Dullstroom Akkommodasie by Cpirit Country Haven Dullstroom | LekkeSlaap
+117

Cpirit Country Haven Dullstroom

Opsomming van Resensie

4.3 uit 5van 39 resensies vir Cpirit Country Haven Dullstroom
Netheid
4.4/5
Diens
4.3/5
Ligging
4.1/5
Veiligheid
4.3/5
Waarde vir geld
4.2/5
Allison G - Jan 2020
Gemiddeld
Netheid
5/5
Diens
5/5
Ligging
5/5
Veiligheid
5/5
Waarde vir geld
5/5
Allison G
Saam met eggenoot / lewensmaat

10/10.

Fantastic accommodation, very spacious, very clean, wonderful fireplace in the room and amazing view from the stoep over the valley. The hosts were super friendly and helpful. Had a fantastic time. Best place I have stayed in in Dullstroom.

Graeme M - Jan 2020
Gemiddeld
Netheid
4/5
Diens
5/5
Ligging
4/5
Veiligheid
5/5
Waarde vir geld
5/5
Graeme M
Enkelreisiger

Rustig.

Cpirit Country Haven is 'n baie rustige blyplek waar jy niks hoef te doen nie. Baie plaasgeboue omskep in blyplekke vir enkelpersone of vir groepe van 8 tot 12 persone. Pad na blyplek is sleg en na dit gereën het nog slegter. Netwerk amper geen maar as jy wil rus en nie gepla word is dit die plek.

Joan V - Jan 2020
Gemiddeld
Netheid
1/5
Diens
4/5
Ligging
3/5
Veiligheid
3/5
Waarde vir geld
3/5
Joan V
Saam met vriende

Die uitsig was baie mooi.

Die grondpad was baie baie sleg. Die eenheid was vol kokkerotte, die breekware was vuil, orals in die huis was spinnerakke en dooie insekte in die vensterbanke, die boonste bad se water het tot in die onderste badkamer afgeloop teen die muur. Die oond se 1 element het nie gewerk nie en die beddegoed en handdoeke was vol vlekke.

Cpirit Country Haven Dullstroom's terugvoer

Hi Joan
I'm so sorry that you have had a bad experience at our beautiful farm. We really do value our guests and their experiences.
We do recommend high clearance vehicles on all websites and in all correspondence, even though many guests still don't mind visiting in a normal sedan, however, when visiting you over your stay I noticed that there was a BMW with low profile tires, this would definitely make the dirt road very difficult to drive.
On the day of check-in we tried to make contact with you, but also sent a welcome SMS, in order to give you our personal cell numbers to contact us during your stay, but had also visited you on the farm on two occasions, of which you never once raised these concerns to us. Had you have done this we could have rectified anything that you were concerned about as housekeeping visited you daily. We normally get very good housekeeping and service comments from our guests, so this review has surprised me.
We have investigated your complaints and I have found that the oven does in fact work, it does have different settings and won't allow all 3 plates and oven at the same time. This oven selected specifically to cater for electrical supply on farms, I believe the staff did explain this to you. I am grateful that I could not find cockroaches and the dead insects you speak of, this may have been attended to by housekeeping during your stay so as such I could not see.
However, we were disappointed in some of your party's conduct at our farm. They had removed chains and no parking signs and parked in areas not permissible, as it damages the grass, vital water pipes, septic tanks etc. There was also a large amount of breakage (toilet seats, toilet roll holder, towel rail, X2 dining chairs).
Regarding the bath leaking room upstairs, we have had a look at and can't see the problem. I can see evidence of a leak but have a plumber coming when they open again to do a more thorough investigation.
We would really love to see you re-experience the splendours of our tranquil farm and hope that you would visit us again.

Cpirit Country Haven Dullstroom
Yvonne S - Okt 2019
Gemiddeld
Netheid
5/5
Diens
5/5
Ligging
4/5
Veiligheid
4/5
Waarde vir geld
5/5
Yvonne S
Saam met eggenoot / lewensmaat

Het die verblyf geniet.

