LEKKE
PLEKKE
LEKKE
PRYSE
LEKKE
VEILIG
 by Safari Travelodge | LekkeSlaap
+19

Safari Travelodge

Opsomming van Resensie

4.2 uit 5van 144 resensies vir Safari Travelodge
Netheid
4.3/5
Diens
4.2/5
Ligging
4.0/5
Veiligheid
4.2/5
Waarde vir geld
4.3/5
Joerg K - Mrt 2020
Gemiddeld
Netheid
3/5
Diens
5/5
Ligging
3/5
Veiligheid
4/5
Waarde vir geld
4/5
Joerg K
Enkelreisiger

Short stopover.

Good choice for the stopover, brilliant pub.

Lindie P - Mrt 2020
Gemiddeld
Netheid
4/5
Diens
4/5
Ligging
5/5
Veiligheid
5/5
Waarde vir geld
5/5
Lindie P
Gesin met klein kinders

Waarde vir geld.

Die verblyf was netjies en die ontbyt was heerlik. Ons is vriendelik ontvang en ons navrae is vinnig beantwoord.

Tracy W - Jan 2020
Gemiddeld
Netheid
5/5
Diens
5/5
Ligging
5/5
Veiligheid
5/5
Waarde vir geld
5/5
Tracy W
Saam met eggenoot / lewensmaat

Ons het dit vreeslik geniet.

Baie gasvrye seun wat ons ontvang het.

Danie D - Jan 2020
Gemiddeld
Netheid
4/5
Diens
4/5
Ligging
3/5
Veiligheid
3/5
Waarde vir geld
3/5
Danie D
Saam met eggenoot / lewensmaat

Skoon en netjies.

Daar is 'n braaier maar geen braaitoerusting of eetgerei. Die bestuurder het vir ons eetgerei gebring op aanvraag. Daar was net een koppie koffie per persoon.

Etrecia S - Des 2019
Gemiddeld
Netheid
5/5
Diens
5/5
Ligging
5/5
Veiligheid
5/5
Waarde vir geld
5/5
Etrecia S
Saam met eggenoot / lewensmaat

Rustig en aangenaam.

Personeel baie vriendelik en behulpsaam. Safari Lodge se voorkoms, decor en kamer het my verwagtinge oortref. Opwasbak se krane in badkamer moet aandag kry. Verder is alles baie mooi skoon en netjies.

Herman D - Nov 2019
Gemiddeld
Netheid
2/5
Diens
1/5
Ligging
1/5
Veiligheid
1/5
Waarde vir geld
2/5
Herman D
Saam met eggenoot / lewensmaat

Het 2 nagte gebly, geen Sondagetes. Nie lekker nie.

Aangekom, wil die ontvangsdame net hê ons moet dadelik betaal. Neem ons na chalet, wasbak is buite, geen borde moes vra daarvoor. Geen veilige parkering, hek staan oop. Lugreëling werk nie. Kry nie antwoord by ontvangs nie. Sal nie weer daar oor bly nie.

Safari Travelodge's terugvoer

Goeiedag Herman,

Dankie vir jou resensie.

Ongelukkig benodig ons gewoonlik betaling op aankoms vir enige uitstaande bedrae soos meeste ander gastehuise.

Die wasbak wat jy na verwys wat buite is, is daar vir ons gaste se gerief indien die gas sou wou braai. Die kamer wat jy bespreek het is 'n normale, luukse kamer. Moontlik was jy onder die indruk dat dit 'n selfsorg-eenheid sou wees? Safari Travelodge het geen selfsorg-eenhede en dit word so korrek geadverteer. Ons is altyd bereid om te help met al die nodige om te braai, maar dit is nie 'n gegewe in ons kamers nie.

Ek vra om verskoning indien die lugreëling nie gewerk het nie. Ons ontvangspersoon sal, indien sy ingelig word, dit so vinnig as moontlik probeer regstel. Daar is ook 'n selnommer op die ontvangs se deur indien die ontvangspersoon vir 'n rede nie by ontvangs is op 'n gegewe oomblik nie.

Ten slotte is dit my gevoel dat die feit dat u onder die indruk was dat die kamer ingerig is vir selfsorg, selfs al is dit nie, die resensie in 'n onnodige negatiewe lig laat begin wat bietjie onregverdig is aangesien dit nie 'n fout van ons was nie.

Nogtans wil ek om verskoning vra vir die ongerief wat u ervaar het.

Groete,
Safari Travelodge

Safari Travelodge
Allister B - Sep 2019
Gemiddeld
Netheid
4/5
Diens
4/5
Ligging
4/5
Veiligheid
4/5
Waarde vir geld
4/5
Allister B
Saam met vriende

Was a great experience.

Everything was good, the service and the room.

Marina V - Aug 2019
Gemiddeld
Netheid
5/5
Diens
5/5
Ligging
5/5
Veiligheid
5/5
Waarde vir geld
5/5
Marina V
Enkelreisiger

Rustig.

Dis lekker skoon plekkie. Maar sal nie weer daar gaan bly nie. Die dorp is die probleem - nie Safari Travelodge nie.

Suzette P - Aug 2019
Gemiddeld
Netheid
4/5
Diens
4/5
Ligging
4/5
Veiligheid
3/5
Waarde vir geld
3/5
Suzette P
Saam met eggenoot / lewensmaat

Hulle foto's pas nie by die foto op die website nie.

Dit lyk asof hulle verskillende kamers met verskillende pryse het, maar die fotos van die kamers lyk dieselfde. Ons kamer het nie bedkassies gehad nie en net cremora en was baie ou beddegoed. As hulle die regte fotos by die regte kamer sit, kan 'n mens n ingeligte besluit neem. Vir dié rede sal ons nie weer hier bly nie.

Mike H - Jul 2019
Gemiddeld
Netheid
5/5
Diens
5/5
Ligging
5/5
Veiligheid
5/5
Waarde vir geld
5/5
Mike H
Saam met eggenoot / lewensmaat

Stil en rustig vir 'n goeie nagrus.

Hierdie is 'n veilige, stil plek met behulpsame mense. Pragtig skoon. Ons sal enige tyd weer daar oornag.

Helen F - Jun 2019
Gemiddeld
Netheid
4/5
Diens
4/5
Ligging
4/5
Veiligheid
5/5
Waarde vir geld
4/5
Helen F
Saam met eggenoot / lewensmaat

Waarde vir geld akkommodasie.

Toegangsbeheerde ingang in relatiewe stil omgewing weg van die gejaag van die stad. Onpretensieuse waarde vir geld akkommodasie.

Dié resensie is vertaal,kliek hierom die oorspronklike weergawe te sien.

Value for money accommodation.

Access-controlled entry in relative quiet area away from city bustle. Unpretentious value for money accommodation.

Jy lees die oorspronklike resensie,kliek hierom die vertaalde weergawe te sien.

Sydney W - Mei 2019
Gemiddeld
Netheid
4/5
Diens
5/5
Ligging
4/5
Veiligheid
3/5
Waarde vir geld
5/5
Sydney W
Saam met eggenoot / lewensmaat

Bake lekker.

Baie lekker gebly, en baie gerieflik.

Joanne R - Mei 2019
Gemiddeld
Netheid
5/5
Diens
5/5
Ligging
5/5
Veiligheid
4/5
Waarde vir geld
5/5
Joanne R
Saam met eggenoot / lewensmaat

Very friendly and helpful staff.

It's my second time saying there and it has always been good.

Mark M - Apr 2019
Gemiddeld
Netheid
5/5
Diens
5/5
Ligging
5/5
Veiligheid
5/5
Waarde vir geld
5/5
Mark M
Besigheidsreis

Gerieflike kamers.

Gerieflike kamers, myne het nie 'n tafel of 'n lessenaar in gehad nie. Lieflike restaurant op die perseel. Smaaklike ontbyt.

