Plattekloof Akkommodasie by Smithland | LekkeSlaap
+43
+43

Smithland

Opsomming van Resensie

4.4 uit 5van 115 resensies vir Smithland
Netheid
4.3/5
Diens
4.4/5
Ligging
4.4/5
Veiligheid
4.4/5
Waarde vir geld
4.3/5
Berinise M - Feb 2020
Gemiddeld
Netheid
5/5
Diens
5/5
Ligging
5/5
Veiligheid
5/5
Waarde vir geld
5/5
Berinise M
Gesin met klein kinders

Ons het dit baie geniet baie rustige plekkie.

Ek sal beslis weer kom en my vriende en familie jul plekkie aan beveel. Ek het gehou van die rustigheid en die sekuriteit is goed. My kinders het die swembad geniet en was lekke afkoeling vir die weer. Die plekkie was bietjie klein maar sal 'n volgende keer 'n groter kamer met meer ruimte boek. Baie dankie.

Smithland's terugvoer

Baie dankie vir u terugvoering. ons waardeer dit.
Groete,
Smithland

Smithland
Rose C - Jan 2020
Gemiddeld
Netheid
5/5
Diens
5/5
Ligging
5/5
Veiligheid
5/5
Waarde vir geld
5/5
Rose C

Very cosy, cost-effective and fabulous.

People really enjoyed themselves.

Gina G - Jan 2020
Gemiddeld
Netheid
5/5
Diens
5/5
Ligging
5/5
Veiligheid
5/5
Waarde vir geld
5/5
Gina G
Besigheidsreis

Pragtige woonstel.

Mooi, rustig en veilig. Geniet dit baie.

Dot G - Jan 2020
Gemiddeld
Netheid
5/5
Diens
5/5
Ligging
5/5
Veiligheid
5/5
Waarde vir geld
5/5
Dot G
Gesin met tieners

The flat was very clean, service was great.

It was a very relaxing week. Very peaceful. My family and I really enjoyed it. Would highly recommend.

Nicolene E - Jan 2020
Gemiddeld
Netheid
5/5
Diens
5/5
Ligging
5/5
Veiligheid
5/5
Waarde vir geld
5/5
Nicolene E
Gesin met klein kinders

Ons het so lekker gebly.

Smithland was netjies en skoon. En baie gerieflik vir ons gesin met 3 klein kinders.

Jane M - Jan 2020
Gemiddeld
Netheid
5/5
Diens
4/5
Ligging
5/5
Veiligheid
5/5
Waarde vir geld
4/5
Jane M
Gesin met klein kinders

Very good.

We enjoyed our stay and every one was happy and wanted to stay longer.

Smithland's terugvoer

Thank you Jane, we are happy to hear you enjoyed your stay

Smithland
Zamile T - Jan 2020
Gemiddeld
Netheid
5/5
Diens
5/5
Ligging
5/5
Veiligheid
5/5
Waarde vir geld
5/5
Zamile T
Gesin met klein kinders

Fantastic venue.

We were 2 families and the 3 bedroom was just perfect to accommodate all of us. We would certainly love to stay at this venue the next time we in Cape Town.

Marthinus A - Des 2019
Gemiddeld
Netheid
4/5
Diens
4/5
Ligging
4/5
Veiligheid
4/5
Waarde vir geld
4/5
Marthinus A
Gesin met tieners

Baie lekker.

Kan verbeter op potte.

Cornell G - Des 2019
Gemiddeld
Netheid
5/5
Diens
5/5
Ligging
5/5
Veiligheid
5/5
Waarde vir geld
5/5
Cornell G
Enkelreisiger

Smithland is the best accommodation in the Parow/Bellville/Brackenfell/Durbanville area.

Very convenient and central. Units are very clean and you have your privacy. Reception lady is very friendly and willing to assist. I will stay at Smithland any time, any day. Only negative is that the Wi-Fi did not work.

Vannessa W - Nov 2019
Gemiddeld
Netheid
5/5
Diens
5/5
Ligging
5/5
Veiligheid
5/5
Waarde vir geld
5/5
Vannessa W
Saam met vriende

Peaceful, secured and very at home.

This place feels like home away from home. I love the fact that it's secured and so peaceful. Workers are very friendly as well. I'll choose this place over and over again.

Smithland's terugvoer

Thank you so much for your review, it is much appreciated.

Smithland
Dealshaad S - Okt 2019
Gemiddeld
Netheid
5/5
Diens
5/5
Ligging
5/5
Veiligheid
5/5
Waarde vir geld
5/5
Dealshaad S
Saam met vriende

Beautiful.

Baie gowd toegeruste woonstelle. My vriende en familie het dit so baie geniet en wil beslis weer vir Smithland besoek. Die ontvangsdame, Lindi, was baie professioneel en vriendelik. Puik diens.

Smithland's terugvoer

Baie dankie vir die positiewe terugvoer. Ons waardeer dit.
Lekker dag,
Smithland

Smithland
Faith M - Sep 2019
Gemiddeld
Netheid
5/5
Diens
5/5
Ligging
5/5
Veiligheid
5/5
Waarde vir geld
5/5
Faith M
Saam met eggenoot / lewensmaat

I enjoyed my stay.

We have a good stay and everything we needed was around the corner.

Smithland's terugvoer

Baie dankie ons waardeer u terugvoer.
Lekker dag, Smithland

Smithland
Alida V - Sep 2019
Gemiddeld
Netheid
4/5
Diens
5/5
Ligging
4/5
Veiligheid
4/5
Waarde vir geld
5/5
Alida V
Saam met eggenoot / lewensmaat

Dit was baie aangenaam.

Ek sal beslis weer hier bly. Dis lekker toeganklik en naby lughawe. Vriendelike dames in kantoor.

Smithland's terugvoer

Baie dankie vir u terugvoering. Lekker week!

Smithland
Evelyn C - Jul 2019
Gemiddeld
Netheid
5/5
Diens
5/5
Ligging
5/5
Veiligheid
5/5
Waarde vir geld
5/5
Evelyn C
Gesin met klein kinders

Dit was baie lekker

Ons het dit baie geniet daar.

Smithland's terugvoer

Baie dankie Evelyn

Ons sien uit om julle weer te akkommodeer.

Lekker dag
Arlene

Smithland
Willem L - Apr 2019
Gemiddeld
Netheid
5/5
Diens
5/5
Ligging
5/5
Veiligheid
5/5
Waarde vir geld
5/5
Willem L
Saam met eggenoot / lewensmaat

Dit was baie rustig.

Smithland was baie veilig en woonstel was netjies en skoon. Ons het egter by ons kamer, no.3 ervaar dat ons bad nie 'n prop het nie en moes die kombuis sink s'n gebruik. Andersins was dit fantasties.