Het in eenheid 5 gebly. Ons was gelukkig omdat ons nie bure gehad het nie. Het 'n uitsig oor die dam gehad. Die plek is baie rustig en ontspannend. Ons het lekker gebly, dankie.

Dié resensie is vertaal,kliek hierom die oorspronklike weergawe te sien.

Enjoyed the stay.

Stayed in unit no 5. We were lucky we didn't have direct neighbors. Had a great view to the dam. The place is very tranquil and relaxing. We had a great stay thank you.

Jy lees die oorspronklike resensie,kliek hierom die vertaalde weergawe te sien.

Vianca N - Sep 2019
Gemiddeld
Netheid
5/5
Diens
5/5
Ligging
5/5
Veiligheid
5/5
Waarde vir geld
5/5
Vianca N
Saam met vriende

Great ervaring. Die hout was net nat die een aand, so ons kon nie 'n vuur maak nie.

Stunning plek om behoorlik te ontspan.

Dié resensie is vertaal,kliek hierom die oorspronklike weergawe te sien.

Great experience. The wood was just wet the one evening so we couldn’t make a fire.

Stunning place in which one can properly relax.

Jy lees die oorspronklike resensie,kliek hierom die vertaalde weergawe te sien.

Klara S - Sep 2019
Gemiddeld
Netheid
5/5
Diens
5/5
Ligging
4/5
Veiligheid
5/5
Waarde vir geld
5/5
Klara S
Saam met vriende

Perfekte plekkie vir 'n rustige naweek weg saam met vriende.

Rustige, netjiese huisie vir 'n ontspanne naweek weg saam met vriende. Die dames wat skoonmaak was baie vriendelik en tegemoetkomend. Die voorsiende hout vir die kagelvuur en warmwatersakke was ook 'n wonderlike bonus!

Cr S - Mei 2019
Gemiddeld
Netheid
5/5
Diens
5/5
Ligging
5/5
Veiligheid
5/5
Waarde vir geld
5/5
Cr S
Saam met eggenoot / lewensmaat

Gerieflik in die stilte.

Ons het baie lekker gerus by Cpirit. Baie rustig met die stilte van die natuur.

Danielle L - Mei 2019
Gemiddeld
Netheid
5/5
Diens
3/5
Ligging
2/5
Veiligheid
1/5
Waarde vir geld
3/5
Danielle L
Gesin met klein kinders

See below.

I found Cpirit too far away from Dullstroom and the road was very bad. There was poor security. I was upgraded to the Barn but it was not as pretty as the house I originally chose so was disappointed with that. The house was beautifully clean and lovely to have tea/coffee/biscuits provided.

Robert E - Apr 2019
Gemiddeld
Netheid
5/5
Diens
5/5
Ligging
4/5
Veiligheid
5/5
Waarde vir geld
5/5
Robert E
Saam met eggenoot / lewensmaat

Ontspanne, rustig, outydse luuksheid en sielsverrykend.

Die verblyf in nr 5 was fantasties gewees. Die binnenshuise versiering is van hoogstaande gehalte en die gebruiksgoedere baie prakties. Die uitsig vanaf die reusestoep is asemrowend en die voorsiening van hout en aanstekers het die kaggelvuur laat knetter toe die koue oor ons toegesak het. Die grondpad soontoe is nogal uitdagend, maar teen 'n slakkepas het ons dit veilig bemeester. Die enigste negatiewe aspek was die dat die forelle nie gebyt het nie (as daar enige van hulle in die boonste dam was?) en die middelste en onderste damme was teleurstellend. Maar, miskien volgende keer!

Alet W - Apr 2019
Gemiddeld
Netheid
5/5
Diens
5/5
Ligging
5/5
Veiligheid
5/5
Waarde vir geld
5/5
Alet W
Saam met eggenoot / lewensmaat

Baie rustig.