Jj S - Apr 2019
Gemiddeld
Netheid
5/5
Diens
4/5
Ligging
5/5
Veiligheid
5/5
Waarde vir geld
5/5
Jj S
Saam met eggenoot / lewensmaat

Veilig. Rustig.

Laaste besluit oornag. Vriendelik ontvang en gehelp by laatnag aankoms.

Mareza J - Mrt 2019
Gemiddeld
Netheid
3/5
Diens
3/5
Ligging
3/5
Veiligheid
5/5
Waarde vir geld
4/5
Mareza J
Saam met eggenoot / lewensmaat

Nice place to overnight.

Nice place, needs maintenance. No spoons, et.c in kitchenette, no cleaning/dish cloths. Nice bed linen.

Suzette K - Jan 2019
Gemiddeld
Netheid
4/5
Diens
3/5
Ligging
3/5
Veiligheid
3/5
Waarde vir geld
3/5
Suzette K
Saam met eggenoot / lewensmaat

Mooi plekkie.

Die kamer was skoon en netjies. Vir 'n oornagplekkie was Safari Travelodge voldoende.

Celest P - Jan 2019
Gemiddeld
Netheid
5/5
Diens
4/5
Ligging
4/5
Veiligheid
5/5
Waarde vir geld
5/5
Celest P
Saam met eggenoot / lewensmaat

Netjiese en gerieflike oornag fasiliteite.

Dit was gerieflik om te oornag by Travelodge. Die kamer was netjies en goed toegerus as oornag fasiliteit.

Keith B - Jan 2019
Gemiddeld
Netheid
5/5
Diens
5/5
Ligging
5/5
Veiligheid
5/5
Waarde vir geld
5/5
Keith B

Relaxing.

So nice to stop at a place with cold beverages and good food after a hot day of traveling on a motorbike!

Hettie M - Jan 2019
Gemiddeld
Netheid
5/5
Diens
4/5
Ligging
5/5
Veiligheid
5/5
Waarde vir geld
5/5
Hettie M
Saam met eggenoot / lewensmaat

Baie goeie waarde vir geld.

'n Baie skoon en netjiese kamer, maar alhoewel daar 'n braaiplek is, is daar geen eetgerei in die kamers nie.

Johan D - Des 2018
Gemiddeld
Netheid
5/5
Diens
5/5
Ligging
5/5
Veiligheid
5/5
Waarde vir geld
5/5
Johan D
Saam met eggenoot / lewensmaat

Was aangenaam verras oor Safari Travelodge

As mens na Kuruman se dorp kyk sal jy nie dink hierdie plekkie bestaan nie. Dit was heerlik met TV en lugversorging en veilige parkering. Benodig net 'n swembad en dalk winkeltjie op perseel, want mens wil dit nie waag in die dorp nie, maar ek sal beslis weer daar oornag.

Mandi D - Des 2018
Gemiddeld
Netheid
5/5
Diens
5/5
Ligging
5/5
Veiligheid
3/5
Waarde vir geld
5/5
Mandi D
Gesin met klein kinders

Alles was perfek!

Dit was baie lekker om op te daag in 'n skoon, netjiese en gemaklike plek. Ons het vreeslik lekker gebly en die ontbyt is uit die boeke. Ons het 'n lig gehad wat nie gewerk het nie en na ek gebel het was dit 2 min toe is dit uitgesorteer. Ons het net oornag en sal dit vir enige iemand aanbeveel. Baie dankie vir die lekker aand.

Carel D - Nov 2018
Gemiddeld
Netheid
5/5
Diens
5/5
Ligging
4/5
Veiligheid
5/5
Waarde vir geld
5/5
Carel D
Saam met eggenoot / lewensmaat

Goed.

Alles in orde en het voldoen aan ons verwagtinge.

Este J - Sep 2018
Gemiddeld
Netheid
4/5
Diens
4/5
Ligging
5/5
Veiligheid
4/5
Waarde vir geld
5/5
Este J
Saam met eggenoot / lewensmaat

Aangenaam verras.

Ek was aangenaam verras oor die verblyf, hoe mooi en goed toegerus dit is. Was heerlik rustig en stil.

Hein S - Sep 2018
Gemiddeld
Netheid
4/5
Diens
2/5
Ligging
1/5
Veiligheid
2/5
Waarde vir geld
3/5
Hein S
Saam met eggenoot / lewensmaat

Ons kamer was nie gereed by aankoms nie. Moes wag vir 'n alternatiewe reëling. Ontvangs baie traag. Kamer was goed.

Ek sal nie weer Kuruman besoek nie. Die dorp is onvelig en baie vuil. Die gastehuis is in 'n stiller gedeelte van die dorp, maar dis amper onmoontlik om na winkels te gaan sonder om vertrap te word. Orals is ook waarskuwings dat dit 'n hoë misdaad-area is, so mens voel nooit veilig nie. Ek kon nie vinnig genoeg Kuruman se stof afskud en daar wegkom nie.

Leonie V - Aug 2018
Gemiddeld
Netheid
5/5
Diens
5/5
Ligging
5/5
Veiligheid
5/5
Waarde vir geld
5/5
Leonie V

Feels like home.

Die mense was vriendelik en baie behulpsaam.

Leon J - Jun 2018
Gemiddeld
Netheid
5/5
Diens
5/5
Ligging
4/5
Veiligheid
4/5
Waarde vir geld
4/5
Leon J
Saam met eggenoot / lewensmaat

Perfek om te oornag.

Die perfekte oornagplekkie. Ek sal dit weer gebruik in die toekoms, maar ek glo nie jy kan 'n paar dae daar oorbly nie, tensy jy bereid is om heeltyd uit te eet, want daar is nie fasiliteite om kos te maak nie.

Adri D - Jun 2018
Gemiddeld
Netheid
5/5
Diens
5/5
Ligging
5/5
Veiligheid
5/5
Waarde vir geld
5/5
Adri D
Saam met eggenoot / lewensmaat

Safari Travelodge bied waarde vir jou geld.

Ons het die budget-opsie gekies. Die rondawel was gerieflik ingerig en netjies. Daar was 'n yskas, mikrogolfoond en koffiemaakgeriewe. Die verblyf is in 'n stil en rustige buurt. Daar was ook braaifasiliteite tot ons beskikking. Ontvangs was baie vriendelik. Die tuine is goed versorg en die rondawel kunstig geverf buite-om.

Louise T - Mei 2018
Gemiddeld
Netheid
5/5
Diens
5/5
Ligging
4/5
Veiligheid
4/5
Waarde vir geld
5/5
Louise T
Gesin met tieners

Friendly staff and excellent accommodation!

We really enjoyed our stay at Safari Travelodge and can without a doubt recommend it for anyone looking for good quality, clean and friendly service and accommodation.

Jacques P - Apr 2018
Gemiddeld
Netheid
4/5
Diens
5/5
Ligging
3/5
Veiligheid
3/5
Waarde vir geld
5/5
Jacques P
Enkelreisiger

Skoon en netjies, baie ruim kamer.

Baie goed ontvang, sal beslis weer Safari Travelodge as oornag bestemming gebruik.

Pabalelo N - Apr 2018
Gemiddeld
Netheid
2/5
Diens
2/5
Ligging
4/5
Veiligheid
4/5
Waarde vir geld
4/5
Pabalelo N

Nice place.

The place is nice, but must say it was untidy. Need to add more towels/freshener on bathroom. Had to use one set for towels for wekend. Cleaners where nowhere to be seen and when guest leave make sure they clean because the room I had smelled like cigarettes and basin drain had no drain pipe system, water was all over at back of room and it smelled.

Safari Travelodge's terugvoer

Good day Pabalelo,

Hope all is well on your side and thank you for the review. I must, however, disagree with almost everything you said.
You are referring to your booking for 2 nights for 2 budget rooms. You did not arrive the first night and then arrived the next morning because you accidentally booked in at another establishment the previous night. You wanted a refund and we declined as we booked the rooms for you and thus could not give it out. You decided to stay that night on which we gave you a free upgrade to a luxury room for one of the rooms you booked.