Katy H - Apr 2019
Gemiddeld
Netheid
5/5
Diens
5/5
Ligging
5/5
Veiligheid
5/5
Waarde vir geld
5/5
Katy H
Gesin met tieners

Ons sal enige tyd teruggaan, want ons het geborge en veilig gevoel en dit was 'n aangename tyd saam.

Smithland word met graagte aanbeveel, want ons is veilig en die plek is spotless skoon en ons het gemoedsrus gehad. Goeie diens wat opreg waardeer word. Hou dit so. Hulle is ons nr. 1 plek in die stad.

Smithland's terugvoer

Baie dankie vir die positiewe terugvoer.
Ons sien uit om julle terug te verwelkom.

Smithland
Magdalena M - Mrt 2019
Gemiddeld
Netheid
5/5
Diens
5/5
Ligging
5/5
Veiligheid
5/5
Waarde vir geld
5/5
Magdalena M
Gesin met tieners

Gasvry.

Baie mooi en rustige omgewing.

Katy H - Feb 2019
Gemiddeld
Netheid
5/5
Diens
5/5
Ligging
5/5
Veiligheid
5/5
Waarde vir geld
5/5
Katy H
Gesin met tieners

Clean and safe place and we enjoyed our time there.

See stars.

Rebecca C - Feb 2019
Gemiddeld
Netheid
3/5
Diens
5/5
Ligging
5/5
Veiligheid
5/5
Waarde vir geld
5/5
Rebecca C
Saam met vriende

The place is so awesome. Nice neighbourhood and the service is out of this world.

I would recommend the place to anyone. Absolutely perfect.

John K - Nov 2018
Gemiddeld
Netheid
4/5
Diens
4/5
Ligging
4/5
Veiligheid
4/5
Waarde vir geld
4/5
John K
Saam met vriende

Gerieflik ingerig, stil omgewing en naby die stad.

Die kombuis is goed toegerus vir selfsorg en die sitkamer is lekker gesellig. Mens voel veilig en die omgewing is nie te besig nie. Ontvangs was vriendelik en flink.

Christiaan B - Okt 2018
Gemiddeld
Netheid
4/5
Diens
4/5
Ligging
4/5
Veiligheid
4/5
Waarde vir geld
4/5
Christiaan B
Gesin met klein kinders

We really enjoyed our stay and will recommend anybody with family to stay here.

Sal enige tyd dit aanbeveel en het dit baie geniet.

Corne V - Okt 2018
Gemiddeld
Netheid
5/5
Diens
5/5
Ligging
5/5
Veiligheid
5/5
Waarde vir geld
5/5
Corne V
Saam met vriende

'n Plesier om daar te bly.

Dis die tweede keer dat ons daar bly, en weereens 'n plesier gewees, goed geleë en baie netjies. Ons was effe vroeg vir inteken en hulle het 'n plan gemaak om ons rond te skuif dat ons 'n klaar opgemaakte woonstel kon kry. Kan Smithland beslis aanbeveel.

Amanda W - Okt 2018
Gemiddeld
Netheid
0/5
Diens
0/5
Ligging
0/5
Veiligheid
0/5
Waarde vir geld
0/5
Amanda W
Saam met vriende

Die plek by Smithland is skoon en netjies, die onvangs en personeel baie vriendelik, het lekker geslaap.

Sien sterre.

Smithland's terugvoer

Baie dankie vir die terugvoer. Ons is bly julle het lekker gebly.

Smithland
Amelia F - Sep 2018
Gemiddeld
Netheid
3/5
Diens
5/5
Ligging
4/5
Veiligheid
4/5
Waarde vir geld
5/5
Amelia F
Gesin met klein kinders

Aangename en gerieflike verblyf met baie vriendelike en behulpsame personeel.

Smithland lewer baie goeie diens en doen regtig baie moeite om hul kliënte welkom te laat voel.

Smithland's terugvoer

Baie dankie vir u positiewe terugvoer.
Groete,
Smithland

Smithland
Dawne-lize V - Jun 2018
Gemiddeld
Netheid
4/5
Diens
4/5
Ligging
4/5
Veiligheid
4/5
Waarde vir geld
4/5
Dawne-lize V
Gesin met klein kinders

Dit was lekker.

Op die inligting wys daar dat WiFi beskikbaar is, maar daar was geen WiFi nie. Dit is maar al waarmee ons nie tevrede was nie. Was ook amper net daar om te slaap, maar dit was lekker.

Smithland's terugvoer

More, dankie vir u terugvoer. Ons het Wi-Fi routers beskikbaar by die kantoor. U kan net volgende keer daarvoor vra.
Groete
Smithland

Smithland
Annelie S - Apr 2018
Gemiddeld
Netheid
5/5
Diens
5/5
Ligging
5/5
Veiligheid
5/5
Waarde vir geld
5/5
Annelie S
Gesin met klein kinders

Was regtig baie spesiaal en lekker.

Baie dankie die verblyf was baie netjies en lekker. Ons het dit so geniet. Sal julle net asb. die ontbyt se terugbetaling kan reël. Daar was nie ontbyt vir die Sondagoggend nie en dit was geen probleem vir ons nie. Baie dankie en voorspoed verder.

Smithland's terugvoer

Baie dankie vir u terugvoering. Ons maak so. Lekker dag.

Smithland
Henk L - Mrt 2018
Gemiddeld
Netheid
5/5
Diens
4/5
Ligging
5/5
Veiligheid
5/5
Waarde vir geld
4/5
Henk L
Saam met vriende

Gemaklik.

Baie lekker gebly dankie. Is ook baie sentraal.

Tersia D - Mrt 2018
Gemiddeld
Netheid
5/5
Diens
5/5
Ligging
5/5
Veiligheid
5/5
Waarde vir geld
5/5
Tersia D
Gesin met tieners

Goed.

Baie goed en netjies vriendelike personeel. Sal net aanbeveel dat daar 'n nuwe stortkop in stort aangebring word.

Marisa F - Mrt 2018
Gemiddeld
Netheid
4/5
Diens
4/5
Ligging
4/5
Veiligheid
4/5
Waarde vir geld
5/5
Marisa F

Waarde vir geld.

Gerieflik, veilig, netjies, vriendelik, waarde vir geld.

Smithland's terugvoer

Baie dankie vir u terugvoer. Ons waardeer dit. Groete Smithland.

Smithland
Daleen H - Mrt 2018
Gemiddeld
Netheid
4/5
Diens
4/5
Ligging
4/5
Veiligheid
4/5
Waarde vir geld
3/5
Daleen H

Veilig.

Baie lekker gebly.

Liezel B - Mrt 2018
Gemiddeld
Netheid
5/5
Diens
5/5
Ligging
5/5
Veiligheid
5/5
Waarde vir geld
5/5
Liezel B
Saam met vriende

Dit was gerieflik en netjies.