Ons het 'n warm verwelkoming deur die personeel gehad. Ons het sommer vinnig tuis gevoel. Alles was baie netjies en skoon. Beddegoed van goeie gehalte. Ons sal vir seker weer daar tuis gaan. Ons het baie lekker uit gerus. Cpirit Country Haven is voorwaar 'n wenner. En komplimente aan die personeel

Lize O - Feb 2019
Gemiddeld
Netheid
5/5
Diens
5/5
Ligging
5/5
Veiligheid
5/5
Waarde vir geld
5/5
Lize O
Saam met eggenoot / lewensmaat

Heerlike rustige naweek!

Pragtige huisie! Die klein dingetjies, soos warm sjokolade met malvalekkers, was 'n aangename verrassing!

Cpirit Country Haven Dullstroom's terugvoer

Hi Lize,
I am so pleased you enjoyed your stay, and also the hot chocolate and marshmallows. I am happy to spoil you.
We hope to welcome you back soon.

Cpirit Country Haven Dullstroom
Ine-marie R - Des 2018
Gemiddeld
Netheid
5/5
Diens
5/5
Ligging
5/5
Veiligheid
4/5
Waarde vir geld
4/5
Ine-marie R
Saam met eggenoot / lewensmaat

Stil en rustig in 'n pragtige omgewing. Soos ons dit graag wou gehad het.

Ons wou wegkom van die stadgewoel en besige tyd rondom Kersfees. Cpirit het preseis dit vir ons gebied - stil en rustig in 'n pragtige omgewing. Niemand het ons gepla nie en alhoewel daar 2 ander paartjies was vir die eerste paar dae, het ons mekaar skaars gesien en nooit gehoor nie. Ons het n paar idees met die eienaars gedeel.

Cpirit Country Haven Dullstroom's terugvoer

Hi Ina,
I am so happy you enjoyed a peaceful country escape. That is what it's all about.
Thank you for your valuable feedback, this helps to improve where we can and keep the standard great for all future visits.
We hope to welcome you back soon.

Cpirit Country Haven Dullstroom
Penelope V - Nov 2018
Gemiddeld
Netheid
5/5
Diens
5/5
Ligging
5/5
Veiligheid
5/5
Waarde vir geld
4/5
Penelope V

Rustige, ontspannende familie-naweek. Heerlik voor die kaggelvuur.

Ons het as gesin heerlik gekuier en kwaliteittyd bestee. Niemand op mekaar se tone getrap met badkamers nie. Luilekker ure voor die kaggel op baie gemaklike rusbanke spandeer. Ons het die weervoorspelling dopgehou en geweet om ekstra kaggelhout saam te ry. Manne het ernstig probeer kunsvlieghengel. Forelle het hulle goed gekoggel! Pragtige omgewing met baie voëls. Kombuis goed ingerig. Al wat kortgekom het was potskuurders om potte en panne skoon te maak en meer as een afdroogdoek, asseblief.

Cpirit Country Haven Dullstroom's terugvoer

Hi Penelope,
I am so glad you enjoyed your stay and could relax around a cosy fireplace. That is wonderful. Thank you for your valuable feedback, this helps to improve where we can and keep the standard great for all future visits. We hope to welcome you back soon.

Cpirit Country Haven Dullstroom
Gidion J - Okt 2018
Gemiddeld
Netheid
5/5
Diens
5/5
Ligging
5/5
Veiligheid
5/5
Waarde vir geld
5/5
Gidion J
Saam met eggenoot / lewensmaat

Dit was baie maklik om te ontspan daar, die stilte was baie indrukwekkend.

Die huisies is baie prakties en ongekompliseerd. Daar is 'n baie persoonlike gevoel wat mens daar kry. Met die kaggel en die weer vat dit nie baie om enige aand 'n romantiese aand te maak nie.

Rico K - Sep 2018
Gemiddeld
Netheid
5/5
Diens
4/5
Ligging
4/5
Veiligheid
4/5
Waarde vir geld
4/5
Rico K
Saam met eggenoot / lewensmaat

Dit was awesome en sal enige tyd weer soon toe gaan.

Dit was baie lekker, daar was 'n groot storm en was bietjie bekommerd oor die hael wat geval het, kan dalk kyk na skadu-nette.

