Vryheid Akkommodasie by Cadle House | LekkeSlaap
+19

Cadle House

9 resensies
Gastehuis

Opsomming van Resensie

4.6 uit 5van 9 resensies vir Cadle House
Netheid
4.9/5
Diens
4.2/5
Ligging
5.0/5
Veiligheid
4.8/5
Waarde vir geld
4.2/5
Tjaart S - Jan 2020
Gemiddeld
Netheid
5/5
Diens
5/5
Ligging
5/5
Veiligheid
5/5
Waarde vir geld
5/5
Tjaart S
Besigheidsreis

Baie aangenaam!

Baie aangenaam en rustig.

Charmaigne C - Aug 2019
Gemiddeld
Netheid
5/5
Diens
4/5
Ligging
5/5
Veiligheid
4/5
Waarde vir geld
3/5
Charmaigne C
Saam met eggenoot / lewensmaat

Baie aangenaam.

Ontvangs goed. Netjies en skoon.

Jaco P - Aug 2019
Gemiddeld
Netheid
5/5
Diens
5/5
Ligging
5/5
Veiligheid
5/5
Waarde vir geld
5/5
Jaco P
Enkelreisiger

Fantasties en skoon.

Maklik om te vind, skoon en sterk aan te beveel.

Mark G - Jun 2019
Gemiddeld
Netheid
5/5
Diens
4/5
Ligging
5/5
Veiligheid
5/5
Waarde vir geld
5/5
Mark G
Enkelreisiger

Great, comfy space.

Conveniently located, spotless and well appointed. My dogs and I enjoyed a perfect stay. All I can suggest to add here is a USB-charging port on one of the plugs. Highly recommended.

Jan V - Okt 2018
Gemiddeld
Netheid
4/5
Diens
5/5
Ligging
5/5
Veiligheid
5/5
Waarde vir geld
5/5
Jan V
Besigheidsreis

Baie gerieflik en prakties.

Baie gerieflik, goed geleë en goeie waarde vir geld.

Rozanne T - Okt 2018
Gemiddeld
Netheid
5/5
Diens
1/5
Ligging
5/5
Veiligheid
5/5
Waarde vir geld
1/5
Rozanne T
Besigheidsreis

Far too overpriced for what is a small single room with added bathroom, really deceptive in its advertising.

Very clean and safe, but very pricey for what is a small cramped room and added-on bathroom. There was no kitchen for self-catering, just a tea trolley piled with cutlery and crockery. No table, chairs or wash up basin or even a place to stack dirty dishes if one did cook. So-called work desk was crammed into a corner of the small room and could not be used in the cramped space. No desk lamp. One plug point with several electrical cords and plugs serviced the room.

Cadle House's terugvoer

Rozanne, I am so sorry you had such a bad experience, I never realized. On the photos you saw that there was no kitchen? I am sure you had a look at the photo's to give you an idea of what to expect? The table and chairs are outside on the partly closed veranda. I agree with the lamp, I will definitely add that.
Again, I am truly sorry that you had a bad experience, and if you mentioned it to me I would have done anything to make it better. Most people enjoy the space with the beautiful painting and the soft colors and would ask for it specially.
Again, sincere apologies
Elzabe

Cadle House
Carlien F - Jul 2018
Gemiddeld
Netheid
5/5
Diens
4/5
Ligging
5/5
Veiligheid
5/5
Waarde vir geld
4/5
Carlien F
Saam met eggenoot / lewensmaat

Het aangename en stil verblyf gehad.

Oulike kamer en baie netjies en skoon. Vriendelik ontvang. Alles wat nodig het, was beskikbaar. Goeie oornagplek.

Jaco V - Jul 2018
Gemiddeld
Netheid
5/5
Diens
5/5
Ligging
5/5
Veiligheid
4/5
Waarde vir geld
5/5
Jaco V
Gesin met klein kinders

Fantasties.

Baie goed. Sal enige tyd weer daar bly.

Cadle House's terugvoer

Baie dankie!

Cadle House
Erika V - Jun 2018
Gemiddeld
Netheid
5/5
Diens
5/5
Ligging
5/5
Veiligheid
5/5
Waarde vir geld
5/5
Erika V
Enkelreisiger

Baie sentraal geleë.

Baie sentraal met alles wat mens nodig mag hê - die beddegoed was heerlik! Die weer was baie koud, maar die kamer was baie gerieflik.

Cadle House's terugvoer

Dankie Erika, hoop ons sien jou gou weer.

Cadle House
Vanaf R700
per nag (vir 2 persone)
Vanaf R700
per nag (vir 2 persone)
Vanaf R700
per nag (vir 2 persone)
Maak 'n Bespreking
  • Kapasiteit: 4 persone
  • Inkloktyd: 14:00 tot 19:00
    Uitkloktyd: 10:00
  • Adres: Utrechtstraat 153, Vryheid, 3100, KwaZulu-Natal
  • Alle ouderdomme is welkom
https://d288tngog90ix0.cloudfront.net/AAEAAQAAAAAAAAAAAAAAqDnLTOQeLL5TBHJIznthAtGqlylbeNXgzSYcoiNLHS6BFxEMdl?w=1440&h=960&fit=crop&auto=format Vanaf R700  per nag (vir 2 persone) 9 5 1 5 153 Utrecht Street Vryheid 3100 KwaZulu-Natal 086 999 0018 14:00-19:00 10:00 -27.767513547861 30.788959220901
Jou webblaaier is verouderd!

Pas jou webblaaier aan om die korrekte webtuiste te sien. Pas my webblaaier aan

086 999 0018 | besprekings@lekkeslaap.co.za