Ons het dit geniet. Personeel was vriendelik en ons verblyf was baie gerieflik.

Leani H - Mrt 2018
Gemiddeld
Netheid
5/5
Diens
5/5
Ligging
5/5
Veiligheid
5/5
Waarde vir geld
5/5
Leani H
Gesin met klein kinders

Bekostigbaar en netjies.

Baie netjiese verblyf en diens baie goed.

Ella D - Mrt 2018
Gemiddeld
Netheid
4/5
Diens
5/5
Ligging
5/5
Veiligheid
5/5
Waarde vir geld
5/5
Ella D
Saam met vriende

Fantasties.

Was ongelooflik en baie naby aan alles, maar baie rustige omgewing.

Heidi C - Mrt 2018
Gemiddeld
Netheid
4/5
Diens
4/5
Ligging
5/5
Veiligheid
4/5
Waarde vir geld
5/5
Heidi C
Saam met eggenoot / lewensmaat

Gemaklik en waarde vir geld.

Ontvangs was baie vriendelik. Die verblyf was netjies. Die toegang tot die snelweg en winkels was skitterend. Sal net aanbeveel dat 'n donker doek oor die bed/sitbank geplaas word en nie net die beddegoed oop los nie. Ons het ook geen toegang tot internet in die woonstel gehad nie.

Andre D - Mrt 2018
Gemiddeld
Netheid
4/5
Diens
5/5
Ligging
5/5
Veiligheid
5/5
Waarde vir geld
4/5
Andre D
Gesin met tieners

Goed.

Aangenaam, naby lughawe en sentraal.

Cornel J - Jan 2018
Gemiddeld
Netheid
5/5
Diens
5/5
Ligging
5/5
Veiligheid
5/5
Waarde vir geld
5/5
Cornel J
Gesin met tieners

Verras.

Ons het meer ontvang as wat ons verwag het. Kamer het 'n haardroër en naaldwerk-kit. Strykyster en strykplank in kombuis en baie lekker koekies as 'n geskenk. Ook DSTV vir kinders.

Wendy J - Jan 2018
Gemiddeld
Netheid
3/5
Diens
3/5
Ligging
2/5
Veiligheid
1/5
Waarde vir geld
1/5
Wendy J
Saam met eggenoot / lewensmaat

Stuffy, cramped, converted single garage - awful!

At first we were amused by the tiny unit squashed between 2 duplex units. It was clearly a single garage belonging to one of the duplexes that had been converted. Inside it was hot and stifling and the noisy, wobbling ceiling fan did nothing to help. We were forced to sleep with the unbarred "bathroom" windows wide open - it would have been easy for an intruder to get in through them. We also had to have the bedroom / lounge sliding door open to get some air. This door had a security gate but didn't stop a beggar from sticking his hand into our unit, opening the curtains and surveying the room! The kitchen has a shelf with 2 stools underneath - an attempt at a breakfast nook. It was impossible to use it as the short, narrow shelf was filled by the kettle,toaster and minute oven / 2-plate stove. For R650 this was a rip-off and should be marketed honestly - there were no photos of this unit.

Smithland's terugvoer

Hi Wendy,

I am sorry for the experience you had at Smithland. The unit you chose is the cheapest unit available and actually the most popular unit. We have not had any complaints before but will have a look at the fan and bathroom window.

If you wanted a bigger unit, we would have gladly swapped your room for a 1-Bedroom apartment had we known you were not satisfied. Unfortunately, we cannot do much after you have checked out and would have appreciated your feedback while you were here so to address your concerns immediately.

Smithland
Tiaan S - Jan 2018
Gemiddeld
Netheid
4/5
Diens
4/5
Ligging
2/5
Veiligheid
3/5
Waarde vir geld
3/5
Tiaan S
Gesin met tieners

Gemiddeld.

Die plek is netjies en skoon. Ongelukig is die bure baie raserig.

Laudine J - Jan 2018
Gemiddeld
Netheid
5/5
Diens
5/5
Ligging
5/5
Veiligheid
5/5
Waarde vir geld
5/5
Laudine J
Gesin met klein kinders

Velig, rustig, vriendelike en behulpsame dienste.

Vanaf arrivering was ons met ope arms ontvang. Ek het so lekker gekuier by die plekkie dat ek eintelik hartseer was ek moet gaan. Jy het nie van enigeiemand geweet nie so rustig was dit gewees. Die staff was so vriendelik. Ons plekkies was elke dag skoongemaak. Niks van ons was weg nie. Ek het n N$30 daar gelos in die skinkbord wat ek vergeet het. Ek het dit kom kry toe ek terugkom. Die mense is regtig waarde vir geld. Elke dag vars handdoeke. Die mense het my deur alles gevat en verduidelik hoe alles werk. Ek is so verbaas van goeie diens deesdae gebeur nêrens meer. Ek sal enigetyd enigiemand aanbeveel om daar te bly. Ek en my man en kinders het baie lekker gebly. Baie dankie Smithland en LekkeSlaap dit was nou puik diens op 'n ander graad.

Smithland's terugvoer

Baie dankie Me Januarie, ons waardeer die positiewe terugvoer en ons is so bly om te hoor dat julle lekker gekuier het. Die Kaap het sulke vriendelike gaste soos julle nodig.

Smithland
Madelein S - Nov 2017
Gemiddeld
Netheid
5/5
Diens
5/5
Ligging
4/5
Veiligheid
5/5
Waarde vir geld
5/5
Madelein S
Gesin met tieners

Dit is waarde vir geld.

Maklik om Smithland te kry, baie vriendelike ontvangsdame. Veiligheidskompleks.

Sonja F - Nov 2017
Gemiddeld
Netheid
4/5
Diens
3/5
Ligging
5/5
Veiligheid
4/5
Waarde vir geld
5/5
Sonja F
Saam met vriende

Wonderlike skoon verblyf - dankie!

Was heerlik om daar te bly - uit die 'rush' van die stad maar tog redelik naby aan alles. Skkon beddegoed en handdoeke asook die daaglikse skoonmaak - dit was great om daar te kon bly! Baie dankie!

Smithland's terugvoer

Baie dankie vir u terugvoering. Ons is bly u het dit geniet.
Groete
Smithland

Smithland
Rozanne G - Okt 2017
Gemiddeld
Netheid
3/5
Diens
5/5
Ligging
3/5
Veiligheid
4/5
Waarde vir geld
4/5
Rozanne G
Gesin met klein kinders

Baie mooi plekkie.

Baie oulike plekkie. Kamers netjies. Net jammer baie goggas soos kakkerlakke kom in.

Smithland's terugvoer

Goeiedag.

Dankie vir u terugvoering. Jammer oor die goggas. Ek vermoed dit moet van buite af ingestap of gevlieg het omdat ons woonstelle almal gespuit is. Ons sal in elk geval na die probleem kyk en n oplossing vind.