Aniska P - Aug 2018
Gemiddeld
Netheid
5/5
Diens
4/5
Ligging
5/5
Veiligheid
4/5
Waarde vir geld
4/5
Aniska P
Saam met eggenoot / lewensmaat

Salig, rustig, vreedsaam, wonderlik.

Dit was 'n wonderlike ervaring. Een wat ons nie gou sal vergeet nie. Van die netjiese, warm atmosfeer soos wat die eenhede toegerus is tot die kwaliteit tyd wat jy spandeer in die stilte en rustigheid van die natuur. Die dag van ons aankoms het die eienaars doodseker gemaak ons is reg om te bel en al die reëlings deur te gee en daar was geen onsekerheid oor hoe gemaak wanneer jy daar aankom nie. Dit het gevoel of ons weggeraak het in 'n sprokie en die werklikheid van elke dag lewe by die teerpad agter gebly het. Ons kan nie wag om terug te gaan nie.

Evie N - Aug 2018
Gemiddeld
Netheid
5/5
Diens
4/5
Ligging
5/5
Veiligheid
5/5
Waarde vir geld
4/5
Evie N
Saam met eggenoot / lewensmaat

A lovely weekend away.

It was a very tranquil stay. The place was neat and the fireplace was a lovely touch.

Cpirit Country Haven Dullstroom's terugvoer

Hi Evie,
Thank you for the great feedback. Glad you enjoyed the tranquility and the fireplace, definitely two things that are most popular in Dullstroom! We hope to welcome you back soon.

Cpirit Country Haven Dullstroom
Johandrie O - Aug 2018
Gemiddeld
Netheid
5/5
Diens
5/5
Ligging
5/5
Veiligheid
5/5
Waarde vir geld
5/5
Johandrie O
Saam met vriende

Perfekte ontspannende naweek in Dullstroom!

Ons het 'n fantastiese ervaring gehad by Cpirit. Van die oomblik wat ons by die deur ingestap het tot ons Maandag weer die deur gesluit het, was die ontspanning luuks. Die kamers was netjies, goed ingerig en ons was behoorlik bederf met die koekies en warm sjokolade wat vir ons gewag het. Bo-op alles het Trevor en Sue ons Vrydag verniet opgradeer na die groter kothuis, iets wat die hele ervaring net soveel lekkerder gemaak het. Baie dankie vir julle gasvryheid! Ons sal vir seker terug wees!

Heidi H - Jul 2018
Gemiddeld
Netheid
2/5
Diens
2/5
Ligging
1/5
Veiligheid
3/5
Waarde vir geld
2/5
Heidi H
Gesin met klein kinders

Slegte pad en onnodige hekke. Vuil huis.

Huisie was oulik toegerus, was ongelukkig vuil. Beddegoed was skoon. Vuurmaakhout was baie nat. Grondpad was baie sleg. Alle nasionale paaie is feitlik sleg. Die gemeenskap/boere kan elkeen hul deel doen en pad verbeter.

Cpirit Country Haven Dullstroom's terugvoer

Hi Heidi,
Thank you for your feedback. I am glad that you found the unit cute and well equipped as well as the bedding good and clean. Sorry that you say you found the unit dirty, I am very surprised as this is not typical of Cpirit standard and we pride ourselves on an excellent rating for cleanliness and housekeeping. If you could private message me with what part of the unit was not up to cleaning standards, I would appreciate it so I can take it up with housekeeping.
We advertise and stress to all guests throughout communication, that there is a dirt road to the farm. So I am not sure if you missed that somehow, we do recommend high clearance vehicles although a lot of guests choose to go in regular sedans and just accept a slower more careful drive.
The 2 farm gates are there to allow our beautiful horses to freely roam in safety, we love to allow our animals freedom. Sorry if this was bothersome to you, but we do love having animals roaming on the farm.

Cpirit Country Haven Dullstroom
Jurie W - Jul 2018
Gemiddeld
Netheid
4/5
Diens
5/5
Ligging
4/5
Veiligheid
5/5
Waarde vir geld
4/5
Jurie W
Saam met eggenoot / lewensmaat

Baie netjies en skoon!