I am confused because you only stayed one night and you are referring to 1 set of towels you had to use for the whole weekend. Our cleaners clean every day and as pointed out you only stayed one night. The drain pipe story is also incorrect.

I believe this review was driven by the fact that you wanted a refund and we could not give it to you.

We are sorry that we could not give you a refund, but at the end of it, you were aware of the cancellation policy as it is sent to everyone when they make a booking.

Kind regards,
Safari Travelodge

Safari Travelodge
Stephaneze J - Apr 2018
Gemiddeld
Netheid
5/5
Diens
5/5
Ligging
5/5
Veiligheid
5/5
Waarde vir geld
5/5
Stephaneze J
Saam met eggenoot / lewensmaat

Asemrowend!

Dis 'n baie mooi, stunning plek om te bly. Ek sal beslis weer gaan. So netjies. Vriendelike personeel. En so stil en rustige atmosfeer.

Attie D - Mrt 2018
Gemiddeld
Netheid
5/5
Diens
3/5
Ligging
5/5
Veiligheid
5/5
Waarde vir geld
5/5
Attie D
Saam met eggenoot / lewensmaat

Ruim, skoon en baie netjiese verblyf.

Verblyf is baie ruim, keurig ingerig en skep die indruk dat die reisiger belangrik is.

Gert J - Mrt 2018
Gemiddeld
Netheid
4/5
Diens
5/5
Ligging
3/5
Veiligheid
4/5
Waarde vir geld
4/5
Gert J
Saam met eggenoot / lewensmaat

Dit was gerieflik vir een nag se verblyf.

Die plek is 'n bietjie uit die hoofroete na Upington geleë, maar nogtans netjies en gerieflik.

Dot M - Feb 2018
Gemiddeld
Netheid
5/5
Diens
5/5
Ligging
5/5
Veiligheid
5/5
Waarde vir geld
5/5
Dot M
Saam met vriende

No problems, clean, friendly and efficient.

We stayed here on the way to Kgalagadi and again on the way back to Johannesburg. I forgot my shaver and soap in the room which was kept and returned to me on our return trip. Thank you.

Cobus C - Jan 2018
Gemiddeld
Netheid
3/5
Diens
3/5
Ligging
3/5
Veiligheid
3/5
Waarde vir geld
3/5
Cobus C
Saam met eggenoot / lewensmaat

Nie sleg vir 'n oornag nie.

Kort bietjie aandag, dekor begin verwaarloos vertoon.

Richardt J - Jan 2018
Gemiddeld
Netheid
4/5
Diens
5/5
Ligging
5/5
Veiligheid
4/5
Waarde vir geld
5/5
Richardt J
Saam met eggenoot / lewensmaat

Cool theme and comfortable stay.

Located out of the hustle and bustle, this themed Safari Travelodge was a comfortable stop for the night, close enough to the town and far enough that it still felt safe although the front gate seemed to be stuck open.

Thea P - Jan 2018
Gemiddeld
Netheid
5/5
Diens
5/5
Ligging
4/5
Veiligheid
4/5
Waarde vir geld
5/5
Thea P
Gesin met tieners

Skoon, netjies en baie gerieflik.

Ons was later as wat ons kon inklok en het geen probleme ondervind om dit te reël nie. Vriendelike diens ontvang. Dankie.

Van Der Merwe, Leon V - Jan 2018
Gemiddeld
Netheid
5/5
Diens
4/5
Ligging
4/5
Veiligheid
4/5
Waarde vir geld
5/5
Van Der Merwe, Leon V
Saam met vriende

Gemaklik en waarde vir geld!

Die kamers is netjies en mooi. Elke eenheid het 'n private stoep wat baie lekker is! Die mense was vriendelik. 'n Lekker stil omgewing. Waarde vir geld! Verseker 'n plek waar ons weer 'n aand oor sal slaap.

Susan V - Jan 2018
Gemiddeld
Netheid
5/5
Diens
5/5
Ligging
5/5
Veiligheid
5/5
Waarde vir geld
5/5
Susan V
Saam met eggenoot / lewensmaat

Veilig, netjies en diens vriendelik en professioneel.

Dis 'n veilige, netjiese en gerieflike oornagplek. Alhoewel ons laat arriveer het, was die bestuurder vriendelik en hulpvaardig.

Corlette W - Jan 2018
Gemiddeld
Netheid
2/5
Diens
2/5
Ligging
3/5
Veiligheid
3/5
Waarde vir geld
2/5
Corlette W
Gesin met klein kinders

Teleurgesteld!

Kamer was netjies maar glad nie wat ons verwag het of wat op hulle website is nie. Moet terugry na Casino om te gaan eet het alhoewel hulle sê hulle het restaurant. Ook geen swembad nie. Sal nie weer hier oorlsaap nie.

Safari Travelodge's terugvoer

Goeie dag Corlette

Ons is regtig jammer julle het nie julle oornag geniet ten volle. Ek moet eerlik wees ons adverteer glad nie dat ons 'n restaurant het - Die restaurant is al toe vir 2 jaar. Ons adverteer ook nie 'n swembad nie. Ons het die Casino aanbeveel omdat dit 'n lekker atmosfeer het en speel plek vir die kinders het.

Vriendelike groete
Jac

Safari Travelodge
Olivia M - Jan 2018
Gemiddeld
Netheid
4/5
Diens
5/5
Ligging
5/5
Veiligheid
5/5
Waarde vir geld
4/5
Olivia M

Dit was wonderlik. Alhoewel die persoon by ontvangs alleen was is ons nogal vinnig gehelp.

Dit is waarde vir geld, net 'n jammerte dat jy apart vir breakfast moet betaal. Dit is baie netjies alhoewel ek dink daar kan meer aan die deurgleufies gedoen kan word om te verhoed dat goggas inkom. Baie veilig moet ek sê in 'n baie stil omgewing wat ek baie waardeer het na 'n lang pad. Kliëntediens was uitstekend. Kamer nr 3 het geen yskasgeriewe gehad nie en was nogal vol stof (enigste negatief was kamer 3). Afgesien van dit het ek die oorslaap geniet en die res van die groep.

Tallies T - Des 2017
Gemiddeld
Netheid
5/5
Diens
5/5
Ligging
4/5
Veiligheid
5/5
Waarde vir geld
5/5
Tallies T
Saam met eggenoot / lewensmaat

Baie behulpsaam en gasvry.

Baie lekker en is vriendelik ontvang. Aircon nie gewerk nie, maar het ons dadelik geskuif na 'n ander eenheid.

Mascha R - Des 2017
Gemiddeld
Netheid
4/5
Diens
4/5
Ligging
4/5
Veiligheid
4/5
Waarde vir geld
4/5
Mascha R
Saam met eggenoot / lewensmaat

Nice and comfortable place, worth the money.

It was a good and comfortable place for a good price. Only the Wi-Fi was a little bit difficult to receive.

Bertus V - Nov 2017
Gemiddeld
Netheid
5/5
Diens
5/5
Ligging
5/5
Veiligheid
5/5
Waarde vir geld
5/5
Bertus V
Enkelreisiger

Great.

See star rating.

Daniel S - Nov 2017
Gemiddeld
Netheid
4/5
Diens
4/5
Ligging
4/5
Veiligheid
4/5
Waarde vir geld
4/5
Daniel S
Besigheidsreis

Voldoende vir wat ek benodig het.

Lekker gebly. WiFi het net nie opgevang in my kamer nie, maar dis nie die einde van die wêreld vir my nie.