Groete
Smithland

Smithland
Nelmari C - Okt 2017
Gemiddeld
Netheid
5/5
Diens
5/5
Ligging
5/5
Veiligheid
5/5
Waarde vir geld
5/5
Nelmari C

Fantastiese plek, diens en ligging.

Sal vir seker weer daar bly.

Ilze K - Sep 2017
Gemiddeld
Netheid
5/5
Diens
4/5
Ligging
5/5
Veiligheid
5/5
Waarde vir geld
5/5
Ilze K
Gesin met tieners

Smithland was 'n aangename verrassing!

Smithland weet hoe om in klein detail hul gaste se verblyf aangenaam te maak. Die dekor, netheid en veral die pakkie koekies was alles faktore wat ons verblyf heerlik gemaak het. Ons kon veral lekker rus na 'n lang pad. Baie dankie!

Smithland's terugvoer

Ons is bly u het dit geniet!! :) Lekker dag!

Smithland
Vikash N - Sep 2017
Gemiddeld
Netheid
5/5
Diens
5/5
Ligging
5/5
Veiligheid
5/5
Waarde vir geld
5/5
Vikash N

Fantastic and friendly!

The unit was clean, staff was very friendly and accommodating. Unit was well equipped, spacious and close to all amenities. Safe and well maintained. Will definitely recommend to other people.

Smithland's terugvoer

Thank you so much for your review! Have a lovely day.
Smithland

Smithland
Elizma H - Aug 2017
Gemiddeld
Netheid
2/5
Diens
1/5
Ligging
1/5
Veiligheid
2/5
Waarde vir geld
1/5
Elizma H
Gesin met klein kinders

Stort was verstop. Badkamerdeur raas hard as mens dit oop of toe maak. Een nag het mense teen middernag opgedaag en die hele kompleks wakker geraas. Die geraas het aangehou tot na 1 uur die oggend.

Sien sterre.

Smithland's terugvoer

Goeie dag
Ek is jammer vir die slegte ondervinding wat u gehad het. Ons het 'n onderhouds-span wat na die probleme kan omsien, indien ons daarvan ingelig word. Ek sal nou gou kyk watter woonstel dit was sodat ons kan seker maak dit is reg. Ek vra omverskoning vir die groep en ek sal met die sekuriteitswag opvolg waarom hy hulle nie stil gemaak het nie.
Groete
Smithland

Smithland
Antoinette C - Jul 2017
Gemiddeld
Netheid
5/5
Diens
3/5
Ligging
5/5
Veiligheid
5/5
Waarde vir geld
4/5
Antoinette C
Gesin met klein kinders

Baie lekker daar gebly.

Al probleem is die mense raas maar baie. Want woonstelle is maar naby mekaar, hoor alles wat die mense gesels ens. Maar het lekker gebly en sal weer daar gaan bly as ons Kaap toe kom. Het alles wat jy nodig het. Baie lekker gebly! Uitstekende ligging. Mense raas net so bietjie maar is verstaanbaar omdat die plekke bymekaar is.

Caroline R - Jul 2017
Gemiddeld
Netheid
5/5
Diens
5/5
Ligging
5/5
Veiligheid
5/5
Waarde vir geld
5/5
Caroline R
Saam met vriende

Dit was fantasies!

Het verblyf baie geniet, maar dit was ongelukkig hopeloos te kort want ek kon net 1 nag van 2 nagte daar slaap. Ek moes 1 nag kanselleer weens onvoorsiene omstandighede en moes inderhaas terug kom na Mosselbaai om te werk. Weet nie wanneer presies ek weer in stad sal wees nie, maar sal definitief Smithland kies indien ek in die Kaap moet wees.

Werner M - Mei 2017
Gemiddeld
Netheid
5/5
Diens
5/5
Ligging
5/5
Veiligheid
5/5
Waarde vir geld
5/5
Werner M
Saam met vriende

Hier het ons lekker gebly.

Ons woonstel was mooi skoon en die mense was lekker vriendelik en professioneel. Ek kan Smithland aanbeveel en sal self weer hier kom bly!

Smithland's terugvoer

Baie dankie vir u positiewe terugvoering. Ons waardeer dit.
Groete
Smithland

Smithland
Jo-mari R - Apr 2017
Gemiddeld
Netheid
3/5
Diens
4/5
Ligging
2/5
Veiligheid
2/5
Waarde vir geld
2/5
Jo-mari R
Enkelreisiger

Gastehuis was sentraal geleë en naby aan plekke wat ek besoek het.

Ek het Donderdag die 20ste April hier gearriveer en weereens het die DStv nie gewerk nie. Die ontvangsdame het alles probeer maar nie reggekom nie. Ek is in Olympus oorkant die straat ingeboek vir die aand. Die volgende dag 5 uur het die tegnikus eers opgedaag en ook nie reggekom nie. Ek is weer ingeboek in dieselfde eenheid as die vorige dag eers nadat ek gekla het. Die studio eenheid was ook baie klein gewees.

Smithland's terugvoer

Goeie more mevrou, dankie vir u terugvoering. Ek het reeds vir u 'n epos gestuur om verskoning te vra en het nie 'n antwoord van u af gekry nie.
Hierdie is die epos wat ek gestuur het ingeval u dit nie gekry het nie:

Goeie more mevrou

Ek wil net om verskoning vra vir die ongerief wat u ervaar het tydens u verblyf by Smithland.

Jammer dat u so rond geskuif moes word as gevolg van die DStv wat nie gewerk het nie.

Ons vra om verskoning daarvoor en wil u verseker dat dit nie die tipe standaard is wat ons hier handhaaf nie.

Ons hoop u het die naweek verder geniet.

Groete

Arlene Brink
Bestuurder

Ek vra dan net weer om verskoning. Die DStv kabels is ongelukkig iets wat ons nie self kan regmaak nie en die tegnikus kon eers 17:00 die middag na ons toe kom om dit reg te maak.
Groete
Arlene

Smithland
Doret F - Apr 2017
Gemiddeld
Netheid
5/5
Diens
5/5
Ligging
5/5
Veiligheid
5/5
Waarde vir geld
5/5
Doret F
Saam met vriende

Baie gerieflik, skoon en netjiese plek.

Baie lekker plek behalwe vir die feit dat mense op boonste vloer tot vroeë oggendure geraas het elke aand van ons verblyf. Dit was baie frustrerend aangesien ons die marathon kom hardloop het en nie veel slaap ingekry het nie.

Smithland's terugvoer

Beste Doret,

Baie dankie vir u terugvoer. Ons is jammer om te hoor van die geraas. Indien u weer by ons kom bly, neem asb kennis dat ons n 24 uur selfoon nommerr het wat u enige tyd van die nag kan skakel vir enige klagtes. Ons reageer dadelik daarop.