Grondpad is effens rof maar die lodge maak op vir dit.

Cpirit Country Haven Dullstroom's terugvoer

Hi Jurie,
Thank you for your feedback.
I am so glad you found the unit clean and tidy. We hope to welcome you back soon.

Cpirit Country Haven Dullstroom
Carla P - Apr 2018
Gemiddeld
Netheid
5/5
Diens
5/5
Ligging
5/5
Veiligheid
5/5
Waarde vir geld
4/5
Carla P
Saam met eggenoot / lewensmaat

Gemaklike verblyf op 'n plaas en naby genoeg aan Dullstroom.

Alles was perfek. Ons sou egter daarvan gehou het as dit meer privaat was, mens kan nie juis privaat braai of kuier nie en as jou bure buite op die stoep kuier hoor mens alles. Maar die eenhede was skoon en lieflik.

Cpirit Country Haven Dullstroom's terugvoer

Hi Carla,
Thank you for the feedback. I am so glad you loved the units, and found them clean and lovely.
We hope to welcome you back to Cpirit soon.

Cpirit Country Haven Dullstroom
Arra D - Mrt 2018
Gemiddeld
Netheid
5/5
Diens
5/5
Ligging
5/5
Veiligheid
5/5
Waarde vir geld
5/5
Arra D
Saam met eggenoot / lewensmaat

Gemaklik en gasvry.

Dis nie ons eerste keer by Cpirit Country Haven nie en ook nie ons laaste nie. Ons was al met vriende en net ek en my vrou. Werk baie goed vir alwee geleenthede.

Cpirit Country Haven Dullstroom's terugvoer

Hi Andre,
What a pleasure to welcome you back to our haven. Thank you for offering wonderful feedback on your stay at Cpirit. We value our guest's experience and absolutely love to share our beautiful farm with you.
We look forward to welcoming you back soon.

Cpirit Country Haven Dullstroom
Mitch M - Feb 2018
Gemiddeld
Netheid
2/5
Diens
2/5
Ligging
2/5
Veiligheid
2/5
Waarde vir geld
1/5
Mitch M
Saam met eggenoot / lewensmaat

Dissappointing; not what we expected from a so-called fly fishing establishment.

No cupboard for our clothing, had to live out of suitcase, no lid on dustbin, grid in fireplace burned through, we had a power failure - only one lantern worked and you had to have your own matches/lighter. Smells from sewerage septic tank, overgrown around dams. "Trout" dam dirty, no sign of any trout. 2nd dam leaking. 3rd dam embankments overgrown. Dangerous invisible step from kitchen to sleeping area. Room far too dark. No lace curtaining so no privacy, drapes have to be kept drawn. No-one to receive us.

Cpirit Country Haven Dullstroom's terugvoer

Hi Mitch,

Thank you for taking the time to share your feedback and impressions of Cpirit.

I am so sorry to hear you were disappointed. Your experience is not typical for most guests staying at Cpirit.

Unfortunately, we have no control over Eskom - it was an area outage as we don’t often have this occurring. Although it was a short outage from 15:30 to 18:30, we were constantly in contact with Eskom as well as all guests, notifying of updates until the power was restored. This also allows guests that have gone out for the day, to be aware and if necessary make other arrangements for dinner etc, if needed.

We do send a lot of correspondence prior to guests arrival reminding them to bring matches as well as firelighters, charcoal etc. On day of arrival we re-iterate this in a welcome SMS, also giving all owners contacts details for convenience should you need any help or advice. We further also personally phone you and contact every guest. Our staff work from 09:00 – 16:00 and would gladly receive you, should you have needed any further assistance after that, you were welcome to call us as we ensure every guest has our details.

After your complaint of smells from sewerage septic tank, I immediately investigated but have not found any problem with this – we have many other guests staying at the farm and never had this complaint.

With regards to Trout – your stay was out of fishing season and being warmer weather the Trout dip deeper into dams, so hence a harder time to spot and catch Trout – although we did have another guest reporting a good catch.