Joan L - Nov 2017
Gemiddeld
Netheid
5/5
Diens
5/5
Ligging
5/5
Veiligheid
5/5
Waarde vir geld
5/5
Joan L
Saam met eggenoot / lewensmaat

Dit was aangenaam om in só 'n netjiese kamer te oornag ná 'n hele dag se ry.

'n Baie oulike, netjiese en skoon kamer. Heerlik geslaap en uitgerus vir die tog verder. Safari Lodge 'n baie oulike plek. Sal beslis aanbeveel.

Thomas F - Nov 2017
Gemiddeld
Netheid
5/5
Diens
5/5
Ligging
5/5
Veiligheid
5/5
Waarde vir geld
5/5
Thomas F
Besigheidsreis

All good.

All good. Had a lovely stay.

Jumari S - Okt 2017
Gemiddeld
Netheid
4/5
Diens
5/5
Ligging
4/5
Veiligheid
4/5
Waarde vir geld
5/5
Jumari S
Saam met eggenoot / lewensmaat

Rustigheid was heerlik.

Ons kamer was baie mooi skoon, die staff was baie vriendelik. Dis 'n baie rustige plekkie - presies wat ons gesoek het.

Zelda F - Okt 2017
Gemiddeld
Netheid
4/5
Diens
3/5
Ligging
3/5
Veiligheid
3/5
Waarde vir geld
4/5
Zelda F
Saam met eggenoot / lewensmaat

Gerieflike bekostigbare oornagverblyf.

Alles was baie netjies en net wat ons nodig gehad het vir 'n oornagstop. Ons het heerlik gerus vir die volgende dag se rit verder. Ons sal enige tyd weer daar oornag en ek sal dit vir enige iemand aanbeveel.

Rooie N - Okt 2017
Gemiddeld
Netheid
5/5
Diens
5/5
Ligging
3/5
Veiligheid
5/5
Waarde vir geld
5/5
Rooie N
Saam met eggenoot / lewensmaat

Skoon en netjies.

Goeie diens. Skoon en netjies. Ontbyt goed voorberei.

Dalinca V - Okt 2017
Gemiddeld
Netheid
5/5
Diens
5/5
Ligging
5/5
Veiligheid
5/5
Waarde vir geld
5/5
Dalinca V
Saam met vriende

Uitstekende waarde vir geld.

So 'n lekker oorslaap-plek op pad na en van die Kgalagadi Oorgrenspark. Baie netjies en skoon en die "personal touch" van die personneel is wonderlik! Hulle stap werklik die ekstra myl! Baie dankie!

Charl V - Sep 2017
Gemiddeld
Netheid
4/5
Diens
4/5
Ligging
4/5
Veiligheid
4/5
Waarde vir geld
5/5
Charl V
Saam met eggenoot / lewensmaat

Gerieflike bekostigbare oornagverblyf tussen Gauteng en Namakwaland.

Baie netjies, goed geprys en gerieflik geleë met genoeg goeie parkering.

Roux V - Sep 2017
Gemiddeld
Netheid
5/5
Diens
5/5
Ligging
5/5
Veiligheid
5/5
Waarde vir geld
5/5
Roux V
Saam met eggenoot / lewensmaat

Rustig, veilig en aangenaam.

Baie dankie. Ons het die oorslaap baie geniet. Skoon, rustig, veilig, stil en naby die Mall.

Alta J - Sep 2017
Gemiddeld
Netheid
5/5
Diens
5/5
Ligging
4/5
Veiligheid
5/5
Waarde vir geld
5/5
Alta J
Saam met vriende

Netjies en veilig.

Ons is baie vriendelik ontvang, daar is dadelik gaan kyk of alles in orde was met die kamers. Alles was baie netjies, alles wat jy nodig het was daar, dit is rustig en veilig, ons het heerlik gerus vir die volgende dag se rit verder. Ons sal enige tyd weer daar oornag en ek sal dit vir enige iemand aanbeveel.

Melissa S - Aug 2017
Gemiddeld
Netheid
5/5
Diens
5/5
Ligging
5/5
Veiligheid
5/5
Waarde vir geld
5/5
Melissa S
Gesin met klein kinders

Baie skoon en vriendelike personeel.

Ons het baie laat by Safari Lodge aangekom, en Charles en Cecile was so vriendelik en verstaanbaar.

Linda B - Jul 2017
Gemiddeld
Netheid
5/5
Diens
5/5
Ligging
5/5
Veiligheid
5/5
Waarde vir geld
5/5
Linda B
Saam met eggenoot / lewensmaat

Baie gerieflik.

So 'n mooi plek. Ons het baie lekker gebly. Sal definitief weer daar bly.

Melanie R - Apr 2017
Gemiddeld
Netheid
5/5
Diens
5/5
Ligging
5/5
Veiligheid
4/5
Waarde vir geld
5/5
Melanie R
Gesin met tieners

Plek wat ek beslis weer sal besoek.

Ons is deur 'n baie hulpvaardige jong man ontmoet wat uit sy pad gegaan het om ons verblyf so aangenaam as moontlik te maak. Kamers is ruim en skoon badkamers netjies en die atmosfeer baie vriendelik. 'n 10 uit 10 plek.

Lee-anne N - Apr 2017
Gemiddeld
Netheid
5/5
Diens
5/5
Ligging
5/5
Veiligheid
5/5
Waarde vir geld
5/5
Lee-anne N

Lekke.

Ek sal beslis weer daar slaap as ons in daai rigting gaan.

Benjamin B - Jan 2017
Gemiddeld
Netheid
5/5
Diens
5/5
Ligging
4/5
Veiligheid
5/5
Waarde vir geld
5/5
Benjamin B

Beste waarde vir geld!

Baie netjies. Personeel vriendelik. Sal dit vir seker aanbeveel!

Christian M - Jan 2017
Gemiddeld
Netheid
1/5
Diens
2/5
Ligging
4/5
Veiligheid
4/5
Waarde vir geld
3/5
Christian M
Gesin met klein kinders

Lekker, maar net vuil.

Kamer was nog nie reg nie, en was regtig nie die skoonste plek waar ons al gebly het nie.

Safari Travelodge's terugvoer

Hi Christian

Jammer vir die ongerief, ons was nog op "skeleton staff", so dit vat langer om by al die kamers uit te kom. Soos ek verstaan was julle voor 14:00 inklok tyd, hier by ons en al die kamers was ongelukkig nog nie reg nie. Ons hoop regtig om julle weer hier te sien; sonder enige ongerief.

Vriendelike groete
Cecile

Safari Travelodge
Magda D - Jan 2017
Gemiddeld
Netheid
5/5
Diens
5/5
Ligging
5/5
Veiligheid
5/5
Waarde vir geld
5/5
Magda D
Saam met eggenoot / lewensmaat

Aangenaam.

Baie vriendelike eienaars. Kamers baie mooi en ontbyt baie lekker.

Annemarie L - Des 2016
Gemiddeld
Netheid
4/5
Diens
4/5
Ligging
3/5
Veiligheid
3/5
Waarde vir geld
4/5
Annemarie L
Saam met vriende

Ons het baie lekker gebly!

Sien sterre.

Roux V - Des 2016
Gemiddeld
Netheid
5/5
Diens
5/5
Ligging
5/5
Veiligheid
5/5
Waarde vir geld
5/5
Roux V
Saam met eggenoot / lewensmaat

Rustig en gerieflik!

Ons het baie lekker gebly en sal graag weer van die plek gebruik maak.

Jakes L - Nov 2016
Gemiddeld
Netheid
4/5
Diens
4/5
Ligging
3/5
Veiligheid
4/5
Waarde vir geld
4/5
Jakes L
Saam met eggenoot / lewensmaat

Baie gerieflik netjies en skoon. Heerlik gerus.

Na 'n vermoeiende dag op die pad was dit verblydend om baie gasvry ontvang te word en kon heerlik ontspan in 'n gerieflike koel kamer. Baie dankie vir die personeel van Safari Travelodge vir 'n aangename verblyf.