Groete,
Smithland

Smithland
Gloudina H - Apr 2017
Gemiddeld
Netheid
5/5
Diens
4/5
Ligging
5/5
Veiligheid
5/5
Waarde vir geld
4/5
Gloudina H
Saam met eggenoot / lewensmaat

Ontspannend en wonderlik.

Smithland is op 'n stil area, veilig en baie netjies.

Smithland's terugvoer

Baie dankie vir u positiewe terugvoer.

Lekker dag!

Groete,
Smithland bestuur

Smithland
Pieter D - Apr 2017
Gemiddeld
Netheid
5/5
Diens
5/5
Ligging
5/5
Veiligheid
5/5
Waarde vir geld
5/5
Pieter D
Gesin met tieners

Onverbeterlik, pragtige plek, kamer baie netjies.

Baie tevrede met die ontvangs en kamer. Geskik geleë waar alle moontlike plekke bereik kan word. Tygervallei is 'n klipgooi ver.

Smithland's terugvoer

Baie dankie vir u positiewe terugvoering. Lekker dag!

Groete
Smithland

Smithland
T M - Apr 2017
Gemiddeld
Netheid
3/5
Diens
4/5
Ligging
5/5
Veiligheid
4/5
Waarde vir geld
4/5
T M
Gesin met tieners

Klein maar goed ingerig.

Lekker gebly, ontvangs was goed.

Smithland's terugvoer

Beste Tossie,

Baie dankie vir u positiewe terugvoer.

Lekker dag!

Groete,
Smithland bestuur

Smithland
Isolde V - Feb 2017
Gemiddeld
Netheid
5/5
Diens
5/5
Ligging
5/5
Veiligheid
4/5
Waarde vir geld
5/5
Isolde V

Baie netjiese, gerieflike verblyf.

Sien die sterre.

Koos F - Jan 2017
Gemiddeld
Netheid
5/5
Diens
5/5
Ligging
4/5
Veiligheid
5/5
Waarde vir geld
3/5
Koos F
Besigheidsreis

Gerieflike verblyf.

Die plek is netjies en baie skoon en die linne word gereeld gewas. Sekuriteit en parkering is goed. Die stort in die bad is nie baie gemaklik nie en nie voldoende plek vir meer as een handdoek nie. Is baie raserig in die eenheid aan die bokant en elke beweging is duidelik hoorbaar. Dit neem ook tyd om gewoond te raak aan die vliegtuie wat kom land. Die DSTV kanale wat op die inligtingsblad gegee word is nie wat beskikbaar is nie - die kanale tot beskikking is baie minder.

Smithland's terugvoer

Mnr Fourie
Dankie vir u terugvoering. Ons sal kyk na die DStv kanale en ons sal seker maak dat die korrekte inligting aangedui word.
Lekker dag
Smithland

Smithland
Delicia C - Des 2016
Gemiddeld
Netheid
1/5
Diens
5/5
Ligging
5/5
Veiligheid
5/5
Waarde vir geld
5/5
Delicia C

Dit was 'n fantastiese kuier gewees.

Sien sterre.

Smithland's terugvoer

Goeie more. Baie dankie vir u terugvoering. Ons waardeer dit. Lekker dag. Smithland span.

Smithland
Cobus S - Nov 2016
Gemiddeld
Netheid
5/5
Diens
5/5
Ligging
4/5
Veiligheid
4/5
Waarde vir geld
5/5
Cobus S
Saam met eggenoot / lewensmaat

Lekker stil area, uitstekende diens ontvang.

Lekker stil omgewing, goeie diens ontvang, baie sentraal geleë.

Smithland's terugvoer

Goeie more. Baie dankie vir u terugvoering. Ons waardeer dit.
Lekker dag!
Smithland span

Smithland
Eric D - Okt 2016
Gemiddeld
Netheid
4/5
Diens
4/5
Ligging
4/5
Veiligheid
4/5
Waarde vir geld
4/5
Eric D
Saam met eggenoot / lewensmaat

Eenheid was klein, maar netjies met al die nodige fasiliteite.

Sien die sterre.

Milka E - Aug 2016
Gemiddeld
Netheid
5/5
Diens
5/5
Ligging
5/5
Veiligheid
5/5
Waarde vir geld
5/5
Milka E
Saam met eggenoot / lewensmaat

Netjies, skoon en heerlik geslaap.

Ons woonstel was baie netjies en gerieflik. Ek was verras dat die woonstel elke dag gediens was en ons elke dag skoon handdoeke gekry het. Dit was 'n heerlike bonus.

Emmerentia E - Jul 2016
Gemiddeld
Netheid
5/5
Diens
5/5
Ligging
5/5
Veiligheid
5/5
Waarde vir geld
5/5
Emmerentia E

Die verblyf was wonderlik, gerieflik, netjies en sentraal geleë.

Het lekker gebly.

Karen S - Jul 2016
Gemiddeld
Netheid
5/5
Diens
5/5
Ligging
5/5
Veiligheid
5/5
Waarde vir geld
5/5
Karen S
Saam met vriende

Baie netjiese plek en baie veilig en baie goeie diens gehad.

Baie netjies en goeie diens.

Smithland's terugvoer

Baie dankie vir u terugvoering. Ons waardeer dit!

Smithland
Alison A - Mei 2016
Gemiddeld
Netheid
5/5
Diens
5/5
Ligging
4/5
Veiligheid
4/5
Waarde vir geld
4/5
Alison A
Enkelreisiger

Ideal for the purpose I required.

I found the staff very helpful and friendly. The accommodation suited me as a single occupant ideally. OK for 2 persons, ie a couple possibly with a child, but definitely not for more - too cramped for 2 couples. Well equipped and attention to detail is good, eg I reported the fridge light and main lounge had blown and by my return that day it were all fixed up. Bed very comfortable. I would definitely use Smithland again if required to be in that locality. .I found it value for money. Secure with good parking.

Smithland's terugvoer

Dear Alison,
Thank you for your review.
We appreciate your feedback.
Kind regards,
Smithland

Smithland
Jacquie P - Apr 2016
Gemiddeld
Netheid
4/5
Diens
4/5
Ligging
4/5
Veiligheid
4/5
Waarde vir geld
4/5
Jacquie P
Saam met vriende

Comfortable, convenient and pleasant stay.

One request... a bathroom/toilet downstairs! We would like to bring a larger group of women to the conference next year and would enjoy several houses close together in order to accomodate them all. Do any of your houses have single beds only as that would allow us to accommodate 8 instead of 6 to a house?