We hope to welcome you back again to experience Cpirit at it’s best.

Cpirit Country Haven Dullstroom
Danie V - Feb 2018
Gemiddeld
Netheid
5/5
Diens
5/5
Ligging
5/5
Veiligheid
5/5
Waarde vir geld
5/5
Danie V
Saam met eggenoot / lewensmaat

Dit was ‘n baie lekker wegbreek, die weer is van ‘n ander wêreld en die kaggel het permanent gebrand.

Baie lekker gebly, gerus en die feit dat daar geen selfoonsein is nie was voortreflik. Ek het sommer hier in die naaste dam aan die huisies twee mooi forelle gevang.

Cpirit Country Haven Dullstroom's terugvoer

Hi Danie,
Thank you for taking the time to offer feedback on your stay at Cpirit. I am so glad you enjoyed your time at Cpirit and had time to relax on our special farm. We take great pleasure in sharing the tranquility with guests.

It is wonderful to hear you caught some Trout.

We hope to welcome you back sometime in the near future.

Cpirit Country Haven Dullstroom
Louise P - Sep 2017
Gemiddeld
Netheid
5/5
Diens
4/5
Ligging
3/5
Veiligheid
4/5
Waarde vir geld
4/5
Louise P
Saam met eggenoot / lewensmaat

Rustig, ruim en baie netjies!

Die verblyf is pragtig netjies en ruim gewees. Die rustige omgewing laat mens ontspan en vrede ervaar. Baie dankie vir die gasvryheid wat ons daar ervaar het.

Cpirit Country Haven Dullstroom's terugvoer

Hi Louise,
Thank you for taking the time to offer your wonderful feedback from your stay at Cpirit. It is a great pleasure to have you stay at our special farm, and we hope to welcome you back sometime soon.

Cpirit Country Haven Dullstroom
Neil N - Sep 2017
Gemiddeld
Netheid
4/5
Diens
4/5
Ligging
4/5
Veiligheid
4/5
Waarde vir geld
5/5
Neil N

Dit was 'n regte ontspanne naweekwegbreek.

Het die verblyf geniet. Dit was 'n great naweekwegbreek en waarde vir geld. Goeie akkommodasie en diens.

Dié resensie is vertaal,kliek hierom die oorspronklike weergawe te sien.

Was a real relaxing weekend away.

Enjoyed the stay at Cpirit Country Haven. It was a great weekend away and value for money. Accommodation was good and the service too.

Jy lees die oorspronklike resensie,kliek hierom die vertaalde weergawe te sien.

Cpirit Country Haven Dullstroom's terugvoer

Dear Neil,
Thank you for your lovely feedback! We value your experience and hope to welcome you back soon. Warm regards, Sue

Cpirit Country Haven Dullstroom
Marga D - Jun 2017
Gemiddeld
Netheid
5/5
Diens
5/5
Ligging
4/5
Veiligheid
5/5
Waarde vir geld
5/5
Marga D
Saam met vriende

Dit is 'n pragtige en netjiese plekkie.

Die personeel en gasheer is vriendelik en besorgd en help waar hulle kan. Die huisies is netjies en skoon. Met die kaggelvuur wat brand was die koue nie 'n probleem nie.

Cpirit Country Haven Dullstroom's terugvoer

Dear Marga, thank you for your wonderful feedback. We are always so thrilled when our guests have a great stay. We strive to maintain a high standard in our housekeeping staff and cleanliness. We hope to welcome you back sometime in the near future. Warm regards, Sue.

Cpirit Country Haven Dullstroom
Judith P - Mrt 2017
Gemiddeld
Netheid
5/5
Diens
5/5
Ligging
1/5
Veiligheid
5/5
Waarde vir geld
5/5
Judith P
Saam met eggenoot / lewensmaat

Baie lekker.

Sal aanbeveel maar per helikopter. Die pad het my splinternuwe Chevy se wiele vreeslik verniel en die grondpad (7,5 km) is regtig nie eers aanbeveel vir 'n vierwiel aangedrewe voertuig nie. 'n Baie baie groot nagmerrie. Die plekkie, hemels veral met die kaggel en die koue saam. Baie rustig en heerlike skoon lug.