Olga L - Okt 2016
Gemiddeld
Netheid
5/5
Diens
5/5
Ligging
4/5
Veiligheid
5/5
Waarde vir geld
5/5
Olga L
Saam met eggenoot / lewensmaat

Waarde vir geld.

Die kamer was skoon, netjies, gerieflik en die personeel baie vriendelik. 'n Geskikte plekkie om oor te slap vir 'n aand of twee.

Riaan F - Okt 2016
Gemiddeld
Netheid
4/5
Diens
4/5
Ligging
5/5
Veiligheid
4/5
Waarde vir geld
4/5
Riaan F
Saam met eggenoot / lewensmaat

Baie lekker verblyf.

Sal weer graag daar bly. Goeie oornagverblyf vir die lang pad Noord-Kaap toe.

Ria G - Okt 2016
Gemiddeld
Netheid
5/5
Diens
5/5
Ligging
5/5
Veiligheid
4/5
Waarde vir geld
5/5
Ria G

Netjiese verblyf, uiters geskik om as oornagverblyf te dien.

Baie netjiese en goed ingerigte verblyf.

Anneline M - Sep 2016
Gemiddeld
Netheid
5/5
Diens
5/5
Ligging
5/5
Veiligheid
5/5
Waarde vir geld
5/5
Anneline M
Enkelreisiger

Heerlike en stil omgewing.

Vinnige diens, vriendelike personeel en heerlik gebly. Baie dankie!

Christina D - Sep 2016
Gemiddeld
Netheid
4/5
Diens
3/5
Ligging
3/5
Veiligheid
4/5
Waarde vir geld
4/5
Christina D
Saam met vriende

Gerieflik gebly.

Eenheid was skoon en netjies en bed het heerlik geslaap. Het net WiFi benodig en nie veel gewilligheid by ontvangs ontvang rondom dit nie.

Cassie V - Aug 2016
Gemiddeld
Netheid
5/5
Diens
5/5
Ligging
3/5
Veiligheid
5/5
Waarde vir geld
5/5
Cassie V
Saam met eggenoot / lewensmaat

Aangename verrassing, heerlike verblyf!

Die kamer en badkamer is ruim en pragtig met DStv, yskas, ketel, mikrogolf, koffie en tee. Die ontvangs was baie vriendelik en die parkering naby en veilig. Definitief baie waarde vir geld.

Nelia G - Jul 2016
Gemiddeld
Netheid
3/5
Diens
3/5
Ligging
4/5
Veiligheid
5/5
Waarde vir geld
3/5
Nelia G
Saam met vriende

Daar kort matte op die vloer. Eish, die winter en kaalvoet op die teëls werk nie.

Hulle bied ook nie meer etes aan nie.

Wikus D - Jul 2016
Gemiddeld
Netheid
4/5
Diens
4/5
Ligging
4/5
Veiligheid
4/5
Waarde vir geld
4/5
Wikus D
Saam met vriende

Slegs oornag.

Baie skoon en netjiese kamer. Yskas het nie gewerk nie.

Isabeau D - Jul 2016
Gemiddeld
Netheid
2/5
Diens
3/5
Ligging
2/5
Veiligheid
2/5
Waarde vir geld
3/5
Isabeau D
Gesin met klein kinders

Vir die prys is dit aanvaarbaar.

Het opgradering nodig, baie vervalle. Die kamers was voldoende met spasie, maar bietjie verniel. Die toilet wou nie mooi spoel nie. Baie clutter buite. Diens was goed. Dis goed vir 'n aand se oornag.

Safari Travelodge's terugvoer

Hi Isabeau

Jammer om te hoor julle aand was nie 100% wat julle wou gehad het nie. Ons moedig ons gaste aan om ons dadelik te laat weet indien daar enige ongerief in die kamer is, deur middel van die welkom blad wat in elke kamer is en ek is seker ons sou vinnig die toilet probleem kon oplos indien ons in kennis gestel was daarvan. Ons S/C eenhede is maar basiese akkommodasie en dus vra ons maar 'n "basiese prys". Ons adverteer dit ook so "Our S/C room are for groups who are looking for the best affordable per person option. The rooms are comfortable and practical. Please do not book these rooms if you are a person looking for a luxury room......."

Ek vra ook om verskoning vir die "clutter" buite, ongelukkig het julle ons besoek in die winter waar meeste van ons bome hulle blare verloor en dit is nogal 'n handjie vol om dit daagliks skoon te maak, dus wag ons 'n dag of 2 tot meeste van die los blare val.

Ek glo julle sou ons familie eenhede meer geniet het op die einde en ons hoop om julle weer hier eendag te sien in een van hulle.

Vriendelike Groete
Jac

Safari Travelodge
Lindy C - Jul 2016
Gemiddeld
Netheid
4/5
Diens
3/5
Ligging
3/5
Veiligheid
4/5
Waarde vir geld
4/5
Lindy C
Gesin met klein kinders

Safari Travelodge was the perfect stopover for a night.

See the stars.

Marié S - Jun 2016
Gemiddeld
Netheid
5/5
Diens
5/5
Ligging
4/5
Veiligheid
4/5
Waarde vir geld
5/5
Marié S
Saam met eggenoot / lewensmaat

Absoluut die moeite werd.

Safari Travelodge is seker die netjiesste oornagplek wat ek nog gesien het. Die kamers is baie gerieflik en baie netjies. Die ontbyte wat ons daar genuttig het was heerlik en beslis die moeite werd. Ek sal Safari Travelodge beslis aanbeveel. Baie dankie!

Danie N - Mei 2016
Gemiddeld
Netheid
3/5
Diens
2/5
Ligging
3/5
Veiligheid
4/5
Waarde vir geld
3/5
Danie N
Saam met eggenoot / lewensmaat

Ons dink die kamer is nie goed beplan nie en ook nie goed toegerus nie.

Alhoewel dit redelike goeie waarde vir geld is, dink ek die kamers is nie goed genoeg beplan nie en ook nie goed genoeg toegerus nie. Dis beslis nie luuks nie. Dinge soos 'n swak leeslamp, plastiese "swizzle sticks" wat buig wanneer jy jou koffie roer (dan liewers plastiese lepels), ens doen afbreek aan geriewe.

Sakkie D - Mei 2016
Gemiddeld
Netheid
5/5
Diens
5/5
Ligging
5/5
Veiligheid
5/5
Waarde vir geld
5/5
Sakkie D
Gesin met klein kinders

Oulik!

Ons het in die rondawels gebly en dit was so oulik, skoon en netjies.

Sarina D - Mei 2016
Gemiddeld
Netheid
5/5
Diens
5/5
Ligging
5/5
Veiligheid
5/5
Waarde vir geld
5/5
Sarina D
Saam met eggenoot / lewensmaat

Dit was baie gemaklike en gerieflike verblyf.

Die lodge is netjies, gerieflik, skoon en is pragtig uitgelê. Baie goeie fasiliteite en mens kan beslis gemaklik vir 'n paar dae daar oorbly. Baie vriendelike diens.

William F - Mei 2016
Gemiddeld
Netheid
5/5
Diens
5/5
Ligging
5/5
Veiligheid
4/5
Waarde vir geld
5/5
William F
Saam met vriende

Baie goeie diens!

Het die verblyf in alle opsigte baie geniet!

Debbie S - Mei 2016
Gemiddeld
Netheid
5/5
Diens
5/5
Ligging
5/5
Veiligheid
5/5
Waarde vir geld
5/5
Debbie S
Gesin met tieners

Awesome!

Ons het baie lekker gebly. Veilige, knus plekkie waar ons was.

Walter M - Apr 2016
Gemiddeld
Netheid
5/5
Diens
5/5
Ligging
4/5
Veiligheid
4/5
Waarde vir geld
5/5
Walter M
Saam met vriende

Netjies, skoon, lekker gebly, goeie prys.

