

Awesome stay with the kindest host.

Francois was so happy with his stay at Villa Ventura. He was welcomed with such hospitality. Beautiful views and lovely breakfasts. He will definitely recommend and always book when in the area.

Villa Ventura's terugvoer

Good morning,
We at Villa Ventura would like to thank you for your kind words and we are delighted that you had a pleasurable stay with us. We look forward to you returning to visit us again.
Best regards, Paris Fitches.

Villa Ventura
Thobile M - Jan 2019
Gemiddeld
Netheid
3/5
Diens
5/5
Ligging
5/5
Veiligheid
5/5
Waarde vir geld
5/5
Thobile M
Saam met vriende

Beautiful place to be quiet.

Cecil is friendly and he's hands on. He spoiled us with his yummy and munchie breakfast. I don't mind going back again.

Thobile M - Des 2018
Gemiddeld
Netheid
2/5
Diens
4/5
Ligging
4/5
Veiligheid
5/5
Waarde vir geld
5/5
Thobile M
Gesin met klein kinders

I enjoyed my stay, but would prefer for the host to give their guests more privacy and to clean more as we find to many hair in everything, from plates to out food.

I enjoyed our stay. Our host was very friendly and understanding. We enjoyed the breakfast, though some of the people say they found hair in their breakfast. Would recommend it to someone who is budget wise.

Villa Ventura's terugvoer

Thank you for your comments and we apologize for any inconvenience caused during your groups stay. It would have been appreciated if these matters could have been brought to the immediate attention of the Management to allow remedial action to be taken.

Villa Ventura
Nondumiso B - Des 2018
Gemiddeld
Netheid
5/5
Diens
5/5
Ligging
5/5
Veiligheid
5/5
Waarde vir geld
5/5
Nondumiso B
Saam met vriende

The owners there were very friendly and loving.

See stars.

Villa Ventura's terugvoer

Thank you for the positive feedback. Sometimes the guests make our jobs easier and thank you for your visit and friendship.

Villa Ventura
Aqualine S - Des 2018
Gemiddeld
Netheid
5/5
Diens
5/5
Ligging
5/5
Veiligheid
5/5
Waarde vir geld
4/5
Aqualine S
Gesin met klein kinders

Dit was vreeslik lekker.

Kamers was skoon, die bestuurders was baie vriendelik en behulpsaam en die ontbyt was uitstekend.

Villa Ventura's terugvoer

Baie dankie vir die mooi woorde. Ons hoop om julle gou weer te sien.

Villa Ventura
Susie N - Des 2018
Gemiddeld
Netheid
3/5
Diens
4/5
Ligging
4/5
Veiligheid
4/5
Waarde vir geld
4/5
Susie N
Enkelreisiger

Was baie lekker om daar te oornag.

Kombuis was nie op standaard nie.

Johan C - Des 2018
Gemiddeld
Netheid
4/5
Diens
5/5
Ligging
4/5
Veiligheid
5/5
Waarde vir geld
4/5
Johan C
Gesin met klein kinders

Dit het gevoel of ek by vriende kuier.

Villa Ventura het voorsien aan ons basiese behoeftes. Ons het 'n plekkie nodig gehad om te kan oornag vir 'n paar dae en nie 'n plaas se prys hoef te betaal nie. Net reg vir daardie doeleinde. Die ligging is ook baie ideaal en ooglopend veilig.

Richard H - Sep 2018
Gemiddeld
Netheid
5/5
Diens
5/5
Ligging
4/5
Veiligheid
5/5
Waarde vir geld
5/5
Richard H
Saam met eggenoot / lewensmaat

Was baie lekker. Eienaar en sy vrou het ons baie welkom laat voel.

Was lekker. Sal weer daarna toe gaan.

Villa Ventura's terugvoer

Hello Richard,
Thank you for the kind words.
We are delighted that you enjoyed your stay with us and we look forward to seeing you again.
Best regards,
Paris Fitches
Owner
Villa Ventura

Villa Ventura
Nicolene V - Jan 2018
Gemiddeld
Netheid
1/5
Diens
1/5
Ligging
1/5
Veiligheid
1/5
Waarde vir geld
1/5
Nicolene V
Saam met eggenoot / lewensmaat

Dit was 'n aaklige ervaring en verblyf keuse.