Cpirit Country Haven Dullstroom's terugvoer

Hi Judith,
We are so glad you found Cpirit to be a lovely venue. We also love the fireplaces and the awesome Dullstroom night air. We are sorry to hear that you had a bad time on the provincial road; we always recommend high clearance vehicles to all our guests. I know you also got terribly lost and ended up doing what must have been a further 20 km or so extra on the dirt road, as when you called me lost you had driven passed Cpirit and near Stoffberg area. Combine that to being very late at night, can also add to a further frustrations.
We hope to have you return to our special farm.
Kind regards, Sue

Cpirit Country Haven Dullstroom
Idonette J - Mrt 2017
Gemiddeld
Netheid
5/5
Diens
5/5
Ligging
5/5
Veiligheid
5/5
Waarde vir geld
5/5
Idonette J
Saam met vriende

Toweragtige en onvergeetlike verblyf.

Toweragtig, onvergeetlik, gesellig.

Dié resensie is vertaal,kliek hierom die oorspronklike weergawe te sien.

A magical and unforgettable stay.

Magical, unforgettable, cozy Fisherman's Cottage.

Jy lees die oorspronklike resensie,kliek hierom die vertaalde weergawe te sien.

Cpirit Country Haven Dullstroom's terugvoer

Hi Idonette,
I am so glad you had a magical and unforgettable stay at our special farm. We hope to welcome you back sometime soon.
Kind regards,
Sue.

Cpirit Country Haven Dullstroom
Alta M - Nov 2016
Gemiddeld
Netheid
5/5
Diens
4/5
Ligging
5/5
Veiligheid
5/5
Waarde vir geld
5/5
Alta M
Saam met eggenoot / lewensmaat

Dit is 'n plek vir sielsrus.

Die pad is bietjie sleg, so maak seker jy het die regte voertuig. Akkommodasie is uitstekend!

Flip D - Nov 2016
Gemiddeld
Netheid
4/5
Diens
3/5
Ligging
3/5
Veiligheid
3/5
Waarde vir geld
3/5
Flip D
Saam met eggenoot / lewensmaat

Rustigheid galore.

Al voorstel vir Cpirit is: belê in gordyne wat die vroeë oggendson bietjie verdof. Andersins het ons heerlik gebly.

Cobus V - Mei 2016
Gemiddeld
Netheid
4/5
Diens
4/5
Ligging
3/5
Veiligheid
4/5
Waarde vir geld
4/5
Cobus V
Saam met eggenoot / lewensmaat

Rustig in 'n pragtige omgewing.

Sal graag weer wil gaan! Slegte pad en hekke nogal 'n probleem. Sal rustigheid en absolute stilte altyd onthou! Trevor Conn is baie professioneel en vriendelik - deel graag inligting oor Cpirit en omgewing wat dit baie interessant maak!

Hendrico K - Jan 2016
Gemiddeld
Netheid
4/5
Diens
3/5
Ligging
3/5
Veiligheid
4/5
Waarde vir geld
2/5
Hendrico K
Saam met eggenoot / lewensmaat

Baie mooi en rustig.

Cpirit is 'n baie mooi en rustige wegbreek. Skoon en netjies. Ek dink ek sou bietjie meer verwag het vir wat ek betaal het. Ek vergelyk dit met 'n gastehuis in Clarens waar ons verlede jaar gebly het, bed en ontbyt. Hulle vra nou R450 per persoon per nag. Verskille tussen Clarens gastehuis en Cpirit is ontbyt en 'n swembad. So ek dink R800 'n nag vir die Cpirit studio sou meer billik gewees het. Dit is ons eerste keer in Dullstroom, maar ek sien ander selfsorg-plekke in Dullstroom wat R800 vra vir dieselfde geriewe. Die wat meer vra bied dan meer geriewe soos, TV, WiFi ens. Nie dat ek sê Cpirit moet dit alles bied nie, die stilte en rus is heerlik, maar die prys is dan bietjie hoog. Ook die eenheid (nr 6) waarin ons gewoon het, het ernstige daklekke, nie dat ons nat geword het nie. Ek het dit ook aan die skoonmakers uitgewys. Die pad na Cpirit is beslis ook nie maklik toeganklik sonder 'n SUV/bakkie nie. 'n Dakwaaier/waaier sou die verblyf nog beter gemaak het.