Uitstekende waarde vir geld. Goed versorg, vriendelike diens.

Rika V - Apr 2016
Gemiddeld
Netheid
5/5
Diens
3/5
Ligging
4/5
Veiligheid
4/5
Waarde vir geld
4/5
Rika V
Saam met eggenoot / lewensmaat

Baie mooi maar geen ontbyt aangebied nie.

Ons verblyf was aanvaarbaar, maar kon nie foon laai nie want geen tweepuntprop was aangebied nie.

Sarita L - Apr 2016
Gemiddeld
Netheid
2/5
Diens
3/5
Ligging
2/5
Veiligheid
3/5
Waarde vir geld
2/5
Sarita L
Saam met eggenoot / lewensmaat

Not on standard.

There is a lot of mildew in the bathroom and in the room. The showerhead are broken and basically non- functioning and there was no bath. The linen is old and thin and not what you expect from a guesthouse. Look nice on the pictures, but not so nice when there. Situated at the end of town, far from all shopping and restaurants.

Safari Travelodge's terugvoer

Dear Sarita

We are very sorry you did not enjoy your stay. I personally went to the room you stayed in and went over your all the concerns you have. The mildew you mention I could clearly see and we sincerely apologise for that. We had quite a bit of rain the last couple of months and with the humidity it brings, mildew forms rather rapidly. We are addressing that issue as we speak. As for the showerhead - It seems there must have been a bit of blockage when you were in the room. I tested it and it seemed to run fine. None of our rooms unfortunately have baths - thus we do not advertise that our rooms have baths.

We gave you an upgrade since we were not that busy on the date you stayed, with the whole of idea of making your stay even more pleasant. We supply a welcome letter in every room encouraging our guest to let us know immediately if there is something wrong. I believe we could have resolved all the problems very quickly. We truly are sorry you did not enjoy the stay like you should have, and hope to see you again someday in the near future for a flawless visit.

Kind Regards
Jac

Safari Travelodge
Johan K - Mrt 2016
Gemiddeld
Netheid
4/5
Diens
4/5
Ligging
4/5
Veiligheid
4/5
Waarde vir geld
4/5
Johan K
Gesin met tieners

Lekker gebly by Safari Travel Lodge.

Baie lekker gebly, die gasheer het na ons behoeftes omgesien en was vriendelik en behulpsaam. Genoegsame geriewe vir die prys. Sal aanbeveel.

Karlien D - Jan 2016
Gemiddeld
Netheid
4/5
Diens
3/5
Ligging
4/5
Veiligheid
3/5
Waarde vir geld
4/5
Karlien D
Saam met eggenoot / lewensmaat

Goeie waarde vir geld.

Die plekkie was maklik om te vind, goeie lugverkoeler (wat noodsaaklik is in Januarie), en baie mooi skoon en netjies.

Wouter C - Jan 2016
Gemiddeld
Netheid
5/5
Diens
5/5
Ligging
5/5
Veiligheid
5/5
Waarde vir geld
5/5
Wouter C
Saam met eggenoot / lewensmaat

Baie netjiese, skoon en gerieflike verblyf.

Ek bevel Safari Travelodge sterk aan, veral as 'n baie skoon en net oornag plek.

Magda F - Des 2015
Gemiddeld
Netheid
4/5
Diens
3/5
Ligging
3/5
Veiligheid
4/5
Waarde vir geld
4/5
Magda F
Saam met eggenoot / lewensmaat

Lekker oorslaap-akkommodasie.

Die rondawel was 'n baie oulike, skoon en gerieflike blyplekkie. Sal verseker weer daar oorslaap en ook aanbeveel.

Marelize S - Des 2015
Gemiddeld
Netheid
4/5
Diens
4/5
Ligging
3/5
Veiligheid
3/5
Waarde vir geld
4/5
Marelize S
Gesin met tieners

Gerieflik en skoon.

Safari Travel Lodge se eenhede is goed toegerus en aanbeveelbaar as reis oorstop.

Gertey C - Des 2015
Gemiddeld
Netheid
5/5
Diens
5/5
Ligging
4/5
Veiligheid
5/5
Waarde vir geld
5/5
Gertey C
Saam met vriende

Sal dit beslis kan aanbeveel.

Vriendelike en hulpvaardige personeel. Kamer was skoon en netjies. Voel veilig. Sal beslis weer daar gaan oornag.

Gideon N - Okt 2015
Gemiddeld
Netheid
5/5
Diens
5/5
Ligging
4/5
Veiligheid
4/5
Waarde vir geld
5/5
Gideon N
Enkelreisiger

Gerieflik.

Gerieflike, netjiese eenheid. Rustige omgewing.

Wezelda G - Sep 2015
Gemiddeld
Netheid
5/5
Diens
5/5
Ligging
4/5
Veiligheid
4/5
Waarde vir geld
5/5
Wezelda G
Saam met vriende

Waarde vir geld.

Kamers is goed toegerus, netjies en bed was baie gemaklik. Ontvangs was vriendelik en omgewing was gerusstellend.

Gerritt M - Sep 2015
Gemiddeld
Netheid
5/5
Diens
4/5
Ligging
3/5
Veiligheid
3/5
Waarde vir geld
4/5
Gerritt M
Saam met eggenoot / lewensmaat

Lekker en skoon.

Dit was gemaklik en skoon.

Chris D - Sep 2015
Gemiddeld
Netheid
5/5
Diens
4/5
Ligging
5/5
Veiligheid
3/5
Waarde vir geld
5/5
Chris D
Saam met eggenoot / lewensmaat

Pleasant.

Very comfortable with all the necessary amenities.

Anieka M - Sep 2015
Gemiddeld
Netheid
4/5
Diens
3/5
Ligging
3/5
Veiligheid
4/5
Waarde vir geld
4/5
Anieka M
Saam met eggenoot / lewensmaat

Ons het dit heel aangenaam gevind.

Ons kon nie juis iets fout vind met die verblyf nie behalwe dat die persoon by die ontvangs nie geweet het waar die toeristebestemmings is nie.

Ros G - Sep 2015
Gemiddeld
Netheid
3/5
Diens
3/5
Ligging
3/5
Veiligheid
4/5
Waarde vir geld
5/5
Ros G
Saam met eggenoot / lewensmaat

We stayed overnight.

The facility was adequate for our purpose.

Ida D - Aug 2015
Gemiddeld
Netheid
4/5
Diens
3/5
Ligging
4/5
Veiligheid
3/5
Waarde vir geld
3/5
Ida D
Saam met eggenoot / lewensmaat

Was net oornag-akkommodasie.

Die restuarant was toe vir aandete en moes ons 'n ander plek vind. Die TV het ook nie gewerk nie.

Albre B - Aug 2015
Gemiddeld
Netheid
4/5
Diens
4/5
Ligging
4/5
Veiligheid
4/5
Waarde vir geld
5/5
Albre B
Saam met vriende

Gemaklike en bekostigbare oornag-akkomodasie.

Baie gemaklike akkommodasie op pad Kgalagadi toe. Baie parkeerplek en sleepwa was veilig gewees. Kamers is gemaklik en goeie waarde vir geld.

Kobus L - Jul 2015
Gemiddeld
Netheid
2/5
Diens
2/5
Ligging
2/5
Veiligheid
4/5
Waarde vir geld
3/5
Kobus L
Gesin met tieners

Oornag op toer vanaf Bosveld na Tankwa Karoo.

Aanvaarbaar, maar eenheid waarin ons was kort aandag. Tog redelik skoon en netjies en alles het gewerk.

Morne S - Jul 2015
Gemiddeld
Netheid
1/5
Diens
2/5
Ligging
3/5
Veiligheid
2/5
Waarde vir geld
2/5
Morne S
Besigheidsreis

Krag was af in dorp, geen kragopwekker nie. Personeel is nie goed genoeg opgelei nie.