Die eienaars is onvriendelik en die dame wat daar werk, weet nie hoe om kliëntediens te lewer nie. Sy en haar man het ons vriend en familielid weggewys elke keer as hulle daar net vir ons kom wag het. Sy is onvriendelik teenoor haar gaste en die blyplek is nie goed uitgelê nie. Daar word slegs 'n kamer en 'n badkamer vir ons gegee met geen yskas in die kamer om ons eie persoonlike goed in te kan bêre nie, slegs 'n groot yskas was vir al die gaste in 'n gang gelaat waar álmal hulle goed moes insit, wat ek vind is glad nie toelaatbaar nie. Die kombuis mag geen gas gebruik nie, en so moet mens alles op die vuur gedoen word of mens moet gaan uiteet, omrede is daar ook nie vir gaste borde, glase en eetgerei voorgesit word wanneer daar 'n braai gehou word nie. Die swembad is vuil en vol hare, wat mens kan sien dit word nie elke dag skoongemaak nie. Die foto's is glad nie ooreenstemmend met hoe die blyplek regtig lyk nie en so sal hierdie Villa Ventura ons nooit weer sien nie en sal ook nie dit aanbeveel of toewys na ander mense nie.

Villa Ventura's terugvoer

Hello there,
The guest did have 2 visitors the first day who swam and braaied with him that evening, however, after a discussion with the guest we advised that visitors are not permitted at the Villa.
We are a Bed and Breakfast establishment and not a self-catering establishment. Accordingly, guests are not allowed the use of the kitchens.
Breakfast is supplied and guests are to make their own arrangements for their other meals. This is fairly standard practice in a Bed and Breakfast.
Our advertising pictures perfectly match our offering and in no way is there any misrepresentation.
We apologise for any inconvenience.
Yours faithfully,
Paris Fitches
Owner

Villa Ventura
Stephen N - Jan 2018
Gemiddeld
Netheid
3/5
Diens
5/5
Ligging
3/5
Veiligheid
4/5
Waarde vir geld
4/5
Stephen N
Saam met eggenoot / lewensmaat

Great stay.

Refreshing time spent at Villa Ventura.

Ricci V - Mei 2017
Gemiddeld
Netheid
5/5
Diens
5/5
Ligging
5/5
Veiligheid
5/5
Waarde vir geld
5/5
Ricci V
Enkelreisiger

Lekker.

Baie dankie Amanda, Frikkie, Gertjie, Mia, Archie en SweetGirl dat julle my met ope arms ontvang het. Vreemdelinge wat vriende geword het en gegroet het as familie.

Villa Ventura's terugvoer

Baie dankie Ricci, dit was 'n absolute plesier om jou by Villa Ventura te hê. Die mees aangenaamste mens ooit. Dankie vir jou vriendelike en positiewe uitkyk. Ons hoop om jou weer te sien. Wat 'n fantastiese ondervinding.

Villa Ventura
Johan M - Apr 2017
Gemiddeld
Netheid
3/5
Diens
1/5
Ligging
3/5
Veiligheid
4/5
Waarde vir geld
4/5
Johan M
Enkelreisiger

Aanvaarbaar.

Die verblyf is waarde vir geld. Niks luuks en baie basies. Bed gerieflik maar geen keuse van tipe kussings. Ek moes een gaan koop.

Elliot B - Apr 2016
Gemiddeld
Netheid
4/5
Diens
5/5
Ligging
4/5
Veiligheid
5/5
Waarde vir geld
5/5
Elliot B
Saam met eggenoot / lewensmaat

This is a perfect place when you need peace of mind.

The staff is good and I would like to encourage them to keep it that way because their positive and friendly behaviour means a lot to the customers. I need to be back at Villa Ventura soon but with my kids and friends now.

Villa Ventura's terugvoer

Good morning Elliot,
We at Villa Ventura would like to thank you for your kind words and we are delighted that you had a pleasurable stay with us.
We look forward to you returning to visit us again.
Best regards
Paris Fitches
Owner

Villa Ventura
Vanaf R600
per nag (vir 2 persone)
Vanaf R600
per nag (vir 2 persone)
Vanaf R600
per nag (vir 2 persone)
Maak 'n Bespreking
  • Kapasiteit: 18 persone
  • Inkloktyd: 14:00 tot 20:00
    Uitkloktyd: 10:00
  • Adres: 31 Elizabeth Pad, , Suidkus, 4275, KwaZulu-Natal
  • Alle ouderdomme is welkom
https://travelground.imgix.net/AAEAAQAAAAAAAAAAAAAAJGNkMjJjM2ZmLWM3NzgtNGVlYS1iYWNkLTRhMzIxMGY1MjJkYg?w=1440&h=960&fit=crop&auto=format Vanaf R600  per nag (vir 2 persone) 18 5 1 5 31 Elizabeth Road Margate 4275 KwaZulu-Natal 086 999 0018 14:00-20:00 10:00 -30.8660323 30.3558735
KRY FANTASTIESE SPESIALE AANBIEDINGS!
KRY FANTASTIESE SPESIALE AANBIEDINGS!