Elzanne V - Jan 2016
Gemiddeld
Netheid
4/5
Diens
4/5
Ligging
4/5
Veiligheid
4/5
Waarde vir geld
4/5
Elzanne V
Saam met vriende

Heerlike langnaweek wegbreekplek, lekker stil en rustig.

Cpirit Country Haven is 'n lieflike plek buite die dorp waar mens kan ontspan en die stilte inneem van die pragtige natuurskoon. Dis ideaal vir 'n naweek weg saam vriende of net saam jou man of vrou. Al raad wat ek kan gee is dat 'n 4x4 nodig is vir die grondpad tot daar.

Natasha F - Aug 2015
Gemiddeld
Netheid
4/5
Diens
4/5
Ligging
5/5
Veiligheid
3/5
Waarde vir geld
3/5
Natasha F
Saam met eggenoot / lewensmaat

Heerlike verblyf pragtige uitsig.

Die enigste probleem wat ons gehad het, was dat die hout in die kamers baie nat was, so ons het gesukkel om die vuur aan die gang te kry.

Sanchi L - Aug 2015
Gemiddeld
Netheid
5/5
Diens
5/5
Ligging
5/5
Veiligheid
5/5
Waarde vir geld
5/5
Sanchi L
Saam met eggenoot / lewensmaat

Heerlike stukkie hemel.

Dis werklik 'n stukkie hemel met die mooi natuurskoon en gerieflike verblyf, stilte en geen sein.

Dries V - Jul 2015
Gemiddeld
Netheid
5/5
Diens
3/5
Ligging
5/5
Veiligheid
5/5
Waarde vir geld
3/5
Dries V
Saam met vriende

Baie mooi ligging. Rustig en baie goeie verblyf met alles wat nodig is.

Was bietjie naby aan nommer 4, maar baie mooi en goed voorberei met alles in die kombuis wat nodig is.

Wynanand R - Jun 2015
Gemiddeld
Netheid
3/5
Diens
5/5
Ligging
5/5
Veiligheid
5/5
Waarde vir geld
5/5
Wynanand R
Saam met eggenoot / lewensmaat

Baie goed, briljante plek en het dit terdeë geniet.

Die grootste forelle gevang wat ek nog gesien het. Gasvryheid van die eienaar wat jy ver voor gaan soek, baie dankie dit was 'n voorreg om die naweek daar deur te kon bring.

Vanaf R1 200
per nag (plek vir 2)
Vanaf R1 200
per nag (plek vir 2)
Vanaf R1 200
per nag (plek vir 2)
Maak 'n Bespreking
  • Kapasiteit: 28 persone
  • Inkloktyd: 14:00 tot 19:00
    Uitkloktyd: 10:00
  • Adres: Tonteldoos-weg, Cpirit, Dullstroom, 1110, Mpumalanga
  • Alle ouderdomme is welkom
https://d288tngog90ix0.cloudfront.net/AAEAAQAAAAAAAAAAAAAA3ecc15d9e1b35cd6cec58184b2e0454dd9f83de003ee68f63bf5f836b10fbd45c8234bea11019fbefa1666e5c6afa77d85a9?w=1440&h=960&fit=crop&auto=format Vanaf R1 200  per nag (plek vir 2) 39 5 1 5 Tonteldoos Road Cpirit 1110 Mpumalanga 086 999 0018 14:00-19:00 10:00 -25.417886280162 30.015238523483
Jou webblaaier is verouderd!

Pas jou webblaaier aan om die korrekte webtuiste te sien. Pas my webblaaier aan

086 999 0018 | besprekings@lekkeslaap.co.za