Plek is in 'n baie swak toestand. Geboue, tuine en kamers is vuil binne. Aircon het nie gewerk nie so ons het baie koud gekry die aand.

Jonathan K - Jul 2015
Gemiddeld
Netheid
5/5
Diens
5/5
Ligging
5/5
Veiligheid
5/5
Waarde vir geld
5/5
Jonathan K
Saam met eggenoot / lewensmaat

Great value for money!

Great stop-over spot on the way to the Kgalagadi. Friendly staff. Simple accommodation - but all that we needed and at a great price. Good value for money.

Johannes V - Jul 2015
Gemiddeld
Netheid
3/5
Diens
3/5
Ligging
4/5
Veiligheid
4/5
Waarde vir geld
4/5
Johannes V
Gesin met tieners

Lekker gebly.

Aandag kan gegee word aan onderhoud.

Manuela L - Jul 2015
Gemiddeld
Netheid
4/5
Diens
4/5
Ligging
4/5
Veiligheid
4/5
Waarde vir geld
4/5
Manuela L
Besigheidsreis

Die akkomodasie self was skoon en netjies. Mens het baie welkom gevoel.

Nie al die kos op die spyskaart was beskikbaar gewees nie.

Ronel C - Jul 2015
Gemiddeld
Netheid
5/5
Diens
5/5
Ligging
5/5
Veiligheid
5/5
Waarde vir geld
5/5
Ronel C
Gesin met tieners

Ongelooflik!

Die diens en verblyf was ongelooflik en sal ek dit vir enige iemand aanbeveel - hulle sal my beslis in die toekoms weer sien!

Linre V - Jul 2015
Gemiddeld
Netheid
4/5
Diens
3/5
Ligging
3/5
Veiligheid
4/5
Waarde vir geld
4/5
Linre V
Saam met vriende

Dit was heerlik dankie!

Ons het gesellig gekuier tot laat.

Dirk C - Jun 2015
Gemiddeld
Netheid
4/5
Diens
4/5
Ligging
4/5
Veiligheid
4/5
Waarde vir geld
4/5
Dirk C
Saam met vriende

Netjies en gerieflik.

Kon karavaan veilig parkeer binne die terrein. Verblyf was bevredigend.

Lize N - Jun 2015
Gemiddeld
Netheid
5/5
Diens
4/5
Ligging
4/5
Veiligheid
4/5
Waarde vir geld
5/5
Lize N
Saam met eggenoot / lewensmaat

Ons sal beslis dit kan aanbeveel.

Baie goeie waarde vir geld en baie netjies en skoon en baie mooi binne in die kamers.

Daan H - Mei 2015
Gemiddeld
Netheid
4/5
Diens
4/5
Ligging
3/5
Veiligheid
3/5
Waarde vir geld
3/5
Daan H
Gesin met tieners

Vriendelik en gewillig om jou te akkommodeer.

Die personeel was baie hulpvaardig al het ons baie laat daar aangekom.

Era V - Apr 2015
Gemiddeld
Netheid
5/5
Diens
5/5
Ligging
4/5
Veiligheid
5/5
Waarde vir geld
5/5
Era V
Saam met vriende

Ontvangs goed en vriendelik. Jaques en Cecile baie goeie bestuur. Bereid om met elke moontlike probleem te help.

Hierdie oornag sal ek baie sterk aanbeveel, veral vir mense wat wil rus na 'n lang reis. Bestuur uiters behulpsaam.

Dorothy P - Apr 2015
Gemiddeld
Netheid
4/5
Diens
4/5
Ligging
4/5
Veiligheid
4/5
Waarde vir geld
4/5
Dorothy P
Saam met eggenoot / lewensmaat

Ons het in 'n rondawel gebly. Pragtige plekkie binne.

Pragtige, stil, netjiese, plekkie. Ons was verras om die oulike plekkie te vind.

Christa R - Apr 2015
Gemiddeld
Netheid
5/5
Diens
5/5
Ligging
5/5
Veiligheid
5/5
Waarde vir geld
5/5
Christa R
Saam met eggenoot / lewensmaat

Aangenaam verras.

Lekker stil en rustig.

Piet S - Mrt 2015
Gemiddeld
Netheid
5/5
Diens
5/5
Ligging
4/5
Veiligheid
5/5
Waarde vir geld
5/5
Piet S
Saam met eggenoot / lewensmaat

Value for money

Nice and clean rooms; exceeded my expectations. A pity that the restaurant was not open.

Willem V - Mrt 2015
Gemiddeld
Netheid
4/5
Diens
4/5
Ligging
4/5
Veiligheid
4/5
Waarde vir geld
4/5
Willem V
Saam met vriende

Puik!

Uitstekende oornagplek met puik restaurant!

Germa H - Mrt 2015
Gemiddeld
Netheid
1/5
Diens
2/5
Ligging
2/5
Veiligheid
3/5
Waarde vir geld
2/5
Germa H
Saam met eggenoot / lewensmaat

Ons was baie teleurgesteld oor die vuil en stowwerige ontvangsarea.

Die banke is ook baie vuil. Die kamer was lekker ruim, maar die vloer was vol kolle wat my laat wonder of die vloer ooit gewas is.

Lappies L - Feb 2015
Gemiddeld
Netheid
4/5
Diens
4/5
Ligging
4/5
Veiligheid
3/5
Waarde vir geld
4/5
Lappies L
Besigheidsreis

Baie mooi en skoon!

Hartlike ontvangs. Kamer was gereed en skoon.

Lettie L - Jan 2015
Gemiddeld
Netheid
3/5
Diens
2/5
Ligging
4/5
Veiligheid
3/5
Waarde vir geld
2/5
Lettie L
Gesin met tieners

Een aand oogebly.

Geen ontbyt maar B&B staan duidelik op die muur buite gedruk. Bel en die foon word nie geantwoord nie. Die perseel buite is pure rooi grond. By die ontvangskantoor was daar niemand nie, alhoewel die deur oop was.

Johan D - Jan 2015
Gemiddeld
Netheid
5/5
Diens
3/5
Ligging
4/5
Veiligheid
4/5
Waarde vir geld
5/5
Johan D

Goed!

Dit is skoon, netjies, gerieflik! Die enigste probleem wat ons ondervind het, is die feit dat die restaurant gesluit was en die lodge 'n redelike afstand vanaf die dorp is.

Ian P - Jan 2015
Gemiddeld
Netheid
3/5
Diens
3/5
Ligging
2/5
Veiligheid
3/5
Waarde vir geld
3/5
Ian P
Gesin met tieners

Die eenheid was skoon maar baie donker.

Dit was OK vir een nag.

Frikkie O - Jan 2015
Gemiddeld
Netheid
2/5
Diens
2/5
Ligging
2/5
Veiligheid
2/5
Waarde vir geld
2/5
Frikkie O
Saam met eggenoot / lewensmaat

Nie 'n goeie ervaring gehad nie.

Ek kon geen kontak maak met iemand die middag wat ons arriveer het nie. Landlyn en selnommer het net gelui. Ontvangsarea het geen ligte gehad met ons aankoms nie. Persoon aan diens moes ons help met flitslig. Bed raas as mens omdraai, stort drein en was geblok: water kon nie dreineer nie.

Ronel H - Des 2014
Gemiddeld
Netheid
5/5
Diens
5/5
Ligging
1/5
Veiligheid
5/5
Waarde vir geld
5/5
Ronel H
Saam met eggenoot / lewensmaat

Lekke verblyf.

Ons was mal oor die Safari Travelodge. Dit is baie skoon en netjies.

Emi W - Des 2014
Gemiddeld
Netheid
5/5
Diens
5/5
Ligging
5/5
Veiligheid
5/5
Waarde vir geld
5/5
Emi W
Saam met vriende

Ons het oornag op pad Alexanderbaai toe.