Smithland's terugvoer

Good day Jacquie
Thank you for your review.
We have another 4 bedroom house with 8 single beds and 2 bathrooms which are both downstairs. It is the 4 bedroom house next to our office which you were suppose to check in to but because of the early arrival we offered you our other 4 bedroom . The 4 bedroom with 8 single beds are called 27 Hans Strydom.
Please use the name on your next booking.
Kind regards
Smithland

Smithland
Renetta R - Feb 2016
Gemiddeld
Netheid
5/5
Diens
5/5
Ligging
5/5
Veiligheid
5/5
Waarde vir geld
5/5
Renetta R

Beste eerste Kaap-vakansie ooit!

Baie dankie aan LekkeSlaap wat dit moontlik gemaak het vir ons om ons eerste Kaap-vakansie te bewaarheid. Pryse en diens is tops! Julle is great!

Smithland's terugvoer

Baie dankie vir u terugvoer. Ons is bly u het dit geniet! Groete Smithland

Smithland
Kobus S - Jan 2016
Gemiddeld
Netheid
3/5
Diens
3/5
Ligging
4/5
Veiligheid
3/5
Waarde vir geld
3/5
Kobus S
Saam met eggenoot / lewensmaat

Benodig opgradering.

Beddens baie hard. Benodig ordentlike sitplekke in sitkamer en deurstoppers.

Willie F - Jan 2016
Gemiddeld
Netheid
3/5
Diens
3/5
Ligging
3/5
Veiligheid
2/5
Waarde vir geld
4/5
Willie F
Gesin met tieners

Oulike eenheid, maar harde matrasse en nie goeie area nie.

Baie oulike eenheid en goeie waarde vir geld. Om dit as 'Plattekloof' te adverteer is misleidend. Dis in Parow Noord (groot verskil!). Die matrasse was hard en ons het bure gehad wat heelnag geraas het. Verder het ons lekker gebly en dis naby genoeg aan alles.

Smithland's terugvoer

Baie dankie vir u terugvoer. Jammer oor die geraas. Indien u weer by ons bly, bel ons asb as iemand raas al is dit in die middel van die nag.Ons sal dadelik kom en die probleem aanspreek of die kliente vra om uit te boek.
Ek sal net seker maak oor die "plattekloof" advertensie - nie seker waar dit so geadverteer is nie maar op Smithland se advertensies het ons nog nooit geadverteer dat ons in Plattekloof is nie. Smithland het wel sy bestaan gehad in Plattekloof maar ons is gelee in Parow Noord.
Mooi dag vir u.
Groete
Smithland

Smithland
Caroline N - Des 2015
Gemiddeld
Netheid
3/5
Diens
3/5
Ligging
3/5
Veiligheid
3/5
Waarde vir geld
3/5
Caroline N
Gesin met tieners

Bevredigend.

Dis baie goed geleë en veilig, net die parkering vir woonstel 3 en 5 is baie ongemaklik. Ek het my kar se linker "bumper" geskraap. Maar dit is baie goed geleë en die kamers is baie netjies.

Smithland's terugvoer

Hi Caroline
Dankie vir jou terugvoer. Jammer oor die parkering - ons kan volgende keer vir jou n ander parkeerplek gee wat groter spasie het soos nr 4 en 2.
Groete
Smithland

Smithland
Anzelle S - Des 2015
Gemiddeld
Netheid
4/5
Diens
4/5
Ligging
3/5
Veiligheid
4/5
Waarde vir geld
4/5
Anzelle S
Gesin met klein kinders

Waarde vir geld.

Waarde vir geld, maar baie raserig. Nog nooit 'n nag deurgeslaap wat ons hier gebly het nie. Daar is altyd ander gaste wat verskriklik partytjie hou en in die middel van die nag raas.

Smithland's terugvoer

Middag Hetty, dankie vir u terugvoering. Ons is jammer oor die probleem wat u ervaar het. Ons kliente mag ons enige tyd van die dag of nag kan skakel indien daar enige iets is wat pla. Ons is 24uur beskikbaar en sou defnitief kom kyk het waar die geraas is en die betrokke persone aangespreek het. Ons vra groot omverskoning vir die ongerief.

Groete, Smithland bestuur

Smithland
Esmé B - Okt 2015
Gemiddeld
Netheid
5/5
Diens
5/5
Ligging
5/5
Veiligheid
5/5
Waarde vir geld
5/5
Esmé B
Saam met vriende

Dit was 'n heerlike ervaring.

Ons maak weer so!

Julian J - Jun 2015
Gemiddeld
Netheid
5/5
Diens
5/5
Ligging
5/5
Veiligheid
5/5
Waarde vir geld
5/5
Julian J
Saam met vriende

Baie vriendelike personeel.

Het dit geniet om daar te oornag. Sal enige iemand aanraai om daar te oornag. Baie rustige omgewing. Ook sekuriteitsbewustheid is baie opvallend. Beslis weer my volgende afsaalplekkie.

Imogene C - Apr 2015
Gemiddeld
Netheid
4/5
Diens
4/5
Ligging
4/5
Veiligheid
4/5
Waarde vir geld
4/5
Imogene C

Hoogs tevrede!

Sal beslis weer daar tuisgaan.

Natalie M - Apr 2015
Gemiddeld
Netheid
4/5
Diens
3/5
Ligging
5/5
Veiligheid
4/5
Waarde vir geld
4/5
Natalie M
Saam met eggenoot / lewensmaat

Pool was dirty.

The apartments are beautiful and clean, but I'm just disappointed that when I checked in, the swimming pool was green and no-one attended to the matter. I couldn't make use of the pool and when I spoke to 1 of the maintenance guys he was not aware that the pump of the pool was not working.

Victoria M - Apr 2015
Gemiddeld
Netheid
2/5
Diens
3/5
Ligging
2/5
Veiligheid
4/5
Waarde vir geld
2/5
Victoria M
Saam met eggenoot / lewensmaat

Definitely not suited to self catering holidays.

The room was tiny. The venue was not the same as advertised in all brochures of the accommodation. The kitchen was not workable, only an electric frying pan and microwave, definitely not suited to self catering as advertised. One tiny washbasin for dishes. The cutlery and crockery was not properly washed, the underside of the kettle that was placed on the chopping board was full of yellow filth. Floors were dirty and sandy. Cleaning staff were fortunately friendly and helpful.

Wilna T - Jan 2015
Gemiddeld
Netheid
2/5
Diens
3/5
Ligging
3/5
Veiligheid
3/5
Waarde vir geld
2/5
Wilna T
Saam met vriende

Het 2 aande daar oorgebly met familie en vriende.

Tuin, veral by nommer 7 en om die swembad was onnet met papiere en bottels wat oral rondlê. Raserige gaste in ander woonstelle dwarsdeur die nag, wat uiters steurend was. Badkamers benodig definitief aandag.

Vincent J - Jan 2015
Gemiddeld
Netheid
4/5
Diens
4/5
Ligging
5/5
Veiligheid
5/5
Waarde vir geld
4/5
Vincent J

Puik diens!

Veiligheid baie goed en die plek is skoon en baie ruim.

Frik S - Des 2014
Gemiddeld
Netheid
1/5
Diens
1/5
Ligging
1/5
Veiligheid
1/5
Waarde vir geld
1/5
Frik S
Saam met eggenoot / lewensmaat

Not what I expected from the photo.

Please see the stars.

Henry H - Des 2014
Gemiddeld
Netheid
3/5
Diens
4/5
Ligging
5/5
Veiligheid
5/5
Waarde vir geld
4/5
Henry H
Gesin met tieners

Goeie verblyf wat sentraal geleë is.

Goeie, skoon verblyf. Klein dinge kort aandag (roes by vensterknippe en stortgordyn te lank). Ander inwoners het tot vroegoggend geraas. Andersins sal ek weer gaan!

Johan C - Okt 2014
Gemiddeld
Netheid
5/5
Diens
5/5
Ligging
5/5
Veiligheid
5/5
Waarde vir geld
5/5
Johan C
Saam met eggenoot / lewensmaat

Baie netjies en goed geleë.

Plek was skoon en personeel baie behulpsaam. Beveel dit definitief aan en sal weer in toekoms gebruik.

Erik L - Aug 2014
Gemiddeld
Netheid
3/5
Diens
3/5
Ligging
4/5
Veiligheid
4/5
Waarde vir geld
2/5
Erik L
Gesin met klein kinders

Klein maar gerieflik maar met sekere voorbehoude soos gebruiks onvriendelikheid.

Alhoewel skoon was daar die volgende onaanvaarbare sake: 1. Daar was nie 'n muurprop of "attachment" vir die haardroer wat wel beskikbaar was nie. 2.Die voordeur sowel as die badkamerdeur het vasgehaak en laasgenoemde het op die vloer vasgesteek. 3. Die uittrekbed in die voorkamer het vasgesteek omdat die matras te hoog was en nie kon uittrek nie. 4. Die lamp in die voorkamer was het nie gewerk nie. 5. Die vensterraam van die slaapkamer is vuil en ongeverf en die gedeelte wat wel geverf was was slordig gedoen - verfdruppels wat afgeloop het. Die glas is gekraak.6. Daar is geen voetmatjies voor die bed nie.

Anneliese M - Jul 2014
Gemiddeld
Netheid
5/5
Diens
5/5
Ligging
5/5
Veiligheid
5/5
Waarde vir geld
5/5
Anneliese M
Saam met vriende

Gemaklik!

Die ontvangs was vriendelik en behulpsaam!

Jorinda H - Jun 2014
Gemiddeld
Netheid
3/5
Diens
4/5
Ligging
3/5
Veiligheid
4/5
Waarde vir geld
3/5
Jorinda H

Goed!

Sien die sterre hieronder.

Melanie C - Apr 2014
Gemiddeld
Netheid
4/5
Diens
4/5
Ligging
5/5
Veiligheid
4/5
Waarde vir geld
5/5
Melanie C
Gesin met tieners

Good value for money

No complaints - we enjoyed the stay.

Rene G - Apr 2014
Gemiddeld
Netheid
5/5
Diens
5/5
Ligging
5/5
Veiligheid
5/5
Waarde vir geld
5/5
Rene G
Gesin met klein kinders

Impressive

My family of 4 had a very nice stay at Smithland. Have already recommended to a friend of a friend. Will definitely stay there again when we come down to Cape Town.

Marlene L - Apr 2014
Gemiddeld
Netheid
4/5
Diens
4/5
Ligging
4/5
Veiligheid
4/5
Waarde vir geld
4/5
Marlene L
Saam met vriende

Die dorpshuis is goed ingerig en baie netjies.

Smithland was 'n heerlike verrassing. Ek sal dit enige tyd aanbeveel.

Annie H - Apr 2014
Gemiddeld
Netheid
5/5
Diens
5/5
Ligging
5/5
Veiligheid
5/5
Waarde vir geld
5/5
Annie H
Saam met eggenoot / lewensmaat

This was really a home away from home!

Ek sal regtig weer kom. Ek het reeds bespreek vir 'n naweek in Mei. Dankie baie vir julle vriendelikheid "and being so helpful finding us a home away from home".

Willem K - Mrt 2014
Gemiddeld
Netheid
3/5
Diens
4/5
Ligging
2/5
Veiligheid
4/5
Waarde vir geld
3/5
Willem K
Saam met eggenoot / lewensmaat

Ons het lekker gebly.

Die slaapkamer is effens klein en so ook die stort. Die stortkop kort ook aandag, want die waterverspreiding is nie goed nie.

Dalene S - Feb 2014
Gemiddeld
Netheid
5/5
Diens
5/5
Ligging
5/5
Veiligheid
5/5
Waarde vir geld
5/5
Dalene S
Saam met eggenoot / lewensmaat

Wat 'n verrassing - skoon, ruim en op ons eie.

Ek het nog nooit van Smithland gehoor nie, maar almal in my omgewing gaan beslis daarvan hoor. Alles was skoon, in 'n goeie toestand en gerieflik. Behalwe vir 'n "adaptor" vir die haardroër (wat hulle dadelik vir ons gegee het), het daar absoluut niks gekort nie. Tot 'n tefefoongids! Ons kon maklik alle plekke betyds bereik vanaf jul adres en ons ken nie juis die Kaapse omgewing nie. Baie dankie. Dit was 'n goeie keuse.

Pamela N - Jan 2014
Gemiddeld
Netheid
5/5
Diens
5/5
Ligging
5/5
Veiligheid
5/5
Waarde vir geld
5/5
Pamela N
Gesin met tieners

Excellent Care.

Will recommend to all my friends. I hope to use you again.

Charlene B - Des 2013
Gemiddeld
Netheid
5/5
Diens
5/5
Ligging
5/5
Veiligheid
5/5
Waarde vir geld
5/5
Charlene B
Gesin met klein kinders

Ons het vreeslik lekker gebly!!

Smithland is baie sentraal geleë. Dis baie skoon en netjies. Personeel baie vriendelik en behulpsaam. Een VOORSTEL: Indien die seepbakkie in die stort na die kant geskuif kan word, kan daar bietjie meer beweegruimte in die stort wees. Dis egter net 'n voorstel, nie 'n klagte nie.

Lorenzo L - Nov 2013
Gemiddeld
Netheid
5/5
Diens
5/5
Ligging
5/5
Veiligheid
5/5
Waarde vir geld
5/5
Lorenzo L
Saam met eggenoot / lewensmaat

Fantastic

A lovely place.

Annesia H - Nov 2013
Gemiddeld
Netheid
4/5
Diens
4/5
Ligging
3/5
Veiligheid
3/5
Waarde vir geld
4/5
Annesia H
Saam met eggenoot / lewensmaat

Die plekkie is redelik!

Die plekkie is redelik, maar die area is nie so lekker nie.

Charlie B - Okt 2013
Gemiddeld
Netheid
4/5
Diens
3/5
Ligging
3/5
Veiligheid
3/5
Waarde vir geld
3/5
Charlie B
Gesin met klein kinders

Short stay - will try using it again in the future.

Very clean, neat & quiet. Will probably try it again if we have an opportunity to go to Cape Town again.

Siwa M - Okt 2013
Gemiddeld
Netheid
4/5
Diens
3/5
Ligging
4/5
Veiligheid
4/5
Waarde vir geld
5/5
Siwa M
Gesin met klein kinders

Average

Very good value for money, and quite clean. However, the biggest complaint was that our unit was not ready by that 12pm check in time, and that the drain in the main bathroom shower doesn't dispose water fast enough.

Morgan D - Aug 2013
Gemiddeld
Netheid
5/5
Diens
4/5
Ligging
5/5
Veiligheid
2/5
Waarde vir geld
3/5
Morgan D
Gesin met tieners

Place was clean.

Improvement: Suggest double bed for couples is more convenient.Ground floor stay for family with kids to eliminate the hazard of climbing stairs. Good stay, very clean, great location.

Karin E - Jul 2013
Gemiddeld
Netheid
5/5
Diens
5/5
Ligging
3/5
Veiligheid
4/5
Waarde vir geld
3/5
Karin E
Gesin met tieners

Verblyf was baie goed, maar die omgewing is baie raserig.

Ons het baie lekker gebly, al was dit net vir slaap. Die woonstel is heel lekker, maar die omgewing is baie raserig. Dit was veral die ander inwoners in die kompleks wat raserig was, spesifieke die skoolgroepe.

Hetta H - Jun 2013
Gemiddeld
Netheid
5/5
Diens
5/5
Ligging
4/5
Veiligheid
5/5
Waarde vir geld
3/5
Hetta H
Saam met eggenoot / lewensmaat

Verblyf is goed en plek baie oulik.

Ek voel net dat julle aandag kan gee aan die beddens se matras, want dit is letterlik op geslaap. Al in woonstel nr.3. Stort kop ook nie reggewees nie, maar verder was ons verblyf baie lekker gewees.

Sylvia B - Jun 2013
Gemiddeld
Netheid
4/5
Diens
4/5
Ligging
4/5
Veiligheid
4/5
Waarde vir geld
4/5
Sylvia B
Gesin met klein kinders

Vriendelike personeel

Dis baie goed gelee en skoon, vriendelike personeel wat uit hul pad gegaan het om ons vroeeer in te boek, sal definitief weer daar in boek.

Lorenzo L - Mei 2013
Gemiddeld
Netheid
5/5
Diens
5/5
Ligging
5/5
Veiligheid
5/5
Waarde vir geld
5/5
Lorenzo L
Saam met eggenoot / lewensmaat

Enjoyed the stay at Smithland

A great place in Parow.

Christe D - Mei 2013
Gemiddeld
Netheid
5/5
Diens
3/5
Ligging
4/5
Veiligheid
4/5
Waarde vir geld
4/5
Christe D
Saam met eggenoot / lewensmaat

Good value for money

It is good value for money. Place is very neat. It is close to all areas in the Western Cape. Will stay here again if I come to Cape Town.

Ilona C - Mei 2013
Gemiddeld
Netheid
5/5
Diens
5/5
Ligging
5/5
Veiligheid
5/5
Waarde vir geld
5/5
Ilona C
Gesin met klein kinders

Very pleasant stay will recommend anyone to stay there.

Secure for young children nice and clean apartments. Excellent customer service.

Phumlani Z - Apr 2013
Gemiddeld
Netheid
5/5
Diens
5/5
Ligging
5/5
Veiligheid
5/5
Waarde vir geld
5/5
Phumlani Z

Best place there is.

For the price I paid, I half-thought it was a scam - only to my surprise it was was the best accommodation choice I ever made while booking most of my travels. Friendly staff from day one, after an overnight driving from Johannesburg. The house was to die for! On my next trip to Cape Town, Smithland will be the first one on my list. I'd love to give you 6 stars for your services!

Linda B - Apr 2013
Gemiddeld
Netheid
5/5
Diens
5/5
Ligging
4/5
Veiligheid
5/5
Waarde vir geld
5/5
Linda B
Saam met vriende

All was well thank you.

Thank you we enjoyed our stay, but found it was just too far from our venue. We might be back next year but definitely with our own transport. Transport to our venue and back was more than our accommodation. So yes, value for money indeed. God bless.

Annalene V - Apr 2013
Gemiddeld
Netheid
4/5
Diens
4/5
Ligging
4/5
Veiligheid
5/5
Waarde vir geld
4/5
Annalene V
Gesin met klein kinders

Baie mooi en skoon geriewe !! Kan dit beslis aanbeveel!!

Sal weer van hierdie plek gebruik maak! Mooi skoon en veilige verblyf wat `n mens kan bekostig!!

Carina K - Apr 2013
Gemiddeld
Netheid
4/5
Diens
2/5
Ligging
3/5
Veiligheid
3/5
Waarde vir geld
3/5
Carina K
Gesin met tieners

Clean

Clean, effective overnight stay. Feel the unit is too small for longer stays.

Ronelle B - Des 2012
Gemiddeld
Netheid
4/5
Diens
4/5
Ligging
5/5
Veiligheid
5/5
Waarde vir geld
4/5
Ronelle B
Saam met vriende

Very good hands-on service

Lovely stay.

Annalize J - Nov 2012
Gemiddeld
Netheid
5/5
Diens
5/5
Ligging
5/5
Veiligheid
4/5
Waarde vir geld
5/5
Annalize J
Gesin met tieners

Great value for money!

A home away from home.

Badriyah/george K - Sep 2012
Gemiddeld
Netheid
5/5
Diens
5/5
Ligging
5/5
Veiligheid
5/5
Waarde vir geld
5/5
Badriyah/george K

The soccer players and adults were all very impressed.

Thanks, we will surely be visiting within the next 12 months again!

Justino D - Jul 2012
Gemiddeld
Netheid
5/5
Diens
5/5
Ligging
5/5
Veiligheid
5/5
Waarde vir geld
5/5
Justino D
Gesin met klein kinders

It was good, will stay there again.

I enjoyed the stay, its neat, clean and the kids felt at home as well.

Susan S - Jul 2012
Gemiddeld
Netheid
5/5
Diens
5/5
Ligging
5/5
Veiligheid
5/5
Waarde vir geld
5/5
Susan S
Gesin met tieners

Excellent

Very nicely welcomed, and the apartment was cosy. I enjoyed the stay.

Pieter D - Mrt 2012
Gemiddeld