Alles was skoon en netjies. Almal was vriendelik en hulpvaardig. Daar was alles wat ons nodig gehad het. Ons het lekker gebly. Kos in restaurant was lekker. Baie dankie, Travelodge!

Retha V - Des 2014
Gemiddeld
Netheid
3/5
Diens
3/5
Ligging
3/5
Veiligheid
3/5
Waarde vir geld
3/5
Retha V
Saam met eggenoot / lewensmaat

Oornagverblyf vanaf Gauteng na Noord-Kaap.

Verblyf was redelik. Daar is gou aandag gegee aan onderhoudsprobleme wat ons aangemeld het. Ongelukkig was daar beurtkrag van 18:00 tot 21:00. Alhoewel ons verstaan dat dit buite beheer van gasheer is, sou ons graag flitse/lampies wou gehad het.

Willem N - Des 2014
Gemiddeld
Netheid
4/5
Diens
3/5
Ligging
4/5
Veiligheid
4/5
Waarde vir geld
4/5
Willem N
Saam met eggenoot / lewensmaat

Lekke stil!

Rustige verblyf weg van die besige dorp.

Bennie T - Nov 2014
Gemiddeld
Netheid
4/5
Diens
5/5
Ligging
4/5
Veiligheid
4/5
Waarde vir geld
4/5
Bennie T
Saam met eggenoot / lewensmaat

Gemaklik en skoon.

Hoewel die restaurant toe was, het hulle tog die moeite gedoen om die kroeg oop te maak en vir ons drankies kamer toe te bring. Kamer was skoon en die bed gemaklik. Volgens die bestuur word die restaurant slegs in die week oopgemaak omdat hulle nie vol bespreek word oor naweke nie. Dit verander blykbaar in die nuwe maand.

Ockert F - Sep 2014
Gemiddeld
Netheid
5/5
Diens
4/5
Ligging
4/5
Veiligheid
4/5
Waarde vir geld
5/5
Ockert F

Uitstekend en baie rustig.

Baie rustige en stil omgewing.

Hanna R - Sep 2014
Gemiddeld
Netheid
5/5
Diens
5/5
Ligging
5/5
Veiligheid
5/5
Waarde vir geld
5/5
Hanna R
Gesin met klein kinders

Heerlik om daar te oornag!

Baie ruim en skoon.

Jaco M - Sep 2014
Gemiddeld
Netheid
5/5
Diens
5/5
Ligging
5/5
Veiligheid
4/5
Waarde vir geld
5/5
Jaco M
Besigheidsreis

Peaceful and clean

Clean, nice and peaceful. The only thing I would recommend is that the 1-sleeper we booked had no microwave, adding one would be a benefit, and it would fit nicely on top of the fridge.

Sybrand V - Sep 2014
Gemiddeld
Netheid
3/5
Diens
4/5
Ligging
4/5
Veiligheid
4/5
Waarde vir geld
4/5
Sybrand V
Besigheidsreis

Gerieflik, aantreklike kamers en puik privaatheid.

Gerieflik skoon en netjies binne.

Nico L - Sep 2014
Gemiddeld
Netheid
4/5
Diens
4/5
Ligging
4/5
Veiligheid
4/5
Waarde vir geld
4/5
Nico L
Saam met eggenoot / lewensmaat

Kamers baie netjies en skoon.

Ek kan Safari Travelodge gerus aanbeveel. Sal weer van hulle gebruik maak, die restaurant se kos is baie lekker!

Anton M - Sep 2014
Gemiddeld
Netheid
3/5
Diens
1/5
Ligging
2/5
Veiligheid
2/5
Waarde vir geld
3/5
Anton M
Enkelreisiger

Kamer is mooi en netjies.

Die ligging is nie in die dorp nie, maar daar is 'n restaurant op die perseel met baie lekker kos, so mens hoef nie te ry nie. My aankoms was bietjie teleurstellend aangesien niemand in ontvangs was nie, maar die verblyf was baie lekker en ek sal voorstel as iemand deur Kuruman reis om daar te bly.

Byron N - Aug 2014
Gemiddeld
Netheid
5/5
Diens
5/5
Ligging
5/5
Veiligheid
5/5
Waarde vir geld
5/5
Byron N
Besigheidsreis

Lekke!

Sien die sterre hieronder.

Edward K - Jul 2014
Gemiddeld
Netheid
4/5
Diens
4/5
Ligging
5/5
Veiligheid
5/5
Waarde vir geld
4/5
Edward K
Gesin met klein kinders

Gemaklike en veilige oornagakkommodasie!

Die akkomodasie was in 'n goeie toestand en netjies. Dit is gerieflik geleë en beskik oor alles wat benodig word vir oornagverblyf.

Sandy K - Jun 2014
Gemiddeld
Netheid
3/5
Diens
3/5
Ligging
3/5
Veiligheid
3/5
Waarde vir geld
4/5
Sandy K
Besigheidsreis

Lekker stil!

Sien die sterre hieronder.

Ken M - Jun 2014
Gemiddeld
Netheid
3/5
Diens
3/5
Ligging
4/5
Veiligheid
5/5
Waarde vir geld
3/5
Ken M
Saam met eggenoot / lewensmaat

Average stay - no proper reception area

The bed was comfortable and the facilities adequate. The room that we stayed in was painted with dark brown paint, the blinds are dark brown and the room is dark. The man who works in reception is friendly and did his best to make us feel at home, despite our initial surprise at finding him sleeping in the reception area. In the restaurant we noted that the breakfast items were still not put away when we went in to have dinner and the dining room creates a poor impression. We decided instead to eat at the local Spur.

Hanna N - Mei 2014
Gemiddeld
Netheid
5/5
Diens
5/5
Ligging
5/5
Veiligheid
5/5
Waarde vir geld
5/5
Hanna N
Saam met eggenoot / lewensmaat

Uitstekende diens!

Die ontvangs en diens was puik! Ek kan dit vir enige iemand aanbeveel en sal beslis weer van Safari Travelodge gebruik maak.

Koos V - Apr 2014
Gemiddeld
Netheid
4/5
Diens
4/5
Ligging
3/5
Veiligheid
4/5
Waarde vir geld
4/5
Koos V
Saam met eggenoot / lewensmaat

Baie lekker!

Baie vriendelike ontvangs, maar die restaurant se spyskaart kort aandag, so ook die wynlys.

Lebogang N - Apr 2014
Gemiddeld
Netheid
5/5
Diens
4/5
Ligging
3/5
Veiligheid
3/5
Waarde vir geld
4/5
Lebogang N

Very clean

Good service, good value for money.

Maria Johanna L - Apr 2014
Gemiddeld
Netheid
5/5
Diens
5/5
Ligging
5/5
Veiligheid
5/5
Waarde vir geld
5/5
Maria Johanna L
Saam met vriende

Baie netjiese plek met vriendelike ontvangs. Sal weer daarvan gebruik maak en dit aanbeveel.

Baie dankie aan almal by Safari Travelodge Kuruman vir vriendelike ontvangss en skoon en netjiese blyplek. In besonder baie dankie aan Mathilda by Travelodge Kuruman vir haar vriendelike hulp die Maandagaand met ons aankoms. sowel as die Donderdagaand toe ons weer daar geslaap het. Sy het uit haar pad gegaan om ons met borde ens. te help. Mathilda, jy is 'n staatmaker en as gevolg daarvan sal ek beslis weer daar tuisgaan indien moontlik. Baie dankie.

Letitia G - Apr 2014
Gemiddeld
Netheid
5/5
Diens
5/5
Ligging
5/5
Veiligheid
5/5
Waarde vir geld
5/5
Letitia G
Saam met eggenoot / lewensmaat

Lekke!

Sien die sterre hieronder.

Loraine V - Mrt 2014
Gemiddeld
Netheid
5/5
Diens
5/5
Ligging
3/5
Veiligheid
4/5
Waarde vir geld